Şimdi Ara

Selam millet ilk defa pokemon oynamayı denicem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ilk defa pokemon oynamak istemiştim fakat fazla bilgim yok pokelerle ilgili sadece küçükken sabah kusagında olan pokemonu izlerdim şuan yaş 20 :)
    Bana hangi siteyi önerirsiniz web üzerinden oynamak istiyorum başlangıçta filan zorlanmayım bi ara pokemon vortex denedim ama pek çözemedim yardımcı olurmusunuz varsa grup msn verebilirsiniz tşkler

• Bölüme hoşgeldin abi.
    Aslında açık konuşmak gerekirse Crater'dan sonraki oyunlar Crater kadar parlak değil.
    Ben kısaca sana birkaç web bazlı oyun tanıtayım:
    -PokémonCraft: CeFurkan'ın yaptığı oyun.Diğer oyunlardan farklı olması ona ayrı bir renk katıyor.Zorlanırsan forumdan çoğu kişi sana yardım eder.+larından biri de Türkçe dilini de desteklmesi tabi.
    -PokémonVortex:PokémonCrater'ın neredeyse aynısı ama PokémonCrater kadar sarmadı beni.Çok da sıkıcı sayılmaz.
    -PokémonDeluge:Crater tarzı ama görsellik bakımından çok gelişmiş.En son hatırladığım kadarıyla hileleri de kaldırmışlardı.
    -PokémonIndigo:Bu oyun da bayağıdır var.Bunda oda sistemi falan da var.Tam donanımlı bir oyun.Tavsiye ederim.
    -Gpxplus:Diğerlerinden tamamen farklı yumurta çatlatıp poémon yetiştirebileceğiniz bir oyun.
    Ayrıca Yılmaz'ın da yaptığı bir oyun var.Bekleyip oynayacağız.

Not: Bölüme ısınmak amacıyla;
    Pokémon Anime Tartışma,Pokémon Tv,Pokémon Dövüş Kulübü gibi konuları da takip edebilirsin.

• @CrasHh

Teşekkürler arkadaşım

@CeFurkan

Furkan senin serverda oynamaya başladım ama oyun biraz karışık gibi geldi ilk 2 partı izledimde baydı biraz "oyundan değil ne biliyim oyunu oynarken ögreneyim dedim" ama izlicem diger partlarıda çok fazla ayrıntı var oyunda
  • Başlangıç için Pokemon deluge öneririm . En kolay o . Bir süre sonra sıkar ama yinede Pokemon la ilgili az çok bilgi sahibi olursun
  • Aramıza hoşgeldin.
  • @oalio

Teşekkürler

@-Rizeli53-

Hoşbulduk.

Pokemon deluge oynadım biraz hangi pokemon türü hangilerini yener vahsi ve efsane pokemonlar hakkında az çok bilgim oldu.Bu aralar pokemoncraft oynamaya devam ediyorum.Pokedex çok yardımcı oluyor ve ayrıntılı bu çok hoş ayrıca serebii adlı internet sitesindende yararlanıyorum türüne göre en fazla hp - atack vs ögreniyorum.Ama yinede pokemoncraftta çözemedigim olaylar var pokemon natureleri ev puanlarını geliştirme,su pokemonum yok satın alıyorum yakalayamadım,bazı yerlerde başka mapa geçme imkanım varken geçemiyorum keza npclerde öyle ulasamıyorum gördügüm halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Işin aslı nature ne bilmiyorum hiç işime de yaramadı . Değişik haritalara ilerlemek için cut , surf gibi itemlere ihtiyacın var . Craft da ki nickini söylersen kötü bir Pokemon la 50 level pelipper (içinde fly da var ) takas edebilirim . Adım aliozkan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

@oalio

Teşekkürler

@-Rizeli53-

Hoşbulduk.

Pokemon deluge oynadım biraz hangi pokemon türü hangilerini yener vahsi ve efsane pokemonlar hakkında az çok bilgim oldu.Bu aralar pokemoncraft oynamaya devam ediyorum.Pokedex çok yardımcı oluyor ve ayrıntılı bu çok hoş ayrıca serebii adlı internet sitesindende yararlanıyorum türüne göre en fazla hp - atack vs ögreniyorum.Ama yinede pokemoncraftta çözemedigim olaylar var pokemon natureleri ev puanlarını geliştirme,su pokemonum yok satın alıyorum yakalayamadım,bazı yerlerde başka mapa geçme imkanım varken geçemiyorum keza npclerde öyle ulasamıyorum gördügüm halde.

Dotum Caraftın kendi forumunda da birçok bilgi var ayrıca chattede bildmeiğin şeyleri sorabilirsin harita meslesine gelince maalesef henüz tüm mapler yüklü değil oyunda cefurkan tek başına ve Okulla falanda uğraştığı için anca harita hazırlayıp koyuyor işte o harita değişme noktaların da ilerideki harita eklenmediği için gidemiyorsun :)

• Aranızda hiç "Pokemon Online" (Pwo değil) veya "Shoddy Battle" oynayan var mı? Malesef Türkiye'de ciddi bir şekilde "Competitive Battler" sıkıntısı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTr -- 22 Ocak 2011; 20:51:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.