Şimdi Ara

Selcuk bu takimda cok rahat 11 cıkar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk anadolu klübünde bile ilk 11 oynayacak futbolcu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakedTET

quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

quote:

böyle taraftara böyle takım

Ben de bu konuya çok sinirleniyorum, bu camiaya çok mu adam akıllı yönetici ve teknik heyet

hak filan değil takım kümeye düşse hala aziz diye bağaracak taraftar.2-0 yeniliyoruz hala tezaurat yapıyorlar.bizden başka bütün takımların yönetim değişti bi biz değişemedik

Azizin parasından kim hayır görmüş ki biz görelim, şimdi azizciler gelir TESİSLENDİRDİĞ YAF HİR YERÜ der iyi bi söverim içimden

• quote:

Orijinalden alıntı: Earl Sweatshirt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

quote:

böyle taraftara böyle takım

Ben de bu konuya çok sinirleniyorum, bu camiaya çok mu adam akıllı yönetici ve teknik heyet

hak filan değil takım kümeye düşse hala aziz diye bağaracak taraftar.2-0 yeniliyoruz hala tezaurat yapıyorlar.bizden başka bütün takımların yönetim değişti bi biz değişemedik

Azizin parasından kim hayır görmüş ki biz görelim, şimdi azizciler gelir TESİSLENDİRDİĞ YAF HİR YERÜ der iyi bi söverim içimden

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedTET -- 4 Ekim 2020; 20:20:12 >

• Takımı hızlı bir şekilde atacağa mı kaldır? Minimetrik paslar mı attı? Takımı yönlerdirdi mi?

Arsenal yürüyerek orta sahayı geçmedi mi?

Fenerbahçe`de değil Orduspor`da bile oynatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52oguz

Takımı hızlı bir şekilde atacağa mı kaldır? Minimetrik paslar mı attı? Takımı yönlerdirdi mi?

Arsenal yürüyerek orta sahayı geçmedi mi?

Fenerbahçe`de değil Orduspor`da bile oynatmam.

katılıyorum, tek iyi yaptığı alıp geri pas vermek başka bi halt yaptığı yok, kaç yıldır bu takımda milyon dolarlar kazandı, ve oynadığı oyun ortada, bi insan kendini hiç mi geliştiremezin tam örneği, kalas odun bir oyuncu
  • İlk 11 oynasın demiyorum ama görevini yaptı, herkesin korktuğu nokta Selçuktu fakat Selçuğa gelene kadar Baroni denen hayalet var.

• Selçuk yahu alpere dünyanın parasını vermişsin, koy ilk 11e oynasın çocuk. Nasıl olsa bi iddian yok, ilk maçta 3 tane yemişsin. Rövanşa selçukla çıkıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Selcuk bu takimda cok rahat 11 cıkar

• selçuğun kapasitesi belli adam her maç kapasitesinin sonuna kadar oynuyor yani yeteneğinin yettiği kadar ama takımın geri kalanı kapasitelerinin yarısını ortaya koyuyor selçuk şu anda fb orta sahanın en kötü oyuncusu olmasına rağmen formayı hakediyor. işimiz selçuğa kaldıysa yandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

Sen totemci degil misin?
    Verdin mi adamlarin paralarin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

selçuğun kapasitesi belli adam her maç kapasitesinin sonuna kadar oynuyor yani yeteneğinin yettiği kadar ama takımın geri kalanı kapasitelerinin yarısını ortaya koyuyor selçuk şu anda fb orta sahanın en kötü oyuncusu olmasına rağmen formayı hakediyor. işimiz selçuğa kaldıysa yandık.

bence t.d. oyuncularına tripleri yüzünden bi mesajıydı arsenal hep aynı şekilde attı golleri o topu aradan nası kaçırıyorlar arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk'un kabiliyeti kıt olduğunu bilseydi arsenalliler baskı yapıp hata yaptırırlardı ama farketmediler. Bursa ve Arsenal maçında fena bulmadım Selçuk'u .
  • quote:

komik adamsın vesselam

• Beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Beyler

Senmi yaptın Selçuk'un gücünü 109 ?
  • quote:

• meireles in neyi begenildi ben onu anlamadım, hadi selçuk bi pozisyonda daldı girdi çıktı fln .

meyro yu anlatın siz ne gördünüz ? ben sahada kaçak bi oyuncu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Beyler

Senmi yaptın Selçuk'un gücünü 109 ?

Aramizda kalsın

• beyler daha önce yazmıştım. fenerde yedek kavramı yok. baroni topal emre yok ve şu anki takım yedek takım gibimi. ligin en iyi kadrosu şuan fener ve bjk de.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.