quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Ulen ilk başta bi MSN al bari. Hemen cep numarasını niye istiyosun. Bizde âdet böyle Sivaslılar da öyle bi adet yok ama. Sivas nereden çıktı Ünal Zapukluk kitabı, bölüm 1, 2. paragraf
quote:Orjinalden alıntı: simurg Sivas nereden çıktı Ünal Zapukluk kitabı, bölüm 1, 2. paragraf Ohoo senin haberin yok hacu. Sivas yıllardır hatta yüzyıllardır var olan bir yer.
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Ulen ilk başta bi MSN al bari. Hemen cep numarasını niye istiyosun. Bizde âdet böyle Onlarda adet böyle değil ama.
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Ulen ilk başta bi MSN al bari. Hemen cep numarasını niye istiyosun. Bizde âdet böyle yürü be kardeşim hep destek tam destek açık fikirli kardeşim benim
quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:Orjinalden alıntı: simurg Sivas nereden çıktı Ünal Zapukluk kitabı, bölüm 1, 2. paragraf Ohoo senin haberin yok hacu. Sivas yıllardır hatta yüzyıllardır var olan bir yer. Programcıların "sm=kus.gif" şeklindeki kodu ve beraberinde ifadeyi faaliyete geçirmeleri birçok üye için yararlı olacaktır
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:Orjinalden alıntı: simurg Sivas nereden çıktı Ünal Zapukluk kitabı, bölüm 1, 2. paragraf Ohoo senin haberin yok hacu. Sivas yıllardır hatta yüzyıllardır var olan bir yer. Programcıların "sm=kus.gif" şeklindeki kodu ve beraberinde ifadeyi faaliyete geçirmeleri birçok üye için yararlı olacaktır
quote:Orjinalden alıntı: AseLaL quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Ulen ilk başta bi MSN al bari. Hemen cep numarasını niye istiyosun. Bizde âdet böyle yürü be kardeşim hep destek tam destek açık fikirli kardeşim benim Ablam benim, canım ablam
En son mesajı 27 ağustosta atmış fake değilsen ileriki günlerde tanışırız bende forumda sevilirim ilginç konulara barnak basarım
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe Konu dışında görmüştüm seni ilk başta imzanda msn in vardı Evet vardı bir zamanlar. Fkat sonra bir arkadaşın uyarısı üzerine kadırdım.