Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (123. sayfa)
-
-
Finaldeyim şu ana kadar en tilt olduğum sekiro dünyasına yakıştırmadiğim tek boss heatred demon oldu dark soulsa daha uygun olan bu düşmanı kim ne fikirle sekiroya koyalım dedi anlam veremedim bir kere savunma yapamıyorsun kaçsan her türlü seni avlıyor gerçi opsiyonel bir boss ama hiç keyif vermedi oynarken keçisağan kombatı ile bir şekilde geçtim genichiro kapışması için sabırsızlanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 36 yaşındayım hocam ya. Single player bir oyunda o kadar uzun vakit geçiremiyorum. Hem zaman hem de sabır azaldı. Normalde de çok sabırlı değilim. Sekiro neden bilmiyorum çıktığı günden beri çok hoşuma gitmişti konsepti vs. O yüzden aldım ve bitirmek istiyorum ama sonrasında devam etmem galiba. Zaten oynarken bölününce yeniden elimin alışması gerekiyor. Benim de çok bölünüyor maalesef...
Deflect için çok sorun yaşamıyorum da işe yaramıyor çoğu zaman. Posture hemen doluyor zaten. Dodge ile kaçıyorum bu defa karşı tarafın posture dolmuyor. Yakın durup mikiri denemek lazım. Oyun bazen kamera açısını yitiriyor. Düşmanı görene kadar ölüyorum zaten. Bugün Lady Butterfly kestim. Boğayı ve sonrasındaki mini boss da kestim. Ama Seven Spear diye bir arkadaş var. Çok zorladı beni. Zorunlu değil sanırım çünkü içerideki sandıktan bir şeyler aldım. Çok takıldım orada. Sıkıldım ve yoruldum sanırım. Yarın bakarım artık herhalde. 😄 İlk defa bu mini boss beni sıktı ya. Diğerlerinde yenilince daha hırslı gittim hep. Bu böyle bi tatsız. Kafanın üstünde mıızrak çeviriyor ölüyorum. İki tane vurunca bütün dayanıklılık gidiyor. Bilemedim ne yapmalıyım.. Neyse hanım surat yapmadan gece bir belki tekrar bakarım. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mini bosslarin ana bosslardan daha zor olduğu bir oyun bu hocam ben finaldeyim şu an zor değil aslında sizin bulunduğunuz bölüm asıl zorluk sonlara doğru felaket hemde deflect ve mikiri olayını çözünce asıl ben oldum diyeceksinizquote:
Orijinalden alıntı: FreeShahBen 36 yaşındayım hocam ya. Single player bir oyunda o kadar uzun vakit geçiremiyorum. Hem zaman hem de sabır azaldı. Normalde de çok sabırlı değilim. Sekiro neden bilmiyorum çıktığı günden beri çok hoşuma gitmişti konsepti vs. O yüzden aldım ve bitirmek istiyorum ama sonrasında devam etmem galiba. Zaten oynarken bölününce yeniden elimin alışması gerekiyor. Benim de çok bölünüyor maalesef...
Deflect için çok sorun yaşamıyorum da işe yaramıyor çoğu zaman. Posture hemen doluyor zaten. Dodge ile kaçıyorum bu defa karşı tarafın posture dolmuyor. Yakın durup mikiri denemek lazım. Oyun bazen kamera açısını yitiriyor. Düşmanı görene kadar ölüyorum zaten. Bugün Lady Butterfly kestim. Boğayı ve sonrasındaki mini boss da kestim. Ama Seven Spear diye bir arkadaş var. Çok zorladı beni. Zorunlu değil sanırım çünkü içerideki sandıktan bir şeyler aldım. Çok takıldım orada. Sıkıldım ve yoruldum sanırım. Yarın bakarım artık herhalde. 😄 İlk defa bu mini boss beni sıktı ya. Diğerlerinde yenilince daha hırslı gittim hep. Bu böyle bi tatsız. Kafanın üstünde mıızrak çeviriyor ölüyorum. İki tane vurunca bütün dayanıklılık gidiyor. Bilemedim ne yapmalıyım.. Neyse hanım surat yapmadan gece bir belki tekrar bakarım. 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Deflect'in daha efektif olmasını isterseniz 2 tavsiyem var.
Birincisi L1 tuşuna sürekli basın. Yani doğru anda basmaya çalışacağınıza sürekli basarsanız hem daha az hasar alırsınız hem de perfect perry sıklığınız artmış olur.
İkincisi ise Gokan's Sugar kullanın. Posture barı nispeten daha yavaş dolar böylece. Bunları satıcılardan bulabilir veya düşmanlardan düşürebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 29 Şubat 2024; 18:41:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@MessiTugi Sürekli bas çek gibi mi hocam? Ya dediğim gibi beni deflect zorlamıyor. Mikiri olayını da training ile çok iyi yapıyorum ama her bossun mekaniği değişiyor. Biraz savaşabilsem çözüyorum. Ama bir denerim dediğinizi.
@Bıyıklı BeyHadi geçmiş olsun. Umarım ben de o günleri görebilirim. Bugün devam ederim ben de. Ama bilmiyorum bir ilerleme olur mu. Seven Spear mini boss zorunlu değil ama insan kesemeyince de uyuz oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 1 Mart 2024; 9:15:51 > -
Teşekkürler hocam darısı başıniza mini boss şu bu ne varsa mutlaka kesin size tespih verecek can ve duruş olarak size fayda sağlayacak dediğim gibi boss'lara giderken kalbur üstü gitmeyin mutlaka karakteri geliştirip mikiri ve deflect olayını iyice kavrayın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 1 Mart 2024; 9:23:38 >
Biraz zamanım var. Şimdi bir deneyeceğim Seven Spear'ı tekrar. Olmadı Genichiro denerim ama galiba o daha da zor. Ya skillerde çok rastgele verdim. Onu çözememişim. :) Umarım başıma bela olmaz. Valla bu oyunu bitirebilirsem aşırı tatmin olacağımdan çok eminim. Umarım başarırım.
-
Sayın hocam rehber size yardımcı olacak bende siz gibi inat ettim bakmadım iki kez deneyip dellenip sildim oyunu, sonra kim ne demiş söylemiş hangi şekiller de oynamak gerekir şekerler ne işe yarar can ve posture barı tam olarak nedir en önemlisi bir düşmanı kestim nereye gideceğim hikaye nasıl devam edecek vs gibi bir çok soru sorduracak size bu türe ilk defa giren ben casual olan ben bu oyunu bitirdim benim için milat 😁 siz de başarırsıniz ama bunu yardım almadan yaparsanız sıkılır silersiniz oyunuquote:
Orijinalden alıntı: FreeShahBiraz zamanım var. Şimdi bir deneyeceğim Seven Spear'ı tekrar. Olmadı Genichiro denerim ama galiba o daha da zor. Ya skillerde çok rastgele verdim. Onu çözememişim. :) Umarım başıma bela olmaz. Valla bu oyunu bitirebilirsem aşırı tatmin olacağımdan çok eminim. Umarım başarırım.
-
Kestim valla. Ya rehbere asla bakmam değil. Zaten izliyorum oynarken. Çok zorlanırsam bakarım hiç öyle takıntılı değilim. Ama keyifli oluyor kendi taktiğini bulmak. Başkasını kopyalamak daha zor oluyor bazen. Sanırım kendime güvenince daha kolay oldu bu spear bey. Mikiri yapamadım ama dodge ile yine de bir şekilde sonunda kestim. Canı azalınca posture hızlı dolmasından faydalandım. 2 defa da öldürmek üzereyken beni uçurumdan ittirdi. Bugün sırada Genichiro var sanırım. bileziği aldım gidip biraz dinleneyim. Bakalım bu arkadaş ne kadar zaman alacak.
