quote:Orjinalden alıntı: 1881 BANCI!! Bana şarap kurda da but getir. Ama budu beğenmezsem seni yediririm ona göre. Bu ne şimdi?
quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 BANCI!! Bana şarap kurda da but getir. Ama budu beğenmezsem seni yediririm ona göre. Bu ne şimdi? TARKAN filmlerini bilmez misin bre iblis?
quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 BANCI!! Bana şarap kurda da but getir. Ama budu beğenmezsem seni yediririm ona göre. Bu ne şimdi? TARKAN filmlerini bilmez misin bre iblis? Evet havalar çok güzel
quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 BANCI!! Bana şarap kurda da but getir. Ama budu beğenmezsem seni yediririm ona göre. Bu ne şimdi? TARKAN filmlerini bilmez misin bre iblis? Evet havalar çok güzel Sonra Hoca demiş ki Kazanın doğruduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun?
quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: hasidluu quote:Orjinalden alıntı: 1881 BANCI!! Bana şarap kurda da but getir. Ama budu beğenmezsem seni yediririm ona göre. Bu ne şimdi? TARKAN filmlerini bilmez misin bre iblis? Evet havalar çok güzel Sonra Hoca demiş ki Kazanın doğruduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Sen zeytini seviyorsun diye zeytinde seni sevmek zorunda değil... zKC
Orjinalden alıntı: hasidluu Sonra Hoca demiş ki Kazanın doğruduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Sen zeytini seviyorsun diye zeytinde seni sevmek zorunda değil... zKC Çay yoksa kola getir su içelim.