Şimdi Ara

Selam arkadaslar çin malı kameralı mp4-mp5 sahte sony cihazların işi tamamdır yazılımı vardır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17791263/tm.htm bak burda ben eski bir konum war oraya bakarakta yapabilirsin artık olmadı bende bekliiim seni saat 10 da
    quote:

Orjinalden alıntı: meto27

evet kardeş format atmayı hiç ama hiç bilmiyorumm....kesinlikle format atmak şart diye düşünüyorum...yrd.cı olursanız çoook sevinirim..şimdiden teşekkürlerrr...

diğer arkadaşımda verdiğin link tam okunmuyo indiremedim markası da sony ama çakma galibaaaaa

lütfen el atıında bi format atalım ................

• dai işte benim mp5 bu....sorunum ise bahsettiğim gibi audio dosyasına 150 yada 75 şarkı atsam bile ya 76 yada 40 tane felan dosya görüyorr...sorun belli makina rtesimdeki şimdi bi el atında şunu halledelim dostlar şimdiden sağolun....

Selam arkadaslar çin malı kameralı mp4-mp5 sahte sony cihazların işi tamamdır yazılımı vardır
  • işte buda arkadan görünüşü.............plase şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk....

Selam arkadaslar çin malı kameralı mp4-mp5 sahte sony cihazların işi tamamdır yazılımı vardır
  • mesajını aldım ancak mesajımdada belirttiğim gibi bu cihaza yazılımı yazan bir program bulamadım ve o yüzdende flash programmer ile yazabiliyorum cihazı bana ulaştırmalısınız ok !

• quote:

evet kardeş hepsi mp3 dosyası ama nalet alet okumuyo.........format attırıyorum,bil.den biçimlendiriyorum gene olmuyoooo...şimdi 54 şarkı attım 30 tanesini görüyo.....
    ne olur bir el at kardeş bu olaya çözüm bul yoksa ben bu aleti kıracammmm
    help me!!!!!!

arkadaşım birde türkce karakter varmı kontrol et !!
  • eet sorun tüm gün uğraşmamla beraber sorun çözüldü...........

sorun ö,ç,ş,i,ğ gibi türkçe karakterlerden kaynaklanıyomuş gelde kafayı yeme

ilgilenen herkese çoook teşekkürler......
  • neyse uğraşlarının karşılığını almışsın bu yüzden sevindim iyi günlerde kullan
  • yha bndede öle bi mp4 var.bna yazılım atablrmsnz?açılışı light your life fln.işte ondn.yardm edn ltfn.help me!!!

• mrb. arkadaşlar bende sahte mp5 almayı düşünüorum. Acaba Önerirmisiniz Markası sony Olcakk
  • birde yazılım aranıor fln demişsnzde nasıl bozulur ki bunların yazılımı???
  • Bu Ö,ç,ş,i,ğ Mp3 vb. İpodamı birde Mp5 se Başka Sorun Çıkarttımı Acaba

quote:

eet sorun tüm gün uğraşmamla beraber sorun çözüldü...........

sorun ö,ç,ş,i,ğ gibi türkçe karakterlerden kaynaklanıyomuş gelde kafayı yeme

ilgilenen herkese çoook teşekkürler......

• ben satış pazarlamasını yapıyom uygun bi fiyata veririz 55 kağıta olur ok
  • MP 5 SONY SAHTESİ TEMİN EDİLİR ADRES ilgili kişinin adresi nisan-_-yagmuru_1907@hotmail.com 55 TL KULAKLIK ŞARZ USB AYGITI DAHİL
  • arkadaşim bnde cin malı mp5 war mal açılıo ama bi yerden sonra açılmıo buna fırmat cekmek lasımmış açaba yardım edebilirmisin..
  • bende de var bi tane bunlardan ama virüs bulaşmış galiba bi servise gösterdim virüs bulaşmış açılış dosyası bozulmuş olabilir sadece istanbulda yaptırabilirsin dedi ve ben konyadayım:) virüs yüzünden icat bi gitti bi daha da gelmedi ne yaptıysam açamadım sadece şarj olurken yanan ışıkları yanıyo ekran falan açılmıyo... Bana da yardım ederseniz sevinirim....
  • Bendede var bitane Light Your Life Yazıyor acılmıyor sanırım virus girdi YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM
  • ARKADAŞLAR BENDE DE ÇİN MALI SONY CİHAZI WAR. "LİGHT YOUR LİFE" ŞEKLİNDE AÇILAN. ARKA PLANI DEĞİŞTİRMEK İÇİN FOTOGRAF ATIP DUVAR KAĞIDI YAPTIM KAPATTIM AMA AÇTIĞIMINDA BU SEFERDE "LİGHT YOUR LİFE" YAZISI CIKIYOR KİTLENİYOR IŞIKLARI FALAN AÇIK AMA EKRAN KARARIK NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA. PC DE USB TANINIYOR RESİMLERİ SİLDİM BİÇİMLENDİRDİM PCDEN AMA YİNE DÜZELMEDİ NOLCAK LÜTFEN YARDIM
  • aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz yardım edermisiniz?????
  • Arkadaslar Müzikleri görmüyor düyosunuz ya isde ben de de görmiordu görünmeyen müzik in adını deistirin a b c vs.. koyun görüo ozmn inş işe yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymnkrl81 -- 26 Mayıs 2012; 13:17:42 >

• Arkadaslar nolur yardım edin ..

Bendede aynı mp5 ten var . Lakin video izlemek için hangi tür videoyu atacağımı bilmiyorum ..
    Converteri nasıl ayarlamam lazım .s
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.