Çok uzun zaman oldu sizlerle ayrı kaldık ee malum vatani borç bizde ödedik geldik geldikki ne görelim bir sürü 3 ünig 9 item eskidende vardı ama bu kadar fazla değil artık pk bile yapılmıyor ben charı bırakıp askere gittiğimde 8 shel set 8 dw 8 shart iron set dual hr dual rol vardı bu itemler bana cok rahat yetiyordu ama şimdi çok ezık kalmısım bir zamanlar bzi görüp kaçıcak yer arıyoan insanlar şimdi yanardönerli olmuş .....
Bu oyunun iyice cıvkı çıkmış
Ares Huluti lw 81 rogue player Caner
a.s hoşgeldin
Ares gibi bir serverda oynuyorsan hepsini göze alacaksın.:) Bu arada Aleykümselam hoşgeldin...Askerliğide bitirmişisn hayırlı olsun,gözün aydın..:)
Sadece Ares değil,yeni açılan serverlarda da durum aynı.Crazy itemler almış başını gidiyor.:)
as hoş geldin . :)
öncelikle a.s
senin charı az çok biliyorum dostum factor clanındaydı bi ara clanın lideri bile oldu hatta :)
bnde aresde kasıyorum..
aleykum selam hoş geldin.
aLeykm seLam.HoşgeLdin
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
aleykum selam hoş geldin.
Bu arada koxpta aynen devam hatta daha fazla arttı
Aleykümselam,hoşgeldin.Oyunun iyice suyu çıktı şu sıralar.Ömrü fazla gözükmüyor gibi.
aleyküm selam bilal emii :)
itemler normalin üstünde. vazıyetı kurtatrırı..
askerliği yapıp gelmişsin haydi geçmiş olsun ^^
a.s. geçmiş olsun hadı haırlısı artık evlılık yoluda acıldı tabı bekarsan....
neyse evet oyun baya aştı kendını bir okadarda cıvığı cıktı ehh artık ıtem dızer gene kesersın mıletı canım ne olcak dımı ama :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme