Şimdi Ara

Seks yapmadan nasıl dayanabiliyorsunuz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Benim sevgilim 2.5 yildir cikiyorken ailesinin yanina gitti, 1-2 ayda bir gorusuyoruz ve oyle cok bir problem olmadi. O dayanamama mevzusu daha cok psikolojik, yapmamaktan ziyade yapamiyor olmak kismi sizi delirtiyor, o yuzden daha once hic sevgilisi olmamis insanlar daha abaza oluyor.
    Ayda bir de yeter hocam, az değil.
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeylerin 2 katı fazla şekilde şu anda aktif olarak yaşamaktayım hocam depresifim hayattan zevk alamaz oldum uzar gider bu fakat hala engel olunamaz bir şekilde bağımlılıktan kurtulamıyorum sebebi ise dertlerimden kaçmak için biraz olsun rahatlamak adına bildiğiniz bir bahane ile yıllardır sürdürdüm bunu fakat artık son vermem lazım çünkü yararından çok zararını gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8CD1EC3F

Dediğiniz şeylerin 2 katı fazla şekilde şu anda aktif olarak yaşamaktayım hocam depresifim hayattan zevk alamaz oldum uzar gider bu fakat hala engel olunamaz bir şekilde bağımlılıktan kurtulamıyorum sebebi ise dertlerimden kaçmak için biraz olsun rahatlamak adına bildiğiniz bir bahane ile yıllardır sürdürdüm bunu fakat artık son vermem lazım çünkü yararından çok zararını gördüm
    Ben Allah'a şükür kurtuldum hocam umarım sende kurtulursun.
  • merak etme hergün başka bir kızla da beraber olsan ertesi gün yenisini arıyorsun. çok acaip bişey. yani senin durum ile aynı. geçen üç günde iki kızla beraber oldum bugün üçüncüsünü kandırmaya çalışıp kartaldaki evinden almaya uğraşıyorum. sanki hiç olmamış gibi hissediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23. doğum günümü kutlamaya az kaldı. Halen tık yok. Zamanında elime geçen bir sürü fırsatı gerek aile baskısı gerek yanlış yönlendirme vs ile geri teptim veya bana geri tepti. Bir iki çok kötü ayrılıktan sonra da nefret ettim, soğudum ilişki mevzularından. Başka farklı bir iki sıkıntım da var fizyolojik. Şuan arada bir ihtiyacını fazlasıyla hissetsem bile, yetiştiremediğim özgüvenim yüzünden adım atamıyorum. Tıkandım kaldım diyebilirim. Bakalım...
  • Sizin bütün probleminiz cinselliği bastırmaktan doğuyor.
    Bir şeyler yemek ve su içmek gibi düşünün. Cinsellikte biyolojik bir şeydir. Yani onu o kadar abartıyorsunuz ki, o size hükmediyor. Açık bir şekilde söylemek gerekirse 31 çekerken neden ? demek yerine, biraz gözlem yapın ve aynı zamanda tadını çıkarın. Çünkü eğer cinsellik diye bir şey olmasa ve o bu kadar sizin üzerinizde etki göstermeseydi başkalarınında üzerinde etki göstermezdi. Bu kadar insan neden oldu ? Çünkü cinsellik var.
    Yani olay basit, onu bastırmak yerine onun tadını çıkarın ve akışına bırakın. O kendiliğinden yok olur.
    Bu her konuda böyledir. Ortada bir problem varsa onun bütün saçmalığını görün ve onu bırakın.
    Kız arkadaşından ayrıldığında acı yaşarsın, o acıdan kaçarsan o ızdırap olur. Ondan kaçmak yerine bütünüyle dikkatinizi ona verin. Sonra o dönüşür, kendiliğinden olur. Çaba sarf etmeyi bir kenara bırakın.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    karı tinder sex diyince geliyorsun başka hiç bir konuda görmedim seni. ne biçim bi adamsın sen
  • 23 üm lisede sevgilimle düzenli yapmama rağmen hala kendimi bakir hissediyorum. beni üzen çevre faktörü. sanki arkadaşlarımın seks hayatı olmasa sevgilileri olmasa çok takmazdım. ama insta da fotoğraflarını görüp seks yaptıkları aklıma geldikçe çıldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    Budizmle ne alakası var ? Hayatında kaç tane Budist tanıdın değişik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8CD1EC3F

Hocam peki ne önerirsin?

Bu enerjiyi dönüştürmek adına neler yapılabilir? Kişi kendini maneviyata adarsa bu enerji doğal yoldan dönüştürülmüş mü olur? Derin birisi olmaktan kastınız nedir biraz daha açar mısınız rica etsem.

Bayağı ilginç ve etkili yazdıklarınızla yakından ilgileniyorum sadece fazla açık kapı var biraz daha açıklarsanız benim gibi ilgilenen ve bir çözüm yöntemi arayan arkadaşlara yardımınız dokunabilir

Cinsellik bastırılamıyorsa ve yaşanılamıyorsa mesela ne şekilde bunu dönüştürebiliriz?

Alıntıları Göster
    Cinsellik öylesine güçlü bir dürtüdür ki teslim olmadığın sürece hep üstün gelecektir. Hatta seni bunalıma bile sokabilir. Bak ben ona cinsel enerji demem. Yaşam enerjisinin çıkış yolu derim. İçinde öyle bir yaşam enerjisi var ki bunu zaman zaman sen bile anlayamazsın. Basitçe bir müzik dinlemek bile sende coşku yaratabilir ve o coşkuyu bazen tarif edemezsin. Bir bakmışsın bedenin dans ediyor. İşte sendeki yaşam budur. Böylesine bir şeyi yok edemezsin. Onu yok etmek için, bedeni yok etmen gerekir yani bir fiziksel ölüm gerektir.
    Çok yoğun cinsel dürtüye karşılık yüksek bir farkındalık öylesine yüksek bir farkındalık gerektir ki onu resmen avucunun içine alıp inceliyormuşsun gibi olmalıdır. Bu nedir ? Neden bu hisleri yaratır ? Onu dışarı attığımda neden rahatlarım ? bir çok sorunun cevabı yine sendedir. Ben sana bak işte bu yüzden diyemem. Onun cevabı yine sensin. Cinsellik basit bir şeydir. Fakat ben sana ve hiç kimseye diyemem ki bakın cinsellik basit bir şeydir. Çünkü hiçte basit gözükmez, o gerçekten zordur hatta imkansızdır. Çünkü somut olarak görünen şu : insanlar sevişmeyi düşünmeden duramıyor, insanlar çocuk yapıyor, insanlar sevişmek için an kolluyor, sevişmek için adeta karşı cinsle konuşuyor. Sanki hiçbir şey onsuz olmuyor. Peki neden ? İşte derin düşün. Sen bunu gerçekten yüksek farkındalıkla idrak etmeye yönel. Cevap kendiliğinden oluşur.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    sana ne la

• İnternete erişen herkes haylihayli eskorta da erişebilir. Sorun seks değil kadınlardan gordugun ilgi. Mesela ben yüzümü düzeltene kadar eskortla seks yapmayacagima yemin ettim.

• forum dümeni lasvegasa kırmış. -ali dayı kumar sex para üçgeninde talih nasıl dönere zar atıyo forumhaneciler nokta herkes en bereketli tüyolardan şeytanı gücendirmeyen teknikler istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Alıntıları Göster
    Ya jeolog hocam şu pp'deki kadın kim ya? Valla efsane merak ettim söyleyiverseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

merak etme hergün başka bir kızla da beraber olsan ertesi gün yenisini arıyorsun. çok acaip bişey. yani senin durum ile aynı. geçen üç günde iki kızla beraber oldum bugün üçüncüsünü kandırmaya çalışıp kartaldaki evinden almaya uğraşıyorum. sanki hiç olmamış gibi hissediyorsun
    Pp mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ya jeolog hocam şu pp'deki kadın kim ya? Valla efsane merak ettim söyleyiverseniz.

Alıntıları Göster
    Ayşe hatun önal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ayşe hatun önal hocam.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

23 üm lisede sevgilimle düzenli yapmama rağmen hala kendimi bakir hissediyorum. beni üzen çevre faktörü. sanki arkadaşlarımın seks hayatı olmasa sevgilileri olmasa çok takmazdım. ama insta da fotoğraflarını görüp seks yaptıkları aklıma geldikçe çıldırıyorum
    Bu bende de var geçmişte 50 kez seks yaptığım halde sanki hiçbir şey yaşamamış gibi çıldırıyor insan sürekli yaşamak istiyor. Hem 50 seks nedir ki şimdiye 5000 olması lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-638F5C8F8

Dayanan dayıyor birader sen kendini düşün.
    Dayayan dayıyor mu yoksa dayanan dayanıyor mu anlamadım?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.