Şimdi Ara

Seks yapmadan nasıl dayanabiliyorsunuz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Göz-

Cinsellik öylesine güçlü bir dürtüdür ki teslim olmadığın sürece hep üstün gelecektir. Hatta seni bunalıma bile sokabilir. Bak ben ona cinsel enerji demem. Yaşam enerjisinin çıkış yolu derim. İçinde öyle bir yaşam enerjisi var ki bunu zaman zaman sen bile anlayamazsın. Basitçe bir müzik dinlemek bile sende coşku yaratabilir ve o coşkuyu bazen tarif edemezsin. Bir bakmışsın bedenin dans ediyor. İşte sendeki yaşam budur. Böylesine bir şeyi yok edemezsin. Onu yok etmek için, bedeni yok etmen gerekir yani bir fiziksel ölüm gerektir.
    Çok yoğun cinsel dürtüye karşılık yüksek bir farkındalık öylesine yüksek bir farkındalık gerektir ki onu resmen avucunun içine alıp inceliyormuşsun gibi olmalıdır. Bu nedir ? Neden bu hisleri yaratır ? Onu dışarı attığımda neden rahatlarım ? bir çok sorunun cevabı yine sendedir. Ben sana bak işte bu yüzden diyemem. Onun cevabı yine sensin. Cinsellik basit bir şeydir. Fakat ben sana ve hiç kimseye diyemem ki bakın cinsellik basit bir şeydir. Çünkü hiçte basit gözükmez, o gerçekten zordur hatta imkansızdır. Çünkü somut olarak görünen şu : insanlar sevişmeyi düşünmeden duramıyor, insanlar çocuk yapıyor, insanlar sevişmek için an kolluyor, sevişmek için adeta karşı cinsle konuşuyor. Sanki hiçbir şey onsuz olmuyor. Peki neden ? İşte derin düşün. Sen bunu gerçekten yüksek farkındalıkla idrak etmeye yönel. Cevap kendiliğinden oluşur.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam gayet açıklayıcı ve aydınlatıcı bir cevap oldu

Bu çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz buarada?

• sioux kullanıcısına yanıt
    Saman ye "cool çocuk"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seks cinsel organlarla yapılmaz sadece seks beyinle de yapılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elizabeth
  • vakti gelince eşimle yaparım mantığında hareket ediyorum. yaş 24. o yüzden pek takmıyorum. nasıl olsa bir gün evlenip doya doya yaşayacağız. kendimi derslere işe güce verdim. her şeyin bir vakti ve zamanı var bu hayatta. bu yıllarimi böyle boş işlere harcayamam.

aksini düşünen abazadir kusura bakmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Evet.

Alıntıları Göster
    sen daha 7 yaşında abicim sümüğünle oynayıp, ismini yeni öğreniyordun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.