Şimdi Ara

selam arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıda xp proffessional vardı hata vermeye başladı bir xp home edidton cdisi buldum yüklemeye çalıştım olmadı şimdi bilgisayar belli bir yere kadar çalışıyor hemen kapanıyor yani açılmıyor pc aça düğmesine basınca nasıl cdrom mu mu gösterebiliri m ve ya msdos ortamına hangi tuşla girebilirim açar açmaz pc imi dos ortamına girmek istiyorum lütfen yardımcı olun

• bootlu bir cd ile bios dan önce cd romu görmesini sağlayarak sorunsuz kurabilirsin yeniden sanırım
  • biostan firs driveri cd rom yaparak gosterebilirsin.dos a gecmek için bilgisayar acılırken dewamlı F8 e bas orda secenekler war.uygun olanı sen.yanlıs hatırlamıyorsam olması lazım.oda olmazsa biosran firs driveri floppy yap bilgisayarına başlangıc disketi tak yeniden başlat dosta acılır kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasancelik

xp proffessional vardı hata vermeye başladı bir xp home edidton cdisi buldum yüklemeye çalıştım

yaw sen formatlamadan mı yapıyon bu işi???

arkadaşların dediği gibi bootlu aç bi güzel biçimlendir kur ok..
    ha eğer formatlayıp kurduysan ve kurulumu yarıda kesip restart ediyosa sorunun başka,
    eğer olmazsa tekrar yaz ama neler oluyo detaylı yaz elimizden geleni yapalımm.
    kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.