Şimdi Ara

SELÇUK - ERCİYES Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki üniversite arasında kaldım. Hangisini öne yazacağımı kestiremiyorum. Bu iki üniversiteyi de iyi bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Artık az bir süre kaldı ve bugün-yarın vermem lazım bu kararı. (İkisinin de ikinci öğretimleri.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 31 Temmuz 2012; 4:03:10 >

• fark yok.sana sehir olarak uygunu yaz başa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

fark yok.sana sehir olarak uygunu yaz başa.

Okulların neredeyse eşit olduğunu bende biliyorum zaten. Sorun şu, şehirleri bilmiyorum ki dostum.Herkes kendi şehrini över, o yüzden orada okuyanlardan bilgiler bekliyorum. "Öğrenci" gözünden bu şehirleri ve üniversiteleri dinlemek isterim.

Sağol yorumun için.

Sende 63k' ydın sanırım. Tavsiyeye ihtiyacın var mı bilmiyorum ama Çanakkale Bilg. Müh. iyi bir tercih olabilir.

Umarım istediğimiz yerