Şimdi Ara

Selamün aleyküm Otomobil alacağım tavsiyelerinizi bekliyorummmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aleyküm selam hocam fiestalara baktınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleyküm selam hocam sizin aracınızı vw üretiyor malum aynı yolda yürüyonuz. başka firmadan sakın araç almayın günahtır. etiketlediğim arkadaşlarda size yardımcı olacaktır. muhtemelen onlarda fikirlerini vw den yana beyan edeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

aleyküm selam hocam sizin aracınızı vw üretiyor malum aynı yolda yürüyonuz. başka firmadan sakın araç almayın günahtır. etiketlediğim arkadaşlarda size yardımcı olacaktır. muhtemelen onlarda fikirlerini vw den yana beyan edeceklerdir.

Açıkçası bayağıdır sahibinden e bakmıyorum piyasa nasıl uçmuştur şimdiye

Bu araçlar içinde pek bir fikrim yok yanıltmak istemem .
  • seat ibiza'ya da bakabilirsin
  • 20ye pek birsey kalmadi. Fiesta biraz zor. Clio falan belki bulunabilir.

• Ve aleykum selammm

O fiyatta clio mantıklı tercih olur.Fiesralar vardı güzel onlarda son 2 senede uçtu bir üst sınıf ile yarışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

aleyküm selam hocam sizin aracınızı vw üretiyor malum aynı yolda yürüyonuz. başka firmadan sakın araç almayın günahtır. etiketlediğim arkadaşlarda size yardımcı olacaktır. muhtemelen onlarda fikirlerini vw den yana beyan edeceklerdir.

SAgolun hocam bi bakayım

• Ben 20 - 25 bin bandında corsa tercih ederdim... Kimse neden yazmamış anlamadım ama...
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay aradım 3 tane aracı ustalara götürdüm onun temizi yook İbiza aldım 2004 1.4 100bg kafam rahat çok şükür sıkıntı çıkarmadı Konu sahibi arkadaşa da tavsiyemdir baksın..
  • Kütük Dacialar bile 30 bin bandında araba almak gerçekten zor iş Allah yardımcınız olsun
  • Arkadaşım zaten lpg dizel araçlara baktığınız için yakıt konusu çok önemli değil.Burada sizin kriterleriniz ve beklentileriniz ön plana çıkıyor.Eğer uzun yol çok yapacaksanız C segment bakın.Stilo ve nissan almeralar sizi üzmez.Yol tutuş olarak da iyidirler.Ama genelde şehir içi kullanılacaksa b segmet işinizi görür.Ben 8 sene getz kullandım konforu dışında memnundum.Kolay arıza yspmaz.Polo daha konforludur ve marka imajı daha iyidir.Seat ve skodalar getz ayarındadır.Allah hayırlı seçim yapmanıza yardımcı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Arkadaşım zaten lpg dizel araçlara baktığınız için yakıt konusu çok önemli değil.Burada sizin kriterleriniz ve beklentileriniz ön plana çıkıyor.Eğer uzun yol çok yapacaksanız C segment bakın.Stilo ve nissan almeralar sizi üzmez.Yol tutuş olarak da iyidirler.Ama genelde şehir içi kullanılacaksa b segmet işinizi görür.Ben 8 sene getz kullandım konforu dışında memnundum.Kolay arıza yspmaz.Polo daha konforludur ve marka imajı daha iyidir.Seat ve skodalar getz ayarındadır.Allah hayırlı seçim yapmanıza yardımcı olsun.

aynen almera ve stilo en iyi seçenekler o fiyata
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.