Şimdi Ara

Selamün aleyküm Otomobil alacağım tavsiyelerinizi bekliyorummmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.000-20.000 Tl arası (belki en fazla 23.000 olabilir) hatchback Araba alacağım 2000 model üstü Marka farketmez (ford, volkswagen, hyundai, skoda genel tercihimdir ) dizel veya lpg düşünüyorum.. az yakan,konforlu, ve temiz bir araba almak istiyorum fiyat 20000 e kadar çıkabilirim 20.000 e kadar tavsiyelriniz nelerdir ?yardımcı olursanız sevinirim .. kaç haftadır araştırııyorum bi türlü bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedby06 -- 30 Ocak 2016; 22:10:23 >

• Marka Model tercihi var mı ?

Kaç yaşına kadar düşünüyosun ?

Dizel-LPG farkeder mi ?

Biraz daha açarsan daha net cevap gelir hocam yoksa herkes kendi arabasını yazıp çıkar bi daha da uğramaz.
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun düzenleyim şimdi.. 2000 model üstü Marka farketmez ford, volkswagen, hyundai, skoda dizel veya lpg farketmiyor hocam..
  • O zaman;

2006-2006 Fiesta, Polo. Sedan dersen Octavia belki.

Ama ben sana Fiat Stilo öneririm. Dynamic paket. 1.6 Fire motor. ESP, Yolcu Airbag, Çelik Jant dahil diğerlerinde olmayan opsiyonlara sahip olursun. Hem de C segmenti olur. İç hacmi bagajı yeterli gelir. Tek sıkıntısı parçası pahalı olur :)
    peki bu araç tutuluyor mu ya pek duymamıştım daha önce de konforlumu? birde kaç yakar tahmini
  • Fabia 1.2-1.4 16valf inceleyin bence
  • Bende bu kriterlerdeyim ve şuan Seat Ibiza 2006-2008 arası düşünüyorum. Siz de bir bakın isterseniz. Bakalım hayırlısı en geç yaza kadar ben de alacağım bir otomobil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhammedby06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci eli iyidir motor tüpe uyumludur, forumuna da göz atabilir istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Bu fiyata alınabilecek en dolu araçlardan. Güvenlik ve donanım olarak.
    dediğiniz gibi baya bi donanımlı arac. ancak polo daha çok yattı kafama ama o da 22-23 civarlarında :(
    dizel getz alın geçin hocam. o paralarda alacağınız hemen her araba benzer özelliklerdedir. birisi daha az yakar, diğeri daha atiktir, bir başkası daha konforludur vs vs.
    seri, az yakan ve ikinci el piyasasından dolayı Getz idealdir sizin için.
  • Fabia Sedan veya Cordoba
  • istihareye yat ;)
    Aman hocam Polo'da ne var hava yastığı bile yok nerdeyse.

Dediğim araba Poloyu cebinden çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Fabia Sedan veya Cordoba

sedan düşünmüyorum yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

dizel getz alın geçin hocam. o paralarda alacağınız hemen her araba benzer özelliklerdedir. birisi daha az yakar, diğeri daha atiktir, bir başkası daha konforludur vs vs.
    seri, az yakan ve ikinci el piyasasından dolayı Getz idealdir sizin için.

hyundai nin arabalarına da teneke diyolar hocam parçası çok dandik miş ?? getz e de baktımm oda güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Aman hocam Polo'da ne var hava yastığı bile yok nerdeyse.

Dediğim araba Poloyu cebinden çıkarır.
    quote:

Orijinalden alynty: baba0392

Aman hocam Polo'da ne var hava yasty?y bile yok nerdeyse.

Dedi?im araba Poloyu cebinden çykaryr.

arabanın görünüşü hoşuma gidiyo ya bide adı var wolkswagen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedby06 -- 31 Ocak 2016; 12:22:56 >
    Ww nin adı var dediysen zaten tavsiye etmemize gerek yok bile hocam. Konu trol
    O zaman Fabia alın hocam. 1.4 Lpgli Comfort işinizi fazlasıyla görür. 8 sene kullandım sıkıntı çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedby06

15.000-20.000 Tl arası (belki en fazla 23.000 olabilir) hatchback Araba alacağım 2000 model üstü Marka farketmez (ford, volkswagen, hyundai, skoda genel tercihimdir ) dizel veya lpg düşünüyorum.. az yakan,konforlu, ve temiz bir araba almak istiyorum fiyat 20000 e kadar çıkabilirim 20.000 e kadar tavsiyelriniz nelerdir ?yardımcı olursanız sevinirim .. kaç haftadır araştırııyorum bi türlü bulamadım...

2000'li yılların en iyi otomobili Renault Megane Sedan'dır.
  • aklima direkt getz geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.