Alla alla allalalalalalall.... Naber Hoşgeldiniz.Biz de hep bir eksiklik hissettiğimizden bahsediyorduk...Demek bu eksikliğin de bir sonu varmış.
hoşgeldin ama keşke asii kız yazmasaydın bu mesajını takiben 30 dakika içinde gelen kutun dolucak ya da ayarlarından özel mesaj almayı kapat
quote:Orjinalden alıntı: ASii Kiiz BBenn Geldimmm SELAMMM Insallah II Vakit gecircez Hoş geldin Asii Ve Kİİz valla iyi vakit için biraz geç kaldın
Ben de ewrem cevap yazmadan yazayım. Ewrem: "O fake değil.Benim arkadaşım.Ayrıca bana da feyk demişlerdi.Hiç hoş bir şey değil." Bir de kendim için cevap yazayım: Strange_Passenger: "Şıracının şahidi bozacı" 5dkdan kar edelim.
quote:Orjinalden alıntı: ASii Kiiz ne fake sii bee aa bana fake dio ne bilion fake oldugumu alllala fake ne demek asii kız
Bende bişey daha yazmak istiyorum mesene adresim yiprattigin_yeter@hotmail.com forumdan daha eylenceli
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Ben de ewrem cevap yazmadan yazayım. Ewrem: "O fake değil.Benim arkadaşım.Ayrıca bana da feyk demişlerdi.Hiç hoş bir şey değil." Bir de kendim için cevap yazayım: Strange_Passenger: "Şıracının şahidi bozacı" 5dkdan kar edelim. peki benim adima niye bisey yazmadin ? sonuna iki cumle de benden ekleseydin.. misal: ned: uc kilo ekmek bes litre pirasa farketmezdi, uyardi bana.. bu mesaji atarak 5 dakika hakkim yanmazdi../>
"O fake değil.Benim arkadaşım.Ayrıca bana da feyk demişlerdi.Hiç hoş bir şey değil. hatta 2 saat banlı kalmıştım StranGe hislerime tercüman olmuşsun direk kopyaladım