Mesai bitiminde araçla iş yerinin kapalı otoparkından caddeye çıktım. Işıklarda beklerken önümdeki kırmızı Clio' ya binmek üzere olan arkadaşı ve Clio' nun sahibi olan arkadaşı hemen tanıdım, zira aracı daha bugün almıştı. Korna çaldım ve bunun üzerine diğer arkadaş yanıma geldi: "Senin yolun daha müsait beni tavernaya bırak" deyip arabaya daldı. "Ama ben orayı bilmem tarif et" dedim. Sonra aklıma geldi, benim arabam daha yeniydi belki bu yüzden bana geldi zira Cliosu olan arkadaşla aynı güzergahta ikamet ediyorduk. Yolda giderken herkese yaptığım gibi ona da aynı muameleyi yaptım ve kız ile olan sorunumu anlattım. Bana "Sen de yani, şu anlattıklarından kızı sadece sex objesi olarak gördüğün belli, kız seni terketmesin de neylesin" şeklinde yorum yaptı. "Ama rutin bir ilişkimiz olsa sadece sex yapmakla kalmazdım piyasaya da çıkardık ama naditen geliyor onu da sex yaparak değerlendirmek istiyorum" dedim. "Olsun, aylar sonra bile gelse bir defa da sürpriz yap kızı eve atmak yerine bir kafeye veya benzer bir yere götür, o 2-3 saatlik zamanı bir de bu şekilde değerlendir, bak neler oluyor" dedi... |
Bildirim