Şimdi Ara

Selamun aleyküm ne kadar eder bu set _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı satım dizüstü almayı planlıyorum. Tüm bilgisayar gereçlerimi satıcam ve kasamı ancak ne kadar edeceğini bilemedim ve satacağım fiyata bu sistemi karşılayacak bir dizüstü almak istedim bu yüzden sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Sistemim ;

İşlemci : İntel Core 2 Quad CPU Q6600 2.4 GHz
    Bellek : 4096 MB ram
    Ekran : AMD Readon HD 5500 SERİES (5575) 2420 MB 1680x1050 (32Bit) (60Hz)

Yanında vereceğim gereçler;

Monitör : samsung 2232bw
    Klavye + Fare : frisby fk-158qu

bu arada monitör bilgisayarı aldığımdan beri var 7 yıl felan ancak hiçbir hasarı yok tertemiz.Bilgisayar toplama olduğu için ekran kartını felan bir kaç kere değiştirdim oda yeni. birde yeni kasa almıştım oda yeni

• Aleyküm selam CSB+BLOCK
  • O sisteme kimse para vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında ülker çubuk kıraker verseydin, frisby fk-158qu NE frisby fk-158qu NE ULANNN

Neyse, dediğim gibi firizbi o kadar kötü marka deyil ama yine de çubuk kıraker koy biraz
  • buyur kardeşim ?
  • Hocam sistem baya eski. 1000 liradan yukarı etmemesi lazım.
  • Çay ısmarlayayım ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle saf saf yorumlar yazıpta yaşınızı belli ediyorsunuz merak etmeyin. size yorum yapın diye açmadım bu konuyu. adam akıllı cevap veren birkaç arkadaş var nede olsa
  • 500-600 civarı satabilirsen dua et. i3-i5 toplama full sistemler (monitor vs. her şey dahil) 900-1000 liralara bulunabiliyorken, i5-i7 laptoplar 800-900 civarına çok rahat alınabiliyorken bu sistemi satman biraz zor olabilir.
  • Inextricable kullanıcısına yanıt
    görüşün için saol hocam en azından bazı arkadaşlar gibi alay etmiyorsun bu yüzden teşekkür ederim sana
  • Hocam para etmez

• Eğer şehir disinda universite falan okumayacaksaniz dizustu gerekli degil..
    Bu sistem sizi goturur bence.
    Eger ki tasinabilir cihaz lazimsa netbook alin bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450-550 arasi satabilirsin.Ama bir kullanici ya satman lazim dukkana satarsan o fiyatin yarisini belki alirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 12 Eylül 2015; 23:09:21 >
  • Hocam o sistem cidden çöp, 400-500 liradan fazla etmez , satıyorsanız hemen şimdi 250 liradan alayım, fazla müşterisi olmaz zaten bence satın bana.

EDİT:Konu Konu Dışı'na açıldığı için ciddi cevap beklemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 12 Eylül 2015; 23:16:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.