Bildirim
SELAMLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: BEKAROGLU
SELAM arkadaslar yaaa 2 gündür buradaki foruma takılıyorum ama bir türlü mu servferi bulamadim.giriyorum ya site bozuk ya oyun kapalı.BANA SU AN ACIK VE EXP İ YÜKSEK LAGSIZ Bİ TÜRK SERVERİ SÖYLERMİSİNİZ?YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
şu anda böyle bir türk serveri yok amahttp://mulan.bestgamezone.org/ adresine bakabilirsin...
not : kolay olduğu için söylüyorum daha iyi serverlerde var
-
YA BIRAK SERVERMİ BUNLAR ADAMIN MORALİNİ BOZUYONUZ YOK BAŞLARKEN BİLMEM KAÇ BİN POİNT VERİOMUŞ POİNTLER 3985498549/4985498549 GELİOMUIŞ FALAN AŞIN ARTIK KENDİNİZİ -
TESENKÜR YAPARİM nU_MeTaL ama türk serveri olursa ii olurdu.neyse ben bi bakem..nU_MeTaL senin kastigin server var mı? -
KARDES GİTwww.youruniverse.org oyna boşver hem türkte bol -
Ya kardes biz cafe den takılıyos.öyle büyük zamanımı ayıramam.sadece keyif icin kolay server ariyom..maksat zevk olsun.biliyorum zate böyle serverlar 4-5 aylık falan. -
bari diğeri gibi haftalık değil -
ehehhehehehehehe ule sende bi serve vermişsin 75x neyse bekleyek bakalım beaa.haa bi insan söle 200x lik falan bulur
-
Bence bizmuyu bekle 10 haziranda geliyor -
cronic45
ben o serveri kolay istiyo diye verdim bende 1 gün oynadım baktım 2 saatte res atıyon bıraktım -
ya 75x değil 200 eskiden 75ti öyle kalmış sitede haberlerini okuyun siteden -
quote:
Orjinalden alıntı: cronic45
KARDES GİTwww.youruniverse.org oyna boşver hem türkte bol
cronic45
bu servere geliyom artık kasarsın beni -
ehh bakarız -
yaw arkadaslar ben genekde bk kasiyom ama bise sorcam bu kıyafet ve kılıclarda (damage decrease) var o ne işe yariyo.damage diyince benim aklıma vurus gücü geliyo ama bilemiyorum bana bunun gibi bazı özellikleri acıklarmısınız?belki daha bilmedigim daha coooooook sey vardır cevaplarınızı bekliyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X