hee millet ben fakeyim hanee bu cok bilmisler ole dio ya ondan
biz burda artiz feykleri sevmeyiz genç kız sigaraiçiptopuğunuyerevurankıdemlikovboy.gif
quote:
Orjinalden alıntı: ned johnlansen
peki benim adima niye bisey yazmadin ?
sonuna iki cumle de benden ekleseydin..
misal:
ned: uc kilo ekmek bes litre pirasa
farketmezdi, uyardi bana..
bu mesaji atarak 5 dakika hakkim yanmazdi..
/>
Valla hemen herkes hakkında tarzına yakın cevaplar uydurabilirm ama seninkine uygun uydurmak zor.
Çok sevindirik oldum yaaaa..Uzun zamandır Feyk gelmiyordu... Buraya takılmaz olmuşlardı. Konu dışına takılıyorlardı hep.
ned johnlansen: Ewrem sanadiyorum Asi kızz sen anla! Burda her yeni kendini kanıtlayana kadar FEYKtir.
/>
Olmadı ama idare et.Sonuna senin smiledan koydum.
quote:
Orjinalden alıntı: -273º
quote:
Orjinalden alıntı: ASii Kiiz
biz burda artiz feykleri sevmeyiz genç kız sigaraiçiptopuğunuyerevurankıdemlikovboy.gif
ben onlar oyle die diyorum keyfimden demiyorum
quote:
quote:
quote:
Uzatma. Burası sana göre değil. Burda hayatta kalmak için önce ölmen gerekir
valla bn hij böle bişi yasamamıştım hiç kimse bana fake demedi sonrada çavuş oldum...aman şimdi demeyin
hoşgeldin kıs dikkat et burda kendine büyük yer bura yerler seni
quote:
quote:
quote:
quote:
Uzatma. Burası sana göre değil. Burda hayatta kalmak için önce ölmen gerekir
niyee bana gore diiilmiss
quote:
Orjinalden alıntı: SieGeRRR
valla bn hij böle bişi yasamamıştım hiç kimse bana fake demedi sonrada çavuş oldum...aman şimdi demeyin
Valla az önce aklımdan o geçti..."Ne günlere kaldık.Artık Feykler Feyklere "FAKE" diyor.FEykler Feyklere şahitlik ediyor."
Neyse benden bu kadar.Sakın hemen kabullenmeyin ha! Bugün "FEYK" denmesine dayanamayan yarın en ufak şeyde alınır...En son ihtiyacımız olan şey alıngan üyelerdir.Biz burda gereksizlerin muhabbetine dayanacak adam seçimi yapıyoruz haberiniz yok.
Hadi iyi akşamlar.
Bu arada hiç bir FEYKle direk konuşulmaz.Ondan hep 3. şahısmış gibi bahsedilir.
tabi feyk demek yanlış fayik diyin hem türkçe
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: SieGeRRR
Valla az önce aklımdan o geçti..."Ne günlere kaldık.Artık Feykler Feyklere "FAKE" diyor.FEykler Feyklere şahitlik ediyor."
Neyse benden bu kadar.Sakın hemen kabullenmeyin ha! Bugün "FEYK" denmesine dayanamayan yarın en ufak şeyde alınır...En son ihtiyacımız olan şey alıngan üyelerdir.Biz burda gereksizlerin muhabbetine dayanacak adam seçimi yapıyoruz haberiniz yok.
Hadi iyi akşamlar.
Bu arada hiç bir FEYKle direk konuşulmaz.Ondan hep 3. şahısmış gibi bahsedilir.
StranGe_PassenGer güzel yazmış aşağıda O'na gitsin -3.kişi -
quote:
Arkadaşa yeterince açıklayıcı olmuş hocam
StranGe_PassenGer, 3. kişi olayını bilmiyodum. Ama hemen uyguladım
ayrıca ewrem burda arkadaş torpili olmicağını bilerek davet etmeliydin Asii Kızı, hem ne o öyle ASCII kız der gibi bari güzel bi kullanıcı adı seçseymiş
Strange hayrına benim yerime de yazıver bundan sonraki her mesajında,nereye olduğu farketmez
quote:
Orjinalden alıntı: CrueLGuiTaRiST
hoşgeldin kıs dikkat et burda kendine büyük yer bura yerler seni
Hahaha Saoll Dikkat ederim hb ama dikkat etsinlerde ben onlari yemiyim
Hoşgeldin, Hollanda'dan mısın?
hayirr belcika niye ki :S
feyk
çık dışarı çık asiymiş
feyksin işte bi yeni üye fake nin ne demek olduğunu ne bilsin feyksin seni banlıycaklar kesin banlanmayıda bilirsin
quote:
Belçika - Hollanda farketmez.. İmzandan dolayı sormuştum Belçika'yı hesap edemedim. :)
Tekrar Het welkom.
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Belçika - Hollanda farketmez.. İmzandan dolayı sormuştum Belçika'yı hesap edemedim. :)
Tekrar Het welkom.
artiz
hb bende diyorum nerden anlamis bi yerimden belli mi oluo diye neysee