Şimdi Ara

Selamlar. SSD değerlerim normal mi kontrol eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Laptopuma bugün sıfır Sandisk Plus 120 GB SSD satın aldım.

Okumalar tamam da yazma değerleri sanki biraz düşük mü ?

Bu arada BIOS'u son update ile güncelledim. UEFI ile kurdum format atarken. Tek boot cihazı SSD. Compatible değil AHCI seçili biosta.Selamlar. SSD değerlerim normal mi kontrol eder misiniz ?

• Aynen yazma hizin 100mb civari, neden acaba? laptop marka model nedir? ssd yi normal bir masaüstünde deneme imkaniniz varsa deneyim olmadi iade edersiniz yada servise gönderirsiniz ama önce hatanin nerde oldugunu bulmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Aynen yazma hizin 100mb civari, neden acaba? laptop marka model nedir? ssd yi normal bir masaüstünde deneme imkaniniz varsa deneyim olmadi iade edersiniz yada servise gönderirsiniz ama önce hatanin nerde oldugunu bulmak lazim

lenovo z510 modeli. sata 3 destekli olduğunu sanıyorum. neden böyle acaba...
  • tasavs T kullanıcısına yanıt
    evetg sata3 destekli zaten okuma hizi 500mb oluyorsa, problem baska bence. Aldiginiz yere götürüp aynen bu sekil izah edin durumu... Garanti olsun diyede bir baska benchmark programi crystaldiskmark ile de bir test edin.https://osdn.net/projects/crystaldiskinfo/downloads/68590/CrystalDiskInfo7_5_1.zip/
  • crystal diskmark sonuçlarını paylaşır mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

crystal diskmark sonuçlarını paylaşır mısınız ?

Doğru mu yaptım bilmemekle beraber buyrun ;

ohv sonuc cok daha kötü cikti, iade etmeye calisin ilkin olmadi kabul etmezlerse, teknik servise bu resimlerle beraber müracat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

ohv sonuc cok daha kötü cikti, iade etmeye calisin ilkin olmadi kabul etmezlerse, teknik servise bu resimlerle beraber müracat edin.

üründe bir arıza olduğunu mu düşünüyorsunuz hocam? :/
    evet en kötü ihtimalle 300mb yazma degeri olsun, sizde okuma haric degerler yerlerde sürünyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasavs

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

crystal diskmark sonuçlarını paylaşır mısınız ?

Doğru mu yaptım bilmemekle beraber buyrun ;

Hocam 100 Mb yazma hızı çok düşük. Çok daha yüksek olması lazım. Okuma hızı iyi ancak yazma hızı 300-400 civarı olmalıydı. Bence ya iade edin ya servise gönderin. Hepsiburada'da yazan bazı şeyleri buraya yapıştırayım.

quote:

Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-120G-G26

quote:

4 yıldız
    (28.11.2017)
    hddye göre baya hızlandırıyor ama öyle 500mb falan değil.250 300 civarında hızı var. bir sıkıntısını görmedim çok ucuzsa alınır ama 30 lira fark için alınmaz üzer
    ali özsoy (24) - Ankara - Türkiye

quote:

Hızı Belirtilen Kadar İyi Değil
    (11.10.2017)
    Ürünün tek gördüğüm eksiği okuma ve yazma hızının belirtilene ulaşamaması. 300MB-250MB/s civarı, ama iş görüyor.

Oğuzhan Abışka (25)

quote:

Tavsiye ederim
    (29.09.2017)
    Sata2 anakart ile 290 mb okuma 250 mb yazma hızı alıyorum. Masaüstü bilgisayarım 6 yıllık bir i3 işlemcili PC. Gerçekten makina hızlandı. Ürün 1 günde elime ulaştı. Teşekkürler. Uygun fiyatlı bir performans ürünü. Tavsiye ediyorum.

quote:

sandisk pişmanlık
    (19.08.2017)
    arkadaşlar bu ürün pişmanlıktır. bu ürünü 3 sene önce 2 tane kuzenime ve bana almıştık. ikisi de bozuldu verilerim de kayboldu. garanti yardımcı olmadı. aynı tarihlerde alınan başka marka ssdler ise sorunsuz çalışıyor. o nedenle iyi araştırın uzun vadede sandisk pişmanlık yaratıyor. uzun dönem incelemelerine iyi bakın. 3-5 daha verin adam akıllı bir marka alın bu marka pişmanlıktır.

quote:

! ..FPS Ürünü.. !
    (09.07.2017)
    Alalı 1 sene oldu hala çalışır durumda, memnunum herkese tavsiye ederim. Sipariş elime 1 gün içerisinde geçti, Hepsiburada'ya hızlı gönderisi için teşekkür ederim.

Hasan SARI (22)

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-120gb-530mb-400mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-120g-g26-pm-bd805681-yorumlari?filtre=1&sayfa=6

http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/24452/SanDisk-SDSSDA120G

• Tamamda urunu farkli bir bilgisayarda denemeden iade etmeyr calismayin adam orda bi test yapar sorun cikmaz kalirsiniz oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.