Şimdi Ara

selam bu son mesejım dır arkadaş lar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben .. serevr acdım ama dc nedeniyle oynanmıyrdu ve adamlar durmadan gm admin gm admin versene diye diye başımın etini yiyordu .. özellikle bu adam E-mailli ni bile veririm dj__danger@hotmail.com..

bu Maille sahip kişi cok ısrarla benden admin lik ve gm lik istiyordu eyervermessem sitemi hacker liyecegini söylüyordu ... cocuk aklı olsa gerek ben asla yenilmem asla pes etmem kardes bunu unutmaaa..ok
    eyer hacker lemessende adam deyilsin alsiteyi ..ok

he serverra gelince .. server kapandı aama niye diye soracak olursanız oda bu adam yüzünden kapandı ama ..
    nasıl mı cok kolayy benden arkadaş server acacak dedi ve ediyörümü istedi bende verdim ama neyapacagını bile bile editörden kendi carına 32767 yapmış ve arkadaşının carını da

ama ben yemem kardes kusurabakma

server şimdi kapandı ama acılacak hemde ..
    1.2k olarak acılacak seonze II olacak herkeze kolay gele .. ben artık burda olmuyacam arkadaş lar ..

hebide şunu söylemekde fayda var sadecene bir gm olacak ama benim bir arkadaş ...cemo_elif@hotmail.com..
    bu msn nin sahibi

herkez kendine iii baksın .. kolay gele ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 24 Temmuz 2007; 0:26:42 >

• ben actımda benden d3e istiyodu buuu sonunda engelledim
  • senm iengelledin yoksa benmi seni kackere sildim mantar cocuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raultr

ben actımda benden d3e istiyodu buuu sonunda engelledim

beni beğenmiyende buydu Kıskandığı için söyliim yani

delicimatkap

bugün de leaderMu da utanmadan kassana beni diyo

yazık
  • kardeş ben o dangeri taniyorum turkishmuonline sahibi
    gurcan abiyide baya rahatsiz ediyordu sana inaniyorumki
    o kişi bence mu onlinenin yuz karasi derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elinezir

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

ben actımda benden d3e istiyodu buuu sonunda engelledim

beni beğenmiyende buydu Kıskandığı için söyliim yani

delicimatkap

bugün de leaderMu da utanmadan kassana beni diyo

yazık

kime diyorsun sen kardes .. ?

Dj_Dangera

• quote:

Orjinalden alıntı: ercan291980

kardeş ben o dangeri taniyorum turkishmuonline sahibi
    gurcan abiyide baya rahatsiz ediyordu sana inaniyorumki
    o kişi bence mu onlinenin yuz karasi derim

ewt yardım etmeyin ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dj_Danger Her Şekilde Benden Yardım İstiyodu Yalvarıyodu Server kur Diye En Sonuna Bir Tane Kurdum...

Herşeyi Bitmişti Sadece İp Sabit Diildi Onu Sabit Yapcaktım...

Ama O Benim Dememe Ragmen D: Deki Muserveri Aldı Masaüstüne

O Zmn Cok Kızmıştım Bu Adama Yardım Etmeyin
  • Hurricane'e dedi kur lütfen.ShadowMan var umut tanır aracılığıyla.olmaz dedi ,sizeden yardım isteyende kabahat felan işte kimse yardım etmiyo dedi. git başımdan dedi.sonra başka bir arkını buldu aga özür dilerim felan ayaklarına yattı tam serverı kuracakken.Hurricane bağlandı.Hurricane'e bir mesaj attı zaten daha önce bir server kurmuştur 1,5 sene açık kalmıştı.Çok süperdi 1000 online .Hurricane bağlı oldugu için gördü bunları.Ana avrat küfretti ve sildi

BU ÇOCUK 2 GÜNLÜK BEBE+MAGANDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicimatkap

YALANCI BANA SOZUN WAR ŞİMDİ SEY YAPMA BUNA İNANMAYIN YALANCINI TEKİ SİTE İÇİN YARDIM EDİYOZ DC SORUNUNU ÇOZUCEZ ADAMIN YAPTIGINA BAK YALANCI ELİZERİR

Sen bana 10 yaşındaki çocuğu savundun

oonunla iyi geçin cart curt dedin geçinmezsem nolur ne işim olur dedim gösteririm lan cart curt laflar söyledin ..

Ertesi gün de o 10 yaşındaki arkadaşınla gelmiş LeaderMU da yardım istiyorsunuz ..

Kanka naber cart curt mesajlar atıyorsunuz

Daha önce çok iyi muonline player ıyım diyordun hadi hoyri meydan görelim nesin ne değilsin

Size server kurmak için yardım edecek adam sizden ip isteyince olmaz hacklersin beni diyorsunuz ,o adam da size sinirlenip serveri kurmuyor , sonra da abi engeli kaldır lütfen yardım et cart curt ..

Darkness muda 10 res atana Gm lik verilecek dendi diye hackle kasmadım desene ?

UmuT un GM liğini beğenmiyorum onun GM charını sil beni GM yap diyen de sen değil miydin ?

Bence daha fazla konuşma , batıyorsun !

Kendini iyice düşürüyorsun ayrıca yaptıklarını inkar ediyorsun ..

• quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

quote:

Orjinalden alıntı: delicimatkap

YALANCI BANA SOZUN WAR ŞİMDİ SEY YAPMA BUNA İNANMAYIN YALANCINI TEKİ SİTE İÇİN YARDIM EDİYOZ DC SORUNUNU ÇOZUCEZ ADAMIN YAPTIGINA BAK YALANCI ELİZERİR

Sen bana 10 yaşındaki çocuğu savundun

oonunla iyi geçin cart curt dedin geçinmezsem nolur ne işim olur dedim gösteririm lan cart curt laflar söyledin ..

Ertesi gün de o 10 yaşındaki arkadaşınla gelmiş LeaderMU da yardım istiyorsunuz ..

Kanka naber cart curt mesajlar atıyorsunuz

Daha önce çok iyi muonline player ıyım diyordun hadi hoyri meydan görelim nesin ne değilsin

Size server kurmak için yardım edecek adam sizden ip isteyince olmaz hacklersin beni diyorsunuz ,o adam da size sinirlenip serveri kurmuyor , sonra da abi engeli kaldır lütfen yardım et cart curt ..

Darkness muda 10 res atana Gm lik verilecek dendi diye hackle kasmadım desene ?

UmuT un GM liğini beğenmiyorum onun GM charını sil beni GM yap diyen de sen değil miydin ?

Bence daha fazla konuşma , batıyorsun !

Kendini iyice düşürüyorsun ayrıca yaptıklarını inkar ediyorsun ..

way be döktürmüşün diicek bişi kalmadı

• işte dicek birşey bulamayanların klasik karşılıklarından biri
  • Şikayet Edildi. + Klasik Maganda Cevapları. İnternette yazan yarım adamlardan biri Sanalezik

• quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

işte dicek birşey bulamayanların klasik karşılıklarından biri

Aynen katılıyorum ..

Mesajı Şikayet Et
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Benden önce kim davrandı yaw
  • Bu adam msnde vardı benim server acmayı dusunuyodum o aralar nickime server acılacak yazmıstım adam admin lik istedi bi sürü player getiririm dedi istemez dedim gelen player zaten gelir kadro tam dedim sonra adam beni tehtit edio oyunu hacklerim bırakmam dio aklısıra bende msnden sildim sonra arakdaşlar arasında karar verdik 512 ram da server cok lag olur die serveri acmadım
  • Beni servera al sana en az 1000 player getirirm diyordu ya bir ara heryerde
  • HANİ GM %89 BENDİM BENİ KANDIRDINMI
  • dj danger banada server kurmak isteyen adamlar getiriyodu diyoduki söle bu cocuga benide gm yapsın hyr derse kurma diyodu yazıq fazla aldırıs etmeyin cocuk iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bold_Mg -- 24 Temmuz 2007; 16:39:45 >
  • quote:

mantar cocuk diene m-bak ben mantarsam sende bozuk sütsün snn gibi apt*llar geçmişine bakmadan konuşuyoya şöle sinir oluyorumm bi baksana önceye napmışsınn gelmiş havayapıyo mantar cocuk die gördün gibi hewrkez sana karşı oynadın serverlarda eziksin gerçek hayat eziksin yani karakterinde ezikk demekki sana bişi demiorum böle devm et böle konuştuma bakmayın ark lar ondan daha cok şey bildim ksn oldu için böle konuşuyorumm eğer bende o insan gibi karaktersiz olsam benden bilgili olanlarada laf atardımm...ama nie atimki dime adamlar benden bilgili ör magic lord ben şimdi ona laf atsam yalnış yapmış olmazmıyım olurum cünkü o benden daha cok şey bilio ve kendini daha ii ilk önkanıtlamışş herkez kendini bilip konuşsun bence ve herkez bilmedi şeyi yazmasınn ce bi araştırsın burda bulamadıysa birazda dier platformlarda arasın ordada bulamazlarsa yazsın nese bene konuyu bi yerden bi yere saptırdım kusura bakmayın ama dj snn gibi mallar oldukça bu forum kötüye gitcektir .....bütün mantarlarda sana girsin

.....................................................
    1.._şimdi başa dönelim sübyen ok ..
    sen malmısın yokska öyle yapmaya mı calışıyorsun annamadım ...
    bana abi beni gm yap nolur gmyap nolur abi gm yap nolur ya gm yap sana yalvarıyorum gm yap ...
    yaparsan nasa eniyi adamları bulurum serverini dünyaya duyrurum nolur abi beni gm yap admin yap .. sana unmuyacagım kadar adam bulurum abi ...

2.._sen sinir olsan cebinden para olup cıkarsın ..3.._sen okadar sallamasyonsunkii ancak oolur ama obilesana azz ..4.._ herkezin bana karşı olması nedenine gelelim olum ok..
    ben senin gibi kimseye yalvarmıyorum ve kimseye bayun eymiyorum...yani şöyle
    abi bana site ac abi benim serverimi ac abi abi abi demiyorum ve kimseye taviz vermiyorum ...
    kendini bilmezler kendilerini birşey sanıyorlar niye bir site veya serevr acmayı biliyorlar diye yava yapıyorlar yanışsam söylesin biri ben kimseye yalvarmam yalvardın diye bilecek biri varsa karşımda görmek isterim ...5.._ ben ben oynadıgım hicbir serverda ezik olmadım kimsedende party veya bir şey istemedim bunuda örenin iyice ben hep oynadıgım server larda ya 390 res yada en az 150 res ok..he şuvarki bende eziklik yaşadım ama bu ezikligi herkez yaşadı ilk başlarda ..6.._ şimdi gelgelelim hayatımdaki eziklige lan olum bana bak şimdi ben hayatım boyunca hep örendim hayatım boyunca hep hic bir defaa eziklik yaşamadım ok hayatım boyuncada adamlara yardımcı olmaya calıştım..he şimdi nasıl mı sen mal olmasaydın adam olsaydın senide gm yapardım ..bu bir ikincisi ..
    sen bana kendin deyil bana adam verdin ve kibirli adam verdin ok bende hic konuşmadan adamlarla hemen ya engelledim yada sildim ok oyüzden adamvar bana tavırlıdır..
    6.._ şimdi karekder kelimesi ne bakalım senin karekderin kac para acabba ??? ..
    ben senin gibi insan olsaydım şimdi gercek arakdaşım olmazdı ama senin arakdaşların adam deyil yani birine yardım etmek icin ilk önce abi demen lazım ve onu övmen lazım ben kimseyi övmem ve kimseye kolay kolay abi demem bende büyük olmadıkca ....

HE ŞUNUDA UNUTMAYIN KARDESLER BEN KİMSEYİ KENDİMDEN BÜYÜK GÖRMÜYORUM VE
    KİBİRLİLİK YAPMIYORUM BUNUDA UNUTMAYIN ..
    BANA YARDIM EDENLER BELLİDİR ONNARKENDİLERİNİ BİLİYORLAR FAZLA SÖZ SÖYLEMEYE GEREK YOK ARKADAŞ LAR HERKEZ K.İ.B SIN

HEBİDE BENİM TERBİYEM KELİMELERİN BAZILARINI KALDIRMADIGI İCİN SANA BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM ....

PAYLAŞIM FORMUNUZA İYİ BAKIN ......FORM PAYLAŞIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 24 Temmuz 2007; 23:03:32 >

• elenzir ben senin benden buyuk oldugunu anlamadan sana abi demedim orendikten sonrada abi dememi sen istemedin oyuzden sana adın la hitab ediyorum yani benim sana yanlışım yok takıştıgın kişi gibi
    ama sormak istedigim 1 sey var beni gm yapacagını soyledin sonra ses seda çıkmadı merak ettim hayır ben gm olmak için kendimi parçalamıyorum diyerleri gibi sadece rica ettim olur sa diye sende bana %89 sensin dedin

ben de sana guvendim sagolasın dedim ama senin yaptıgın herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır ben sana halen guveniyorum beni gm yapsanda yapmasanda koca server de tek oyuncu olacamı bilsemde senin serverinde oynicam

AllAhA EmAnEt

ATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkol109 -- 27 Temmuz 2007; 16:36:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.