Şimdi Ara

selamın aleyküm abiler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazmemo98 -- 21 Mart 2018; 0:26:58 >

• Fazla derine girmek istemiyorum. Siz 1 şinavi zorluyarak cekiyormusunuz
    Ben onuda yapamiyordum yarim yere cokup kalkamiyordum.
    Şu anda coktugumda 30 sallarim aklina geldikce aliştirma yapmaya çaliş biraz pratige bakiyor git gide sayi artiyor.
    Arka kolu guclendirecek hareketlere bak mesela Sandalye'ye arkani donerek ellerini koy comel kalk :((inşalalh anlatabilmişimdir :(
    selamın aleyküm abiler!!

selamın aleyküm abiler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 23 Aralık 2010; 13:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blazmemo98

abiler ablalar saygılarla ben 14 yaşındayım ve çok güçsüzm bir şınav bile terliyerek çekiorum ama bazı arkadaşlarım 30 40 tane çekiyor bunu nasıl yapıyorlar? bana önerebileceğniz programlar varmı? lütfen yardım edin boyum 1.70 kilom 76 lütfen kol ve karın kasları olsun!

kilon fazla. en azından 70 kg a kadar düş.

diyet yapmana gerek yok . spor yap. ve abur cubur yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

abiler ablalar saygılarla ben 14 yaşındayım ve çok güçsüzm bir şınav bile terliyerek çekiorum ama bazı arkadaşlarım 30 40 tane çekiyor bunu nasıl yapıyorlar? bana önerebileceğniz programlar varmı? lütfen yardım edin boyum 1.70 kilom 76 lütfen kol ve karın kasları olsun!

kilon fazla. en azından 70 kg a kadar düş.

diyet yapmana gerek yok . spor yap. ve abur cubur yeme.

çok tşk ama zamanım yok dışarı çıkamıyorum derslerden dolayı ama formumu mu da korumak istiyorum bu yaştan itbaren başlıyacam yeni yeni ama sabah 7 de okul 3 te bitiyor 1 saat servis 4 gibi evde oluyorum baleki cuma ve cumartesi 4 saat falan dışarı çıkabiliorum o yüzden kilomu düşüremem alıştırma varmı bildiğiniz lütfen resim bi şekilde açıklarmısınız çok teşşekkürler

• çok teşekkür ederim ama daha fazla yardımıcı olabilirseniz sevinirim mesela 0 dan başlayacak şınav programları kısa ve etkili zamanım yok sbs var cevap yazanlara çok teşşekkür ederim!!
  • A.Selam kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm bu konuyu incele bende az çekiyordum şuan 35 tane çekiyorum bu linkte programda var
  • quote:

çok teşekkür ederim ama daha fazla yardımıcı olabilirseniz sevinirim mesela 0 dan başlayacak şınav programları kısa ve etkili zamanım yok sbs var cevap yazanlara çok teşşekkür ederim!!

Bir kere sen tembelliği kafanda oluşturmuşsun. Öncelikle düşünce yapını değiştirmen lazım. "Zamanım yok" kelimesini sileceksin kafandan. Saat 16.00da evde oluyorum demişsin, dünyanın zamanı var daha ne istiyorsun. Anladım ders çalışıyorsun ama bunu çok rahat sporla harmanlayabilirsin. 20.00 den sonra TV izleme, zaten birşey yok, 1.5 saat spora ayır o arada, bak üniversite çağına gelince, fit olmanın önemini anlarsın. Geleceğe ve sağlıklı bir yaşama yatırım olarak düşün.

Sabah 6.00da kalkarım. İşe giderim, akşam 19.00 evde olurum. 20.30 - 22.00 sporumu yaparım. 22.00den sonrada birileri çağırırsa dışarı çıkarım. Hayatımda zamanım yok yapamam, gelemem, yorgunum demem.

Sana tavsiyeler;

- Öncelikle dediğim gibi düşünce yapısı olayı
    - Sonra beslenme düzeni çok önemli (4-5 öğün yemek şart belirli porsiyonlarda, abur cubur yasak, gazlı içeceklerden uzak dur, bol meyve, süt içmek önemli, lifli gıdalar önemli, hayvansal yağlardan uzak durmak önemli)
    - Uyku düzeni ortalama 7-8 saat uyku lazımdır. Fix bir rakam vermek zor ama önemli olan deliksiz uykunu alabilmek.
    - Spor olayına gelince, haftada 3-4 gün ayırmak lazımdır. Bir dumbell seti alabilirsin fiyatları uygundur, onla başla derim kas kütleni arttır, aynı zamanda hafif kardio yapabilirsin, evde ip atlamak sana uygun bir spor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm agalar! eyw!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.