Şimdi Ara

selam bu son mesejım dır arkadaş lar .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam ata cok saol kardes şu mu kurulumunda tek sen beni iyi annadın cok saol kardeşim
    ben seni gm yapacak dım ama serevri kurdumda dışarı ver dim hatta ama dışardakiler girince dc veriyordu hemde aşırı ve bende 1.2k kurdum ondada bir dandiklik verdi bende ..
    arkadaşı bekliyorum şuanda 2.gb ram getirecek pazartesigünü ve 320 hardisk ozamn kuracam 1.2k olacak mum sende gm olacak sın herkezin önünde söylüyorum kardes sana ama sadecene sen deyil ok bir kişi daha var.. şimdilik bye he bide sadecene sen ekle başka kimse beni eklemesin .. kymklan@hotmail.com...

form paylaşım kolay gele ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 27 Temmuz 2007; 19:39:18 >
  • böyle sahsiyetsiz kendini bilm ez insanlarala muhattap olmaya bile dgmez
  • #Elinezir Sanalyalancı kendisi bazıları böyle biraz egosuna kaçıyor.Ama ne yaparsın : Bunların parası yoksa vardır der.Server kurma bilgisi varsa. yoktur... ne varsa o yoktur.ne yoksa o vardır!

/edit: bu laflara elinezir'e değil ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zhivago -- 28 Temmuz 2007; 12:26:11 >
  • Sadece İzleyin MUAAHAHAHAH
    Şahsiyetsiz INSANLAR işte

selam bu son mesejım dır arkadaş lar ..

https://store.donanimhaber.com/08/e0/e2/08e0e2f2afe767973c92f7f949e4ffe6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallasx -- 28 Temmuz 2007; 12:48:28 >

• ne yaparsan arkandayım post kasmak için saçma sapan tartışmalar çıkaranlara kulak asma
    onlar sadece beleş bişiler almak için bencilce insanları ezerler yoluna devam et arkandayım

Allaha emanet
  • ewt gmata mu tekrardan online yaptım ..
    dc sorunuda kalkdı galiba onun başındada baya calıştım artık sitemde on mumda ..
    siteyi şimdilik vermiyorum ama bilen adamlar varr ..
    nese herkeze bye .. he ata ekle beni yanış lıkla silmişim seni .. ama mu tekrardan online..
    eyer olmuşsa busefer 7/24 online haberiniz olsun ..
  • bence olmussa kardes res at Siteyi yayınla ama fazla kolay olmasın fazlada zor olmasın malum turk genclıgı sabırsızdır cabuk lvl atmak ıster benım ıcın fark etmez:)
  • kardes siteden görünüyor özellikler zaten :) site
    88.250.89.162 bye ama link yok yanılmayın ..
  • yaa arkadaşın cafesinden oyuna girdim hala discoornet sorunu var ..
    bu discoornetten annayan biri yokmu yani dışardan girenler icin discoornet veriyor ama oyuna giri yorda 20 saniye icinde dc veriyor..
  • ewt arkadaşlar porttan mış galiba onuda tekrardan ayarladım şimdi girebilirsiniz galiba panch bende şimdilik siteye vermedim daha ..
    ama istiyen kymklan@hotmail.com adresinden alabilir ..

kolay gele..
  • bu arada msn nini ekledim tekrar umarım en kısa zamanda online olursun
  • ben herzaman onlineyim şuanda bile ..
    kolay gele .. kymklan@hotmail.com
  • yav ben seni sildim ekledim

e- mail yollandım hiç ulaşmadımı balantıyı bi kuramadık sabah akşam onlineyim seni goremiyom hiççç

• quote:

Orjinalden alıntı: Dallasx

Sadece İzleyin MUAAHAHAHAH
    Şahsiyetsiz INSANLAR işte

selam bu son mesejım dır arkadaş lar ..

https://store.donanimhaber.com/08/e0/e2/08e0e2f2afe767973c92f7f949e4ffe6.jpg

BerrakMu ya geliceğimi nerden biliyo adını bile duymadım

• artık burayadamı cevap yazmıyon yaf
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.