Şimdi Ara

Selcuk bu takimda cok rahat 11 cıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Selçuk bugün çok iyi.Özellikle uzun pasları ve oyunu ters yöne açma işini çok iyi yaptı.Böyle oynadığı sürece çok rahat 11 çıkar.

Topal kadar defansı iyi değil ama Topal'dan hücum olarak daha iyi tabi ilk 45 dakikadaki oyunuyla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selçuk ve meireles takımın en iyisi katılıyorum.
  • selçuk kendisini eleştirenler en güzel cevabı sahada veriyor
  • Meireles, Caner sahanın en iyileri. Selçuk'ta iyi ama Topal'ı kesecek kadar değil.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedTET -- 4 Ekim 2020; 20:16:41 >
  • Kötü oynamadı da bence iyi de oynamadı hele bir pozisyonda ben bile uyuz oldum izlerken. Adam nerede duracağını bilmiyor daha, top Fb'de hala sanki markaj yapıyormuş gibi Arsenallı oyuncunun yanındaydı Meireles uyardı da 1-2 adım ileri çıkıp topu almayı akıl etti
  • İki kere pazara gönderdi yalnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam kötü oynamadı ama en büyük sıkıntısı nerede zorda adam var ona pas veriyor. 1 kere yaparsın 2 kere yaparsın da sürekli aynı şey yapılmaz ki be selçuk.
    Cristian ruhsuzundan daha iyi oynuyor sevindirici..
  • Ramsey -- Meireles
    Wilshere -- Selçuk
    S.Cazorla -- Baroni

Fark burda
  • Fenerbahce takimi oyle bir halde ki " Selcuk ilk 11 de rahat oynar" kivamina gelindi. Eyvahlar olsun

•  Selcuk bu takimda cok rahat 11 cıkar
  • selcuğun nesini beğendiniz anlamıyorum adam etrafımda dönicem diye topu bi kaptırdı carzorlaya selçuk arkasını dönene kadar adamlar ceza sahanıza indi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

• Adam pas verme özürlüsü nasıl özürlü tamam pas veriyor ama şöyle birşey var topu kaptımmı kendi başına gidiyor pas vermiyor pas verse herşey güzel olacak birde boş alanları görmedi maçta resmen sövdüm ona bruno alves sol tarafta bomboşdu o hala sağ tarafa dolu tarafa attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HaspinAllaaaaaaaaaaaah!!

Ulan adam 2 doğru düzgün pas verdi diye hemen ilk 11 oyuncusu yaptılar. Bu Selçuk klasik amatör küme topçusu Fener'de olması mucize.
  •  Selcuk bu takimda cok rahat 11 cıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: nakedTET

böyle taraftara böyle takım

Ben de bu konuya çok sinirleniyorum, bu camiaya çok mu adam akıllı yönetici ve teknik heyet

• valla beklediğimden iyi di ne yalan söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earl Sweatshirt

quote:

Orijinalden alıntı: nakedTET

böyle taraftara böyle takım

Ben de bu konuya çok sinirleniyorum, bu camiaya çok mu adam akıllı yönetici ve teknik heyet

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedTET -- 4 Ekim 2020; 20:19:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.