Şimdi Ara

Mezuna kalmak cok kotu bir sey mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben su an 12 acik ogrencisiyim ama daha 1 haftadir calisiyorum yapabildigimi yapicam tabiki sinava kadar ama muhtemelen bu kadar az zamanda iyi bir yer kazanmayacagim, mezuna kalirsam ne kaybederim? (Simdiden mezun psikolojisine girdigimden degil,calisiyorum ama realist bakmak gerekirse muhtemelen olmayacak. Ben yine de en kotu seneye iyi temelle baslamis olurum diyip calisiyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok degil

• Mezuna kalmayı düşünme şimdden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer olaya realist biçimde bakıyorsan kendinin ne kadar eksik olduğunu görürsün ve eksik olduğun kadar çalışırsın ister 5 saat ister 10 saat zaten açıktasın.Kendine şimdiden mezunluk nasıl bi duygu diye sormak seni direkt yapamıcam psikolojisine sokar.Kendine inan ve gereğini yap.Başarılar dilerim şimdiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değil ama aklından geçirme yoksa cidden mezuna kalıyosun daha sınava var elinden geleni yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir şey degil , normalleştirmemek lazım. Dünyanın sonu da değil kendi durumuna göre karar vereceğini bir şey

• Çok kötü direkt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir mezun olarak ölmedim, ama iyi bir şey de değil. Bu düşünceye kapılma dersini çalış. Sınav sonucuna göre kalırsın.
    Psikolojik olarak zorlar, kitap fiyatları artıyor maddi anlamda zorlar, aile katı ise sıkıntı çıkar, arkadaşların giderse yalnızlıktan depresyon'a girersin.
    Arkadaşların resim atar, ben neden evdeyim diye için içini yer.
    Daha yazacak çok şey var da...

• Hocam böyle düşünürsen senenin ikinci yarısında bırakma ihtimalin var sanki bu sınava hayatında bir kere giricekmiş gibi çalış mezunu sınav bitince düşünürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.