quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: nikolas39 inanmam Öyle mi?Alıntıları Göster a.s
quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: nikolas39 inanmam Öyle mi?Alıntıları Göster fake you!
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrıfake you! Alıntıları Göster sensin feyk böylemi karşılanır yeni üye quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you!
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrıfake you! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you! Buyur hemşerim? Birine mi benzettin? Biz burada Türkçe konuşuruz. Bu arada; quote:Orjinalden alıntı: s£stavina a.s Eyvallah.
quote:Orijinalden alıntı: sesiasensin feyk böylemi karşılanır yeni üye quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you! Alıntıları Göster @nur bizim köyde böle öğrettiler bana
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrı@nur bizim köyde böle öğrettiler bana Alıntıları Göster iyi bilirim sizin köyleri quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı @nur bizim köyde böle öğrettiler bana />
quote:Orijinalden alıntı: sesiaiyi bilirim sizin köyleri quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı @nur bizim köyde böle öğrettiler bana /> Alıntıları Göster ilişmeyin çocuğa
quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you! Buyur hemşerim? Birine mi benzettin? Biz burada Türkçe konuşuruz. Bu arada; quote:Orjinalden alıntı: s£stavina a.s Eyvallah.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you! Buyur hemşerim? Birine mi benzettin? Biz burada Türkçe konuşuruz. acaba kimin feykisin die merak ettim
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrıquote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı fake you! Buyur hemşerim? Birine mi benzettin? Biz burada Türkçe konuşuruz. acaba kimin feykisin die merak ettim Alıntıları Göster nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık..
quote:Orijinalden alıntı: Nikolas.nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum.
quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum.Alıntıları Göster iyi kaybolma..
quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum. Nbr Lan Oturum Açmamış Adam
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaşquote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum. Nbr Lan Oturum Açmamış AdamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. quote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum. Nbr Lan Oturum Açmamış Adam Vay. Kaç yıllık ahbabız?
quote:Orijinalden alıntı: Oturum Açmamış Adamquote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. quote:Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam quote:Orjinalden alıntı: nikolas39 nereye gittin..?? yeni kaynaşmaya başlamıştık.. Buradayım. Başka konulara yorum yapıyordum. Nbr Lan Oturum Açmamış Adam Vay. Kaç yıllık ahbabız?Alıntıları Göster Yeni gördüm ve vuruldum sana, benim kanım sana çok ısındı, sana amca diye bilir miyim