Şimdi Ara

Selam Foruma Yeni Geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Beyler Foruma Yeni Geldim. Sık Sık Takip Ediyordum ama Şimdi Üye Oldum Herkese Merhaba

• Konuyu yalnış yere açmasının tek sebebi var o da , yeni üye olan arkadaşlarımız 4 gün geçmeden konu dışına post yollayamıyorlar.Bu sebeple açmıştır, bu uygulama fake üyeleri engellemeye yönelik ama yarardan çok zarar getirmektedir foruma

-Bu nedenle aramıza yeni arkadaşlar katılamamaktadır ayrıca ve en önemlisi benim gibi forumun delisi olmuş insanlar ban yedikten sonra bakıyolar yeni üyelik ile mesaj yazılmıyor, forumdaki kullanıcı hesaplarını hackleyerek kullanıyorlar. Evet bunu açıkca söylüyorum çünkü bu üyelik umrumda değil 400 küsür gönderen emeğine yazık oluyor sadece , hadi bakim dh yönetimi öğreneceğiniz daha çok şey var , bunun gibi onlarca eksikliği var forumun , yardıma ihtiyacanız olursa pm den ulaşın
  • sanada merhaba h.g
  • quote:

Orjinalden alıntı: always59

Konuyu yalnış yere açmasının tek sebebi var o da , yeni üye olan arkadaşlarımız 4 gün geçmeden konu dışına post yollayamıyorlar.Bu sebeple açmıştır, bu uygulama fake üyeleri engellemeye yönelik ama yarardan çok zarar getirmektedir foruma

-Bu nedenle aramıza yeni arkadaşlar katılamamaktadır ayrıca ve en önemlisi benim gibi forumun delisi olmuş insanlar ban yedikten sonra bakıyolar yeni üyelik ile mesaj yazılmıyor, forumdaki kullanıcı hesaplarını hackleyerek kullanıyorlar. Evet bunu açıkca söylüyorum çünkü bu üyelik umrumda değil 400 küsür gönderen emeğine yazık oluyor sadece , hadi bakim dh yönetimi öğreneceğiniz daha çok şey var , bunun gibi onlarca eksikliği var forumun , yardıma ihtiyacanız olursa pm den ulaşın

En Az 4 Günlük Üye Olmalısınız Uyarısı Çıktı Bende Anlamadım Ha 4 Gün Sonra Ha şimdi? Ne Farkı Varkii ha Konu Dışına Açmışım Ha Buraya

• Asibeyin Feyki....
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Zero

quote:

Orjinalden alıntı: always59

Konuyu yalnış yere açmasının tek sebebi var o da , yeni üye olan arkadaşlarımız 4 gün geçmeden konu dışına post yollayamıyorlar.Bu sebeple açmıştır, bu uygulama fake üyeleri engellemeye yönelik ama yarardan çok zarar getirmektedir foruma

En Az 4 Günlük Üye Olmalısınız Uyarısı Çıktı Bende Anlamadım Ha 4 Gün Sonra Ha şimdi? Ne Farkı Varkii ha Konu Dışına Açmışım Ha Buraya

@*Zero koçum takıl sen sorun yok ,zaten onlar(modlar) çoluk çocuk zarar gelmez

• quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

Asibeyin Feyki....

Asibey ? Bu foruma üye olunmuyor anlaşılan... Ya yanlış yere açıyorsun ya fake oluyorsun. Tanımadığım bir kişinin Fake'si yaptınız beni. Nerden Biliyorsn? IP mi kontrol ettin?
  • quote:

quote:

Asibeyin Feyki....

Asibey ? Bu foruma üye olunmuyor anlaşılan... Ya yanlış yere açıyorsun ya fake oluyorsun. Tanımadığım bir kişinin Fake'si yaptınız beni. Nerden Biliyorsn? IP mi kontrol ettin?

Her açtığın feyk'de belli ediyosun kendinide ondan....
  • @ImBoyZ

Bende fakeyim aslında bu üyelik fake değilde yukarda açıkladım ,Ben kimim
  • @ImBoyZ
    Ne garezin var şu Asibey'e ?
  • quote:

quote:

quote:

Asibeyin Feyki....

Asibey aradım..

Asibey07 fln çıktı ikisininde 0 postu var. Onların Fakemyim ben?:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: .YaVuZ.

@ImBoyZ
    Ne garezin var şu Asibey'e ?

Seni ilgilendirmeyecek bi garezim var...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Asibeyin Feyki....

Asibey aradım..

Asibey07 fln çıktı ikisininde 0 postu var. Onların Fakemyim ben?:S

Forumun en saygılı ve seviyeli insanlarından birinin fake'si olduğunu iddia ediyor arkadaş.. Tabi o kişi şu an saygısız neletler nedeniyle burada değil

• Hoşgeldin.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Forumun en saygılı ve seviyeli insanlarından birinin fake'si olduğunu iddia ediyor arkadaş.. Tabi o kişi şu an saygısız neletler nedeniyle burada değil

Madem forumun saygılı kişisi niye fake üyelik açsın kardeş? Takıntılı gibi gördüm seni ama öyle bişey değilim. Belki ilerde kendi fake üyeliğimi açarım.

StubB Thnx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QriginaL -- 6 Şubat 2008; 0:01:41 >
  • Aramıza hoşgeldin. Öncelikle işe kuralları okumakla başlamalısın diyorum.
    Aslında forumu takip ediyormuşsun fakat kuralları okumadığını gördüm.
    Mesela ilk işimiz imza fontunu 1'e düşürmek olabilir
  • Fake'se fake şikayet et butonu neden var arkadaşım? Ama fake değilse karşındakini rahatsız etmiş ve kötü bir izlenim bırakmış olucaksın bunuda ihtimaller dahiline almak lazım değil mi?
    Fake sen kendini kandırırsın, değilsen hoşgeldin ne diyeyim.
  • Asißey'e ne gareziniz var anlamıyorum ßilal abi çok seviyeli saygılı ßir insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.