Şimdi Ara

şekerbonus 50 TL indirim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
4.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim 50₺ yi yatırmadılar.gerekçe olarak sigorta alışverişi yapmışsınız diyolar ben de herhangi bi sektor kısıtlaması yok diye itiraz ettim bakalım sonuç ne olacak.şekerbanktan soğudum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

hem hepsiburadan yapılan alış veriş karşılığı bonus alıp hemde bu kampanyadan indirim alabilen var mı ben hepsiburada bonusu yüklenince indirim için aramadım

slm, ben de bu durumdayım, eğer alan olursa, bilgilendirirse sevinirim, takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: fiziksel58

Bendede yok...

Beni bugun aradılar. Hb kampanyasında 100, BKM kampanyasından 20 TL BONUS kazandığınız için bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz dedi. (5x100 bim alış-verişim var) Itiraz ve tehdit edince bir daha inceleme talebi oluşturdu.

banada hb kamp. var diye hem100 bonus hem 50 tl ind kazanamassınız dediler.. hb bonus ve şekerbankın bu kamp. daki şartlada diğer kampanyalarla birleştirlmez ifadesi var mıydı ben göremedim..bi daha kayıt oluşturuyorum ve şikayetvar'a da yazayım, lazım olur!
  • Bu gün itirazımın neticesinde indirim yansıtılmış. Ben ay içinde markafoni kampanyasına katılmıştım ondanda 10 tl bonus yatmıştı bilginize arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Bu gün itirazımın neticesinde indirim yansıtılmış. Ben ay içinde markafoni kampanyasına katılmıştım ondanda 10 tl bonus yatmıştı bilginize arkadaşlar

Benim indirimi de yansıtmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartlara uyan 2 alışverişim var ama indirimi bana da yansıtmamışlar. Biraz geç oldu ama yurt dışındaydım dün itiraz ettim bakaım sonuç ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.