Kesinlikle. Bosslar ile uğraşması en azından keyifli.. 999 spirit ve 700-800 tane divine confeti filan satın aldım para bollluğundan... Gerçekten işkence gibi oldu bana. Acaba NG+ plus ile 99 AP olunca bir farkı oluyor mu. Çünkü ben 41 AP filan oldum hiç bir şey değişmedi. Canın artması daha etkili oldu gibi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 27 Mart 2024; 14:5:7 > |
Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (125. sayfa)
-
-
Oyunu sonunda bitirdim. Bloodborne bitirmiştim, Demons souls u yarıda biraktim bosslara giden yol çok uzun diye.
Yaklaşık 1 haftadir dokunmuyordum oyuna son boss u geçemediğim için. Tekrar deneyeyim dedim 3.denemem de kestim busefer hatta son faza kadar no damage gittim nasıl yaptım bilmiyorum. Başlarda çok sinir bozucu olsada alıştıktan sonra boss un size karşı çaresiz kalması müthiş bir haz veriyor.
Çoğü kişinin aksine, maymun ve monk(3 fazli olan) çok kolay geldi bana. Özellikle monkla ilk karşilasmadan sonra dedim ben bunum 3fazlı olanıni hayatta gecemem ama tekde geçtim. Garip yani muhtemeln ikinci kez denesem geçemem
Nasıl yapmışlar bilmiyorum ama müthiş bir denge tutturmuşlar zorluk ve ödüllendirilme arasinda. Böyle bir kombat başka oyunlarda yok.
Platinlemeyi düşünüyorum ama bayada uğraşmak gerekiyor zaman bulabilirmiyim bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 27 Mart 2024; 21:9:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun gerçekten tam da söylediğin gibi. Çok tatlı bir dengesi var. Ben de bitirebilir miyim derken platinledim. Şimdi girsem bazı yerlerde yine perişan olurum o başka ama artık bir şekilde geçilebildiğini biliyorum. Platinleyeceksen sakın maskeye puan verme. Skill kasması çok sıkıcı ve uzun...
-
Bu sekiro souls oyunu di mi. Diğer souls oyunlarından biraz farklı geldi. İlk 10 dk sevmedim. Gizlilik ve hızlı hareketi özellikle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş en sonunda oyunu bitirdim. Son boss Isshin the Sword Saint kestiğimde önce gözlerime inanamadım, sonra elim ayağım titredi ve günlerdir gamepad tuşuna basmaktan davul gibi şişen sol baş parmağıma bakarak kendimle gurur duyup derin bir ohh çektim. Ama çok geçmeden içimde büyük bir boşluk oluştu ve böylesi bir başyapıttan sonra şimdi ne oynanır ki dedim kendi kendime ve neden insanların new game+ oynadığını anladım:) aşağı yukarı 35 senedir oyun oynarım neredeyse elimden geçmeyen oyun konsolu olmamıştır ama Sekiro kesinlikle bugüne kadar oynadığım en iyi oyun tecrübesiydi. Oyunu yapan veya emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler büyüksün miyazaki usta:)
-
Aynı durum bende de oldu. Muthiş bir adrenalin patlamsı yaşatıyor oyun ve sonra oynadığınız oyunlarda hep birşeyler eksikmiş gibi geliyor.
Starwars jedi survivor bitirdim yeni, oynanış okadar ham kaliyorki sekiro dan sonra oyun güzle olsada o tatmin duygusunu yaşayamıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu zehire hafta sonu başlayarak aranıza katıldım
Çok oynamadım başlardayım alevli bir boğa öldürdü beni , rakipte kılıç olmayınca sanki çok zorlanacam gibi bir his
geldi
Oyunda deflect yapıp o kılıçların çınlaması var ya muaazam bir haz, oyunu sadece o haz oynattırıyor simdilik
Ben de şu an tam olarak alevli boğa olan blazing bulldayım yani diğer fromsoftware oyunlarında olduğu gibi şartlar herkese eşit değil yani yönteme geliyor iş, mesela çok basit örnek olacak ama Prince of Persia oyunlarında boss bellidir yol bellidir silah bellidir. Ama bu oyunlarda 40 çeşit farklı yol oluyor bu beni biraz rahatsız ediyor çünkü burada refleksi stratejiyi belirleyen bir ölçüt yok.
Daha bunlar hiç bir şey rehber olarak Emin Çıtak'ın videolarını izlemenizi öneririm. Bana çok faydası oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de platinlemek için bu oyunu 2 kez bitirmek gerekiyor üstelik bence açık ara en zor souls oyunu bu, ne elden ring gibi mimic var ne Bloodborne gibi multiplayer var. Tsushimayla karşılaştıranlara anlam veremiyorum Tsushima bunun yanında kırlarda gezmek bu oyunsa cehennemin dibi
-
Welcome to hell o zaman
4 fazlı son bossu kestim şimdi, bence Elden Ring'ten daha güzel bu oyun Elden Ring'in konusu gereği sürekli kadim tanrılarla savaştığımız için bossların yanında sinek kadar kalıyorduk sürekli ayak görmekten bıkmıştım Fire Giant'ın ayağı hâlâ gözümün önünde. Ama bu oyun teke tek boss savaşlarında, atmosferde vs bambaşka. Platinlemek için 2.sefere zorlaması güzel bence çünkü oyun sindirerek oynamayla bile çok erken bitiyor.
Bu oyunun boss savaslari rakipsiz, bir de en son kirmizi nokta cikinca finish yapiyorsun o zevkten dort kose yapiyor adami.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Aralık 2024; 20:15:51 >
Bi saplıyor, sonra bir daha.. üff
Peki sizce oyundaki en kolay ve en zor boss kim?
Bence en kolay boss Lady Emma, yaklaşık 2 dk içinde öldürdüm.
En zor boss da bence Hirata Estate'teki Owl, hem alan çok kullanışsız ve dar hem de 2.faz da baykuşa dönüştüğü zaman hedef kitlenme bozuluyordu, üstelik mikiri counter yapamayan mümkün değil o bossu geçemez. Boss tamamen yetenek üzerine kurulu yapılmış. Diğeri de son fazdaki yaşlı Isshin diyebilirim belki ama Dragon Flashla yaklaşık 1 dk içinde öldürülebiliyor o yüzden onu saymıyorum ya da genç İsshin de aynı şekilde şemsiyeyle çok kolay geçilebiliyor ama Owl'da hiçbir taktik yapılamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 3 Aralık 2024; 17:3:29 >
Owl beni de cidden çok zorladı. Yanılmıyorsam kötü sondaki boss da benzer şekilde dar alanda epey zorluyor.
Evet o da çok sinir bozucu ama dragon flashla 1 dk içinde öldürülebiliyor
MVashMyoutubehttps://store.playstation.com/#!/tid=CUSA12047_00https://www.youtube.com/watch?si=2HDD3pyvq3_SDm-X&v=RUXepshu9Z4&feature=youtu.beAma Owl'da hiçbir kolay yöntem ya da yol yok kırmızı baykuşa dönüşüp uçması sonra direkt saldırması, mavi baykuşa dönüşüp kitlenmeyi kaldırması bi kılıç savurmasıyla tüm alanı kaplaması falan resmen kabus gibi çözdükten sonra hasar almadan 1 kerede geçtim ama o zamana kadar yaklaşık 4-5 saat rahat ölmüşümdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 4 Aralık 2024; 4:19:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X