Şimdi Ara

SEL FELAKETİ VE YILDIZLAR OTOMOTİV (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok üzücü olaylar, kendi araçlarımızın yanında müşteri araçlarımız da sular altında kaldı fakat Mitsubishi sahiplerinin duyarlılığını bir kez daha taktir ettim.

SEL FELAKETİ VE YILDIZLAR OTOMOTİV
  • Murat bey çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle manzaralarla karşılaşmayız milletçe
  • çok büyük geçmiş olsun tekrar.
  • Hocam çok çok geçmiş olsun.Görüntüler inanılmaz hakikaten.Sigorta şirketinizle halledilmiştir inşallah durum da.

Gerçekten,tüm forum olarak çok üzüldük durumunuza ve tüm felaket zedelere.

Bir soru sorucam size, bu showroomdaki depodaki zarar gören araçlar hurdaya mı(perte mi) ayrıldı acaba?

Tekrardan geçmiş olsun diyorum ve inşallah yaralarınızı en kısa sürede sarmanız dileklerimle sözümü bitiriyorum.
  • gördükçe içim daralıyor 98 yılında Karabükte sel felaketi olduğunda benzer bir tabloyu birebir yaşadım. Ailem seracılık ile geçimini sağlamakta ve sezonun daha ilk ürünlerini alıyorduk ki sel oldu ver bir yılın emeğinin ziyan olması yanında kalıcı toprak sorunları musallat oldu halen daha bunun savaşını verirken kereste amacıyla yetiştirdiğimiz ağaçlarımız kibrit çöpü gibi suda yerlerinden sökülüp gitmiş ve aşağılarda vatandaşlar(böyle bir hitabı hak etmeseler de) belediyenin iş makinaları ile çıkardığı ağaçlarımızı kamyonlara yükleyip götürmüşlerdi. tek tesellimiz ise bahçemizde bağlı olan köpeklerimizin bir yakınımız tarafından boğulmak üzere iken kurtarılması olmuştu.

Allah kimsenin başına bir daha böyle bir felaket vermesin.
    sn caramurat bir kaç gün sonra bayram için türkiyeye geldiğimde oksijen sensörü için yardımınızı isteyecektim. daha önce de bahsetmiştim. ancak hiçbir şekilde buna yüzüm yok. Allah yar ve yardımcınız olsun. Görüşmek dileğiyle.

tekrar geçmiş olsun dileklerimle herkese iyi akşamlar dilerim.

• GEÇMİŞ OLSUN MURAT KARDEŞ VE YILDIZLAR OTOMOTİV
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:46:27 >
  • geçmiş olsun murat bey
    allah böyle acılar bidaha göstermesin kimseye
  • caramurat ve yıldızlar otomotive tekrar çok geçmiş olsun.
    en kısa zamanda toparlanmaları dileğiyle.
  • tekrardan geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun murat bey,umarım bu gibi felaketlerden derslerimizi alır aynı şeyleri tekrardan yaşamak zorunda kalmayız,birde merak ettiğim bir konu var,sanırım hondanında bir bayisi sular altında kalmış,bu sel suları altında kalan sıfır araçlar satılırken acaba alıcılar bu konuda bilgilendirilicekmi?sonuçta elden geçsede bu araçlar kimse sıfır araç alırken böle bir geçmişi olan bir araç almayı tercih etmez.
  • Geçmiş olsun. Çok üzücü bir tablo inşallah bir an evvel toparlanıp bu felaketin yaralarını sarabilirsiniz. Allah kolaylık versin.
  • caramurat kardeş çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 16 Eylül 2009; 20:36:31 >
  • Yeni gördüm. Çok geçmiş olsun..
  • Üzücü durumu şimdi gördüm. Caramurat kardeşimize ve çalışma arkadaşlarına büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan. Umarım en kısa zamanda düzenleri eski haline gelecektir. Can kaybı olmaması yaşadığımız sevinçlerin en büyüğüdür.

Tekrarı olmaması da en büyük duamızdır.
  • Yıldızlar Otomotiv ve Forumdaşımız Murat arkadaşa Çok Büyük Geçmiş Olsun......
  • Murat Bey çok geçmiş olsun..
  • buyuk gecmıs olsun.

acaba devletımız bu konuda bır yardım yapacakmı?yada sıgorta sırketınız zararı ustlenecekmı?

bırde bu yagmacılarada ınsan demeye yuzum varmıyor.resmen hırsızlık.talan kolonılerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

buyuk gecmıs olsun.

acaba devletımız bu konuda bır yardım yapacakmı?yada sıgorta sırketınız zararı ustlenecekmı?

bırde bu yagmacılarada ınsan demeye yuzum varmıyor.resmen hırsızlık.talan kolonılerı

Sigorta şirketleri bugünler için.Sanırım onlar karşılarlar.

Yağmacılar için alın benden de o kadar
  • geçmiş olsun...bu araçların direk perte ayrılacağını sanıyorum...
  • Değerli forumdaşlar, tüm arkadaşlara iyi niyet dilekleri için teşekkür ederim.

Sel suları altında 60 a yakın sıfır,müşteri aracı ve Yıldızların kendi araçları kalmış ve araçların hepsi kasko firmamız tarafından perte ayrılmış ve kesinlikle bu araçlar sıfır araç olarak satılamaz. Sigorta firması araçları aldıktan sonra ihale ile satışa çıkaracak ve ihalede de mutlaka araçlar hakkında bilgi verilecektir. Hiçbir şekilde bu tür olaylarda araçlar kusursuz olarak satılmaz ve bu tür bilgileri müşteri ile paylaşmamak kanunsuzluk olacağından bu tür yasalara aykırı hareket edilemez. Araçlar hasar durumuna göre 2.el ya da parçalanarak satılabilecek ve hasarına göre değerlendirmeler yapılacaktır.

"dttafo" komşumuz Honda Park bayisi, Peugeot Mepa, Altur, Opel Ataköy, Kia Ulukar bayileri ile aynı güzergahta olmamızdan dolayı sel sularından etkilenmiş ve bayilerin 40-100 arasında araçları sular altında kaldığını bildirmişlerdir. benzer felaketlerden dolayı yaşanan acının tekrarlanmamasını temenni ediyorum. Tüm forumdaş arkadaşlarıma tekrar ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.