Şimdi Ara

Selam arkadaslar çin malı kameralı mp4-mp5 sahte sony cihazların işi tamamdır yazılımı vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık yazılımını atabiliyorum bilginize sunulur sunplus işlemcili 3050-3052 nolu cihazların yazılımı ok

Selam arkadaslar çin malı kameralı mp4-mp5 sahte sony cihazların işi tamamdır yazılımı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanmetiner -- 9 Şubat 2008; 11:30:03 >

• bizi de bilgilendirirsen seviniriz. yazılımın linkini ve nasıl yükleyip kullanımını anlatırsan sevinirim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

bizi de bilgilendirirsen seviniriz. yazılımın linkini ve nasıl yükleyip kullanımını anlatırsan sevinirim valla
    arkadaşım flash programmer kullanıyorum o yüzden herhangibir program yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanmetiner

arkadaşım flash programmer kullanıyorum o yüzden herhangibir program yok malesef

Alıntıları Göster
    benim kisinde şarjı tam oldugu halde açılıp şarj et diyor yazılımdan kaynaklandıgını biliyorum yardım edermisin benimkisi orj deil sahte ipod görünümlü çakmak taş dewri nasıl halledebiliriz o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLÂL85

benim kisinde şarjı tam oldugu halde açılıp şarj et diyor yazılımdan kaynaklandıgını biliyorum yardım edermisin benimkisi orj deil sahte ipod görünümlü çakmak taş dewri nasıl halledebiliriz o halde

Alıntıları Göster
    hıım anladım ama cihazını tam olarak tanıyamadım açıklarsan sevinirim

• quote:

hıım anladım ama cihazını tam olarak tanıyamadım açıklarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    bu arkadaşım :)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

onunda var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

onunda var

Alıntıları Göster
    ee
    ne duruyoruz paylaşın artık bu nedir ne degildir

• quote:

ee
    ne duruyoruz paylaşın artık bu nedir ne degildir

Alıntıları Göster
    peki baştan söyleyeyim yazılımı atmadan önce son olarak cihazın ne yapıyor onu anlat
  • quote:

peki baştan söyleyeyim yazılımı atmadan önce son olarak cihazın ne yapıyor onu anlat

Alıntıları Göster
    açtıgım anda pil boş diyor we hemen kapanıyor birde şarj ederken ekran kırpıyor dewamlı olarak
  • quote:

açtıgım anda pil boş diyor we hemen kapanıyor birde şarj ederken ekran kırpıyor dewamlı olarak

Alıntıları Göster
    o cihazda yazılımsal sorun yok gibi
  • quote:

o cihazda yazılımsal sorun yok gibi

Alıntıları Göster
    donanımsal o zaman yani
  • quote:

donanımsal o zaman yani

Alıntıları Göster
    evet
    bence
    öyle
    ancak
    bakılırsa
    anlaşılır
  • quote:

evet
    bence
    öyle
    ancak
    bakılırsa
    anlaşılır

Alıntıları Göster
    tşk
  • quote:

tşk

Alıntıları Göster
    kardeş benimde senin resimdeki gibi açılan bir mp5 im war.....light your life die açılan.kardeş benim sorunum şu içindeki audio klasöründe 152 parça war ama alet açıldığında sadece 76 tanesini görüyo........nasıl halledebiliriz yardımcı olursan çoook ii olur kafayı yemek üzereyim bir el at allah için...

• quote:

Orijinalden alıntı: meto27

kardeş benimde senin resimdeki gibi açılan bir mp5 im war.....light your life die açılan.kardeş benim sorunum şu içindeki audio klasöründe 152 parça war ama alet açıldığında sadece 76 tanesini görüyo........nasıl halledebiliriz yardımcı olursan çoook ii olur kafayı yemek üzereyim bir el at allah için...

Alıntıları Göster
    hepside mp3 formatlımı birde wma destekliyor die biliyorum tam deneme gibi bir fırsatım olmadı sen bi kontrol et

• quote:

hepside mp3 formatlımı birde wma destekliyor die biliyorum tam deneme gibi bir fırsatım olmadı sen bi kontrol et

Alıntıları Göster
    evet kardeş hepsi mp3 dosyası ama nalet alet okumuyo.........format attırıyorum,bil.den biçimlendiriyorum gene olmuyoooo...şimdi 54 şarkı attım 30 tanesini görüyo.....
    ne olur bir el at kardeş bu olaya çözüm bul yoksa ben bu aleti kıracammmm
    help me!!!!!!

• quote:

evet kardeş hepsi mp3 dosyası ama nalet alet okumuyo.........format attırıyorum,bil.den biçimlendiriyorum gene olmuyoooo...şimdi 54 şarkı attım 30 tanesini görüyo.....
    ne olur bir el at kardeş bu olaya çözüm bul yoksa ben bu aleti kıracammmm
    help me!!!!!!

Alıntıları Göster
    yo kırma dur önce sakin olalım benimkindede yazılım sorunu wardı zamanında senin gibi kırıyordum baktım bu forumdan bi ark bana yardımcı oldu yaptık şimdi gerçi kullanamıyorum ama sabret format at atmayı bilmiyorsan bana haber et yada beni ekle sana yardımıc olalım belki cihazın formatlanası gelmiştir

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meto27

http:// rap... rapidshare.com/files/88523382/hp-usb-format.rar

bu formatı dene eğer hala olmazsa yazılımsal sorun olabilir bu arada marka ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanmetiner -- 2 Şubat 2008; 10:54:21 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meto27

http:// rap... rapidshare.com/files/88523382/hp-usb-format.rar

bu formatı dene eğer hala olmazsa yazılımsal sorun olabilir bu arada marka ne ?

Alıntıları Göster
    evet kardeş format atmayı hiç ama hiç bilmiyorumm....kesinlikle format atmak şart diye düşünüyorum...yrd.cı olursanız çoook sevinirim..şimdiden teşekkürlerrr...

diğer arkadaşımda verdiğin link tam okunmuyo indiremedim markası da sony ama çakma galibaaaaa

lütfen el atıında bi format atalım ................

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.