Şimdi Ara

selam, Şu sistemi alıyorum bütçem bu iş görür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İşlemci Intel Pentium G4560 3.5 Ghz 3MB 1151
    Anakart MSI H110M Pro-Vd 2133 Mhz 1151p mATX
    Bellek Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14 (CMK8GX4M1A2400C14R)
    Ekran Kartı MSI Radeon RX460 OC 2GB 128Bit
    Sabit Disk Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm
    Kasa Corsair Carbide Spec-01 Mid Tower Pencereli
    Fan 1xÖnde 12cm (Kırmızı Ledli)
    PSU Corsair VS450 450W Güç Kaynağı

1700 tl

G403 klavye 230 tl

VP228TEASUSASUS 21.5" VP228TE Full HD 1ms GAMING MONİTÖR
    STRİX 2.0ASUSASUS STRİX 2.0 OYUNCU KULAKLIĞI

783 tl

mouse vs. var

sadece cs go oynuyorum gta 5 de oynarım heralde
    ve normal gündelik kullanım
    işimi görür mü

• Intel Pentium G4560 3.5 Ghz
    Asrock H110M-DGS R3 2133MHz
    Adata 8GB DDR4 2133mhz CL15
    1tb hdd
    Zalman ZM400-LX 400W
    Zalman ZM-T1 Plus ATX Kasa/Siyah
    Galax GeForce GTX 1050Ti OC 4GB

1800 tl, sinerji.gen.tr
  • Iş görür de bu sistemin aynısı teknobıyotık ve ebrar pcde 1500tl , bende aynı sistemi alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeter kardeşim. RAM seçimi de çok güzel olmuş. Ucuz Intel anakartlarda CAS Latency oranı düşük bir ram almak çok mantıklı. RX 460 yerine RX 560 alırsanız daha iyi olur. %10 civarı daha performanslı olur ve aynı fiyata olur.

Edit:http://www.teknolojiankara.com/Products-38400-sapphire-amd-4gb-rx-560-pulse-oc-gddr5-128-bit-11267-00-20g-hdmi-dvi-dp.html Şu kart güzel. Fiyatı da uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 17 Mayıs 2017; 10:47:43 >
  • sadece vga ve dvi girişi olan monitör almayın artık. hdmi girişi olsun mutlaka.
  • Kuş kadar bütçeyle 300TL'lik kulaklık, 230TL'lik klavye, muhtemelen bir o kadarlık da mouse alıyorsun. Donanımda her taraftan kısıp gidip klavye mouse'a bir ton para yatırmak akıl işi değil. Kulaklığa verdiğin parayı oyunu açacak işlemciye vermiyorsun. Tutup VGA girişli monitör alıyorsunuz. Bana sorarsanız hiç olmamış. Kasaya verdiğinin yarısını hatta belki fazlasını klavye-kulaklık-mouse üçlüsüne veriyorsun. Allah bilir Global Elite olacağım diye hayaller de kuruyorsundur yeni pc alınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Psu bu sistem için yeterli mi , bn de biseyler toplamak istiyorum ancak psu seçiminde bilgi sahibi degilim. İnternetteki psu hesaplama siteleri de çok tutarsız farklı sonuç veriyor her biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kuş kadar bütçeyle 300TL'lik kulaklık, 230TL'lik klavye, muhtemelen bir o kadarlık da mouse alıyorsun. Donanımda her taraftan kısıp gidip klavye mouse'a bir ton para yatırmak akıl işi değil. Kulaklığa verdiğin parayı oyunu açacak işlemciye vermiyorsun. Tutup VGA girişli monitör alıyorsunuz. Bana sorarsanız hiç olmamış. Kasaya verdiğinin yarısını hatta belki fazlasını klavye-kulaklık-mouse üçlüsüne veriyorsun. Allah bilir Global Elite olacağım diye hayaller de kuruyorsundur yeni pc alınca.

Hocam ben CS go dışında bazen lol oynuyorum

Bilgisayardan donanım olarak beklentim yok

4000 liralık kasa alabilirdim

Ben sadece CS go da tatmin etsin ve diğer güncel işlerimi yapsın yeter diye düşündüğüm için kasayı düşük donanım

Diğer ekipmanları da tatmin edeceğini dusunudugum seviyede aldım

Parasızlık değil yani tercihim böyle .

• ekran kartını 1050ti yap kafan rahat olsun baya performans farkı var,birde ekranı en azından dvı girişli al
  • Bu kadar klavye,kulaklığa.. para vermemelısın onun yerine biraz kısıp 1050ti almalısın sonra kafan rahat takıl 60fps+ oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

1050Ti li bir sistem daha performanslı olur.
    https://www.itopya.com/Hermes-1050TiG-4GNS09-Pentium-G4560-MSI-GTX1050Ti-Gaming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-kaby-lake-g4560-3-5-ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-500w-oyun-bilgisayari-22683.html

performansı boşver adam neden fazla para versin ki ? rx 460 ile gtx 1050ti arasında 100-150 tl fark var.
    adam ne yazmış ? iş görür mü ? sen ne yazacaksın görür veya görmez =)
    ayrıca attığın boost marka kasa psu'su ile ünlü bir markadır =)
    tavsiyeni hiç beğenmedim.
    eğer itopya ya da teknobiyotikten yüzde almıyorsan biraz daha dikkatli olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer_harun

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

1050Ti li bir sistem daha performanslı olur.
    https://www.itopya.com/Hermes-1050TiG-4GNS09-Pentium-G4560-MSI-GTX1050Ti-Gaming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-kaby-lake-g4560-3-5-ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-500w-oyun-bilgisayari-22683.html

performansı boşver adam neden fazla para versin ki ? rx 460 ile gtx 1050ti arasında 100-150 tl fark var.
    adam ne yazmış ? iş görür mü ? sen ne yazacaksın görür veya görmez =)
    ayrıca attığın boost marka kasa psu'su ile ünlü bir markadır =)
    tavsiyeni hiç beğenmedim.
    eğer itopya ya da teknobiyotikten yüzde almıyorsan biraz daha dikkatli olabilirsin.

selamlar
    sistemi yukarıda kendi attığım şekilde aldım
    dün oynamaya başladım

ayarlar full 1280/1024 oynuyorum
    görüntü gayet güzel
    fps +200
    monitör klavye ve kulaklığa bu kadar para vermemin yersiz olduğunu söylemişler ama
    ben iyi ki sisteme bundan daha fazlasını vermediğimi ve ekipmanları değerli aldığımı düşünüyorum
    çünkü bu fiyattan sonra fps 500 olsa da bir şey değişmeyecek
    tavsiyeler için arkadaşlara da teşekkürler

• monitörü de eleştirdiniz ancak
    monitör dvi girişli
    gayet verimli :S
  • Ram'leri 2x4 şeklinde 2400 lük yaparsan sistem dual channel moduna geçer buda ram performansını ciddi şekilde arttırır. İlerde 8gb daha ekler 16 da yaparım diye düşünebilirsin ozamanda birebir aynı ramden bulma garantisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Ram'leri 2x4 şeklinde 2400 lük yaparsan sistem dual channel moduna geçer buda ram performansını ciddi şekilde arttırır. İlerde 8gb daha ekler 16 da yaparım diye düşünebilirsin ozamanda birebir aynı ramden bulma garantisi yok.

Aynı ram olmasa 8 GB başka ram olsa sıkıntı mı oluyor ?

• byjohn123 B kullanıcısına yanıt
    dual channel'a geçmiyor geçse ikisi aynı ram gibi performanslı olmuyor. dual channel modunda mutlaka aynı ram önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 19 Mayıs 2017; 18:5:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.