Şimdi Ara

Selamlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Kendimi tanitmak isterim. Ismim Ahmet. izmirliyim. 26 yaşındayım. Kendimi bildim bileli mmorpg oynarim. Kinght online(80 mage - Dies) silkroad (Eu Warrior) Wow (85 Tank Dk) D3 (756Paragon Demon Hunter)

Simdi de POE'ye merak sardim. 70 level Witch - ice nova buildi ile oynuyorum. Ama zorlanıyorum. Docks'da mavi köpekler oldukca acımasız bir şekilde öldürüyor beni :) Chaos resistim -19 fire resistim -17. Diğerleri normal. Ben nerede yanlış yapıyorum? Ben oyunu bitirdim. 3 act'ta da final boss'unu kestim. Bu saatten sonra nerede ve nasıl farm yapmalıyım? Hangi itemin bana uygun olduğunu nasıl anlayabilirim? Takılar sanırım defansif özelliğe göre seçiliyor. Benim tek eksiğim bunlar :) yardımcı olacak arkadaşlara zorluk çıkarmam :P

Oyunda Türk sayısı oldukça az. Amacım birlikte farm yapabileceğim güvenilir, yaşını yansıtabilecek yeni arkadaşlar edinmek. Gerek guild gerekse belli zamanlarda farm yapmak.

İyi oyunlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chaos hariç diğer resistleri mutlaka max yapmalısın. Ayırca Poe forumunda çok sayıda build var, o buildleri ve eşya gereksinimlerini inceleyerek hangi eşyanın sana uyacağını anlayabilirsin.
  • Cevap icin tesekkur ederim. Build degistirdim ve suan is goruyor fakat dps oldukca düşük. Onuda ayarlayabilirsem hic sorun kalmayacak :)

• Rica ederim. İllaki büyü kullanacağım diyorsanız Freezing Pulse buildlerine bir bakın derim, melee build yapacaksanız da marauder veya duelist cleave buildlerini tavsiye ederim.
  • Freezing pulse güzel bir build fakat duvarlara denk geldiginde moblara etkili olmuyor. Bu yüzden arc builde döndüm. Sıkıntılar bitti şükür.

• mrblar.. bende aynı konuda sıkıntılardayım tourment ligdeyim öncelikle onu belirteyim. zaten burayada kazara girdim oyun başı farkında değildim birçok şeyin =))

70 lvl witch karakterim var arc buildine yöneldim zamanında çoğu pasifi yanlış verdiğim için şimdi tekrar düzeltmeye çalışıyorum. yavaş yavaş oturuyo gibi ama zaman alıcak..

benim merak ettiğim ve çözemediğim 3 şey var şuanda oyunda.

1.si trade sistemini maalesef çözemedim biraz kafa karıştırıcı geldi..

2.si bu hideout ları anlayamadım napıldığına dair.

3.sü ise görevler bitti elimde farklı farklı map taşları var bunlar ne işe yarıyorlar ve nasıl kullanabiliyorum.

bunları hesaba katıcak olursak burdan sonrası için nasıl ilerleme yapmalıyız oyunda bir özetlicek arkadaş olursa istediğini vericem valla zaten depo full dolu bir işe yarasınlar :D
  • church86 yardımcı oldularmı sorularına ?

Yine de ben kendim cevaplayayım sorularını

1. Oyundaki trade mantığı orb takası şeklinde oluyor. Yani oyunda gold değilde orb satışları mevcut. Mesela elinde Chaos orb var diyelim. Sanada fusing orbu lazım, chaos'u trade chatten örn: 1 chaos 3 fusing diyelim. Bu şekilde sana lazım olan yada biriktirmek istediğin orblar için takas sistemi yapıyorsun. İtem satış ve alışlarındada aynı şey mevcut. Diyelim bir item alacaksın yine karşılığında orb vereceksin.

2. Hideout'lar kendi özel alanın oluyor. Oyunda kasarken karşına çıkan masterların ( vorici,haku,elron gibi) görevlerini yaparak kendi hideoutuna alıyorsun. Hepsinin ayrı özellikleri var; mesela elronda yüzük craftlayabiliyorsun. Ayrıca hideout bölümünde ileride zana yani map craftlayan master getirerek map craftlayabiliyorsun.

3.Map taşları ile map yaparsın :) Onlarıda şu şekilde kullanıyorsun. Merciless act3'de Solarise ışınlan solaris waypointinin yakınında eternal labrotary diye bir kapı var oradan geç ve labratory içerisinde map koyulan bir cisim göreceksin oraya sol tık yap ve elindeki map'i çıkan pencerede kutucuklardan birinin içine koy ve map yapmaya başla. Çok detaylı konulara giremeyeceğim uzun olur çünkü, zamanla zaten oyunun mantığını anlarsın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Valla bende kastım bi marauder. Newbie bi Build buldum tank. Herşey güzeldi 60a kadar sonrasında ilerleyememeye başladım. Düzgün bi Build bulup sıfırdan başlıycam. Yanıma aklı başında düzgün birini arıyorum. Oyunu bilip bilmemesi mühim değil öğrenir. Varsa Online süresi yüksek bir arkadas mesaj kutumu parlatsin llütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerit

Valla bende kastım bi marauder. Newbie bi Build buldum tank. Herşey güzeldi 60a kadar sonrasında ilerleyememeye başladım. Düzgün bi Build bulup sıfırdan başlıycam. Yanıma aklı başında düzgün birini arıyorum. Oyunu bilip bilmemesi mühim değil öğrenir. Varsa Online süresi yüksek bir arkadas mesaj kutumu parlatsin llütfen

Dostum sana önerim o newbie buildiyle devam etmen. Bi kaç parça Rarity hatta bulabilirsen legacy Rarity-Quantity itemlerle 70 mapları grindlaman. 150+ rarity 30% quantity yapsan bile yanına kâr. Günde 5 saat farmla çok güzel itemler düşürebiliirsin ilerisi için. Yavaştan trade sisteminede alıştır kendini

• 20 lvl ice nova gem damage i baya düsük, üstelik cast time genelde 0.8 iken bununki 0.935. yani yavas.

http://pathofexile.gamepedia.com/Ice_Nova

crit sansı düsük (5)

extra bir frezze vs yok

suan icin sectigin spell hic efektif degil. en zayıflardan birini secmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 1 Mart 2015; 1:12:37 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_83548152/tm.htm

ayrıcahttp://pathofexile.gamepedia.com/Path_of_Exile_Wiki dan merak ettigin skill,master,unique vs ne varsa sag üstten arat bul, araştır

poe.trade (sitenin ismi bu) ya girip , itemleri buradan alabilirsin. sectigin itemin sahibi online ise oyundan pm at. fiyatta anlsaırsanız alırsın.

poebuilder.com buradan buildini ayarlarsın.

• Level 96 oldum. Barrage coc oynuyorum. Ayrica sizin guilddeyim :P

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.