Şimdi Ara

selam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar aranıza yenı katılmadım belkı ama uzun zamandır gıremıodum.artık bende aranızdayım

• hoş geldin
  • bisi sorcam.ben avatar olarak pc den bır resım koymak istiyorum ama oyle bı secenek yok.illa forumdan mı secmem lazım??
  • yoo hiç alakası yok.istediğin resmi seçebilirisn.profilim e girdiğinde avatarını ayarlayacağın bölümü biliyorsun sanırım.orda profile resim yükle(şimdiki ile değiştir) seçeneğini seç ve istediğini ayarla..boyutlar istenilen formatta olmalı.
  • torpakdepp ole bı secenek yok.sadece forumdakılerden secebılıorum.avatarımı secmek ıcın tıkla var sadece.tek secenek var
  • profilim menüsüne git /avatarım kısmında / Profile resim yükle (şimdiki ile değiştir)
    tıkla
  • anlamak ıstemıyosunuz galıba yok ole bısı orda.alla alla.sız adamı kanser edersınız ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoşgeldin zamk nie geldin sorması ayıp, amaç ne yani, bumudur yani
  • arkadaşım bu ne asabiyet yaws.bizde var da sende mi yok allah allah.
    quote:

Orjinalden alıntı: zamkinos

anlamak ıstemıyosunuz galıba yok ole bısı orda.alla alla.sız adamı kanser edersınız ya
  • amac ehm sey..ben daha once parca satmak ıcın gelmıstım..sonra bı daha kısmet olmadı..sımdı kısmetse yenı dostluklara ımza atıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

profilim menüsüne git /avatarım kısmında / Profile resim yükle (şimdiki ile değiştir)
    tıkla

orda en fazla 7 kb dio ben 5 kblik koyuyorum ama resim izin verileni aşıyı diyo
    bi senedir matematik görmüyom die bana mı bişi olmuş anamıyorum
  • atquare pekı 64*64 den buyukmu resım??ona baktınmı??
    http://forum.donanimhaber.com/m_2578595/mpage_1/key_//tm.htm#2578595
  • Pc'den resim koyabilmen ve arkadaşların anlattığı yerin görünmesi için en az bir adet geçerli mesaj atmış olman gerekir. Bunun için de (örn:) sinema grubuna girip atılan mesajlardan birine yorum yapman yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamkinos

atquare pekı 64*64 den buyukmu resım??ona baktınmı??
    http://forum.donanimhaber.com/m_2578595/mpage_1/key_//tm.htm#2578595

ona dikkat etmemiştim saol ya bide öle bakiym gerçi bu awtrda güsel kuyruunu muyruunu sallıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.