Şimdi Ara

Selamın Aleyküm Üstadlar LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm Herkese Hayırlı Geceler Dilerim

Bugün Başıma Bir Olay Geldi Steam Hesabım Hacklendi Gmail Şifrem Falan Değiştirildi Bende Gmail Telefon Üzerinden Falan Geri Aldım Şifremi Falan Değiştirdim Steam Şifresini Falan Değiştirdim

Daha Sonra Appstore üzerinden Steam Uygulamasını Yükleyerek Daha Güvenli Yapmak istedim fakat daha sonra hesap kendini kilitledi kurtarma kodunu girdiğim halde geçersiz diyor

Support Mesaj Attım Ve Bana Şöyle Bir Mesaj Attı Burada Tam Olarak Ne Demek İstiyor Acaba ( Anladığım Kadarıyla CD KEY veya Fatura Atmamımı İstiyor Hesabın Bana Ait Olduğunu)

Eğer Öyleyse Onlar Elimde Yok Sipariş Gerçekleştikten Sonra Faturayı Falan Sildim Onun Dışında Başka Şekilde Hesabımı Geri Alamazmıyım Telefon Üzerinden Mail Üzerinden

Support Bana attığı mesajı atıyorum

Lütfen Yardımcı Olun Bana Çok Zor Durumdayım İng İyi Olan Birisinden Destek Bekliyorum Lütfen ( Hesabımı Forumdan Bir Arkadaştan Almıştım Fakat Onunlada İletişime Geçmeye Çalıştım Hala Cevap Vermedi .. )
    Skype Adresim ; pireumut Lütfen Yardım Edin Bana... Selamın Aleyküm Üstadlar LÜTFEN YARDIM EDİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.