Bilmiyorum ya, insanları kırmaktan ya da kırıcı konuşmaktan pek hoşlanmıyorum ama gerçekten çok garip insanlar var! Ben zaten yabancı forumlarda gezen oralarda paylaşım yapan biriyim. Böyle hızlı bir forum bulunca da katılmak istedim hem de Türkçe diye ama imkanı yok gibi gözüküyor forumun bu bölümünde bunu başarmanın.
arkadasim konu disinda istedigin performansi asla alamazsin ben senelerdir tanirim dh i teknik yardim anlaminda yada baska istedigin konularda seni doyurucu olabilr ama konu disi asla
quote:
Orjinalden alıntı: gfbilker
quote:
Orjinalden alıntı: Pareidolia
Nedir acaba feyk oldğumu düşündüren? Üye olup yazmak da suç sanırım burda!
Bu siteye her üye olan kişi arama moturunda işine yarıcak bir bilgi bulup ilk önce o konu uzerınde bir kac soru cevap yazarak en az 80-90 posta gelip sonra siteyi gezdikçe konu dısında takılır...
ben bu şekilde katıldım
quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
quote:
ben yeniyim!
Ben de eskiyin ne yapacağız şimdi
Artmıyor mu Allah Allah önce modlara +rep vermen lazım mesajının artması için bir de adult paylaşım yapmalısın..
birşey sorabilirmiyim ama dalga geçmeyin ne de olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 1-adult paylaşım? 2-+rep nerden vercem
quote:
Orjinalden alıntı: menteşe
quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
quote:
ben yeniyim!
Ben de eskiyin ne yapacağız şimdi
Artmıyor mu Allah Allah önce modlara +rep vermen lazım mesajının artması için bir de adult paylaşım yapmalısın..
birşey sorabilirmiyim ama dalga geçmeyin ne de olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 1-adult paylaşım? 2-+rep nerden vercem
ben seni ne soyledigini bile anlamadim cevap veremiyecegim
Konu dışı & off topic post sayın atmaz arkadasım.. Post saynı artırmak istiyosan Pc donannımlarında Web bölümnde Otomobil mölümlerinde oyun bölümlerinde kısacası konu dışından uzak olan her forumda post kasabilrsn..
İstersen 100 yıl konu dışında takıl 0 postla gelirsin 0 postla giderisn
*Forumca bazı şeyleri cok abartıyoruz =)
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
quote:
Orjinalden alıntı: XaSe®
F
A
H
pareidola benım kardesım olur burayıda ben soyledım ona benımde diğer yerlerde 1-2 postum var..
Fake Fake dıye tutturdunuz gerçek yahu ne fake ı millet ne yazacağını sasırmıs konu dısı berbatmıs buranın cidden
quote:
Orjinalden alıntı: GuF
quote:
quote:
F
A
H
Y
quote:
Orjinalden alıntı: GuF
quote:
quote:
F
A
H
İ
ee ßende Yeniyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme