Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlar bana bitane salam bi 1.0L server lazım simdi dersinizki forumda |YABANCI & TÜRK MUONLİNE SUNUCULARI| var bakdım ama yokdu eyer yardımcı olursanız sevinirim daha yeni geldim askerden hala unutamadım bu oyunu cok güzel bir oyun bence nese arkadaşlar eyer bildiginiz bir salam ve güzel bi 1.0l server varsa hemen site yazarsanız sevinirim
Arkadaşlar Hic Yokmu ??? Bildiginiz 1.0l Versionunda Bi Muserver ??
H.g :) nie 1.0l :) gel season4 e2 best server ever ariethmu.com :)
öNCeLikkLe İyi aksamlar.
1.0L Bildigimm yhok ama.
1.02C War Bildigim GuseL Tavsiye EDerim Ben oynuorum.
Arkadaşlarım benim oynamasını bildigim sadece 1.0l :) tosamu diye birşey vardı enson gitmeden önce oynamıstım ama şimdi noldu bilmiyorum enson bakdımda Full dowloand vardı oda inmiyor :)
sen basla ben sna ogretirim bende oynuomo XD mrk etme pek farkli bisi yokh
Season farkı oLabiLir ama serverLar arasında tabi ki farkLar var ama çok büyük farkLar değiL tabi ki de.Eski günLerde ki gibi oynamak istersen 97d+99 oyna Fun Mu Gamer öneririm Ex,drop max.
quote:
Orjinalden alıntı: Jr_Tito
Season farkı oLabiLir ama serverLar arasında tabi ki farkLar var ama çok büyük farkLar değiL tabi ki de.Eski günLerde ki gibi oynamak istersen 97d+99 oyna Fun Mu Gamer öneririm Ex,drop max.
eeD Fun qüzel Oluyo PK Fln Daha Zevkli Oluyo Ben CefaqarMU da Takiliom 97d Aksam 8 qibi kapanio Guild War fln sıksık oluyo..
1.00L Güzel version Daha üst yada 97d fun versionlarini tercih edersen daha memnun kalirsin
ßnde 97d öneriorm! Ztn yakında güzel bir server kuracağım!
fun güzeldir fun muda char isteyene bi accont da 5 full char var isterseniz pm den verebilirim şifresini kasmak isteyen ark. olursa veya pklık için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme