Şimdi Ara

selam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bende herkes gibi bedava olunca tere indirip kurdum ve 10 lwl oldum birkaç görev yapamadım ilk ıslan of dawn haritasından nasıl diğer haritalara gecebiliyoruz veya şubat ayında bedava olcağa için denemek amaçlımı haritayı kısıtlamışlar da cıkamıyoruz yoksa ben mi bulamıyorum başka haritaya nasıl geciyoruz veya şimdilik bu kadar mı oyun_? teşekürler yardımcı olacak arkadaşlara

• Kırmızı görev yollarını izlemen gerekiyor. 11 Leveldan sonra harita değiştirebilmen mümkün. Buna ek olarak oyundaki kısıtlamalar oyunu oynamana engel olmayacak şekilde istediğin şehre gidebilir istediğin kadar level kasabilirsin.
  • çok teşekür ederim sanırım bügün 11 lwl olurum böylecede sorun çözülür vermiş olduğunuz bilgi dahilinde
  • Kırmızı yani hikaye görevlerini yapmadan harita değiştirme şimdilik. Ardından arkadaşın dediği gibi 11. levelda şehir değiştirebilirsin. İlk gidiceğin yer Velika şehri.
  • selam welika şehrinde bir sürü görevim oldu lwl 12 oldu fakat halla cıkaqmadım ilk haritadan bütün teleportları deniyorum ama yolu bulamadım fakat bazı görevleri yapamadım yani çözemediğim acaba nasıl geçeceğim welikaya_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay1971

selam welika şehrinde bir sürü görevim oldu lwl 12 oldu fakat halla cıkaqmadım ilk haritadan bütün teleportları deniyorum ama yolu bulamadım fakat bazı görevleri yapamadım yani çözemediğim acaba nasıl geçeceğim welikaya_?

Haritadan Fligh Master NPC'sini, daha doğrusu pegasus kalkış noktasını bulup binerek gidiyorsun. NPC isimlerine mouse'u getirerek bak şehirdeki. Sağ tarafta olması lazım, şehrin az dışında.
  • hemen bakıyorum teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekürler buldum sağolasınız
  • quote:

teşekürler buldum sağolasınız

Ne demek, arkadaşlara eklersen oyunda "Blacknephew" u yardımcı olmaya çalışırım girdiğimde.
  • teşekür ederim eklemeyi bulabilirsem eklicem bu arada ben bankaya hiç bir item koyamıyorum ve cetten de yazamıyorum
  • quote:

teşekür ederim eklemeyi bulabilirsem eklicem bu arada ben bankaya hiç bir item koyamıyorum ve cetten de yazamıyorum

Trialsen bankaya item koyamazsın, trade broker'ı kullanamazsın ve party chat hariç diğerlerini kullanamazsın. Ama bu kısıtlamalar oyun F2P'ye geçtiğinde kalkacak.
  • Trialde arkadaş eklemede kapalı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Trialde arkadaş eklemede kapalı malesef.

Ben kendim ekleyebildiğim için ve arkadaşın listesinde gözüktüğüm için, sorun olmaz diye düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Trialde arkadaş eklemede kapalı malesef.

Ben kendim ekleyebildiğim için ve arkadaşın listesinde gözüktüğüm için, sorun olmaz diye düşünmüştüm

Trial olanları da ekleyemiyorsun sanırım. Trial olan birisini eklemeye çalıştığında bu hesap türü bu özelliği kullanamaz tarzı birşey diyor.
  • Trial bitince şanki lewel kastığımız çarlarımız sikinecek mi_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.