quote:Orjinalden alıntı: huseyin16 En son mesajı 27 ağustosta atmış fake değilsen ileriki günlerde tanışırız bende forumda sevilirim ilginç konulara barnak basarım quote:Orjinalden alıntı: dilara_89 quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe Konu dışında görmüştüm seni ilk başta imzanda msn in vardı Evet vardı bir zamanlar. Fkat sonra bir arkadaşın uyarısı üzerine kadırdım. O ben oluyorum işte. Çağdaş naptın la alabildin mi MSN'le cep numarasını sempatik.
Tekrar merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 ay hiç uğrayamadım foruma sınavlara çalıştığım için. :)
quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Çağdaş naptın la alabildin mi MSN'le cep numarasını sempatik. Yok ya pm'den ulaşmadı kaçırdı fırsatı
quote:Orjinalden alıntı: dilara_89 Tekrar merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 ay hiç uğrayamadım foruma sınavlara çalıştığım için. :) Asıl sen kusura bakma senin yokluğunda forumu kapatmadığımız için.
quote:Orjinalden alıntı: dilara_89 Tekrar merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 ay hiç uğrayamadım foruma sınavlara çalıştığım için. :)
quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne @huseyin16 yuh ya resmen kendini övmüşsün. Sevildiğini nerden anladın merak ettim doğrusu. Telepati yöntemi ile. Arada bi de empati yapıyo galiba. quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: dilara_89 Tekrar merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 ay hiç uğrayamadım foruma sınavlara çalıştığım için. :) Asıl sen kusura bakma senin yokluğunda forumu kapatmadığımız için. Gideceği zamanı öğrenelim forumu kapatalım. Hatta silelim. Bu silme işleminde bazı kullanıcılarda silinecek mi?
hoşgeldin. Bu forumunen büyük kişisiyim 5 menajerim bulunmaktadır!!! Bu forum bendn sorulur kız erkek metint fark etmez! Saolun.
quote:Orjinalden alıntı: tcddmusa hoşgeldin. Bu forumunen büyük kişisiyim 5 menajerim bulunmaktadır!!! Bu forum bendn sorulur kız erkek metint fark etmez! Saolun. Sana bu görevi kim verdi?
quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:Orjinalden alıntı: tcddmusa hoşgeldin. Bu forumunen büyük kişisiyim 5 menajerim bulunmaktadır!!! Bu forum bendn sorulur kız erkek metint fark etmez! Saolun. Sana bu görevi kim verdi? ilk önce sana değil size ayrıca bana tcddmusa bey demeniz lazım. bu forumu satın alacam satılırsa ben özel seçilmiş kişiyim. bu yüzden.
quote:Orjinalden alıntı: tcddmusa ilk önce sana değil size ayrıca bana tcddmusa bey demeniz lazım. bu forumu satın alacam satılırsa ben özel seçilmiş kişiyim. bu yüzden. Sebep? Sana veya size. Kime nasıl hitap etmem gerektiğini bana sen öğretemezsin. Alırsın alırsın. Kim seçti peki. Arkadaş Nirvana'ya ulaşmaya başlamış.
kimsin sen? Bendeniz tcddmusa bey. Bazen sizin gibilere takılıoz burda gezmeyin adı üstünde burası GEREKSİZLER.
quote:Orjinalden alıntı: tcddmusa quote:Orjinalden alıntı: krm-iks senin suyun ısındı gözümden düştün aaa tühhh üzldüm şimdi
quote:Orjinalden alıntı: tcddmusa kimsin sen? Bendeniz tcddmusa bey. Bazen sizin gibilere takılıoz burda gezmeyin adı üstünde burası GEREKSİZLER. İstediğin üyeye sor. Kendimi tanıtmayı sevmem bilin mi. Pardon da siz kimsiniz tcdd musa bey adlı kişi. Bulunduğumuz bölümü hatırlamak aklınıza geldi sonunda.