-
Yıldırım saldırısı kullanırken doğru anda zıplar ve R1'e basarsanız o gelen yıldırımı düşmana geri gönderip 1-2 saniye saldırıya açık hale getirebiliyorsunuz. Genichiro'da ihtiyacınız olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 1 Mart 2024; 11:21:37 >
İşte oyunun en can alıcı noktasına gelmişsiniz paşa paşa deflect ile oynacaksin kardeş diyor Miyazaki oyunun kırılma noktası ya biraktirir ya da kesilir zevkten 4 köşe olunur 😁 en güzelini yapıyorsunuz hocam ben rehberler de sadece nereye gideceğimi ve bu can yenileme kabukları nerede diye bakıyordum gerisi mini bosslar dahil kendim bulup geçtimquote:
Orijinalden alıntı: FreeShahKestim valla. Ya rehbere asla bakmam değil. Zaten izliyorum oynarken. Çok zorlanırsam bakarım hiç öyle takıntılı değilim. Ama keyifli oluyor kendi taktiğini bulmak. Başkasını kopyalamak daha zor oluyor bazen. Sanırım kendime güvenince daha kolay oldu bu spear bey. Mikiri yapamadım ama dodge ile yine de bir şekilde sonunda kestim. Canı azalınca posture hızlı dolmasından faydalandım. 2 defa da öldürmek üzereyken beni uçurumdan ittirdi. Bugün sırada Genichiro var sanırım. bileziği aldım gidip biraz dinleneyim. Bakalım bu arkadaş ne kadar zaman alacak.
-
Teşekkürler hocam. 1 defa geçebildim o faza. Onda da ikinci de yakalandım. Yoksa bitiyordum sanırım. Biraz ara verdim. :) Gerçekten yorucu.
-
Genichiro yu 6.denememde kestim zannettim ve 3.fazi görünce ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim. Oyunun devaminda da varmı böyle 3 fazlı bos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 1 Mart 2024; 14:25:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kritik olan bosslarda var hocamquote:
Orijinalden alıntı: frkmngr9153
Genichiro yu 6.denememde kestim zannettim ve 3.fazi görünce ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim. Oyunun devaminda da varmı böyle 3 fazlı bos
Valla ben elektrikli ağabeyi geçemedim maalesef. Oraya kadar gelince onun mekaniğini unutuyorum valla. :)
-
3 fazlı fazla boss yok ama ne 2 fazlı düşmanlar var 3 faza bedel bir bilseniz
Bende gecemedim hocam belkide 10 kere geldim son faza ama gecemedim. Birkac gun ara verecem sonra tekrar denerim yine olmzasa silerim muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de ara verdim ama halledeceğiz. Sen gönlünü ferah tut kardeşim. 🤘🏽😎 Yani üçüncü faza o kadar çok geldiysen geçersin. Oyunu biraz mario, tetris, brotato gibi görmeye çalışıyorum. Sürekli aynı şeyleri yaptığımız oyunlar gibi. İnsan üst üste denedikçe sıkıcı olabiliyor, odak yitebiliyor. Ama ben de üçüncü fazda keşke ilk baştan gelmesek bari dedim. Ben gamepad ile çok oyun oynamadığım için can yenileme yerine sugarları harcadım o kötü oldu. Bir kere bastım az kalsın geçiyordum. Kırmızı ve mavi olan basınca bayağı işe yarıyor. Nereden bulunuyor bilmiyorum ama ona bakılabilir çok zor değilse.
Edit : Kardeşim ben geçtim. Elektrik yemezsen zaten geriye kalan her şey aynı. Yere çömelince zıplamaya hazır olmak gerekiyor. Bugün bi 10 defa uğraştım oldu. Hiç hasar yemeden 3. faz gördüğüm oldu ama direkt tek yediğim de oldu. Darısı başına. Umarım devamını da getirebiliriz.
@Bıyıklı Bey Sonrası nasıl hocam. Genichiro sanırım en zoru da değil. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 3 Mart 2024; 18:20:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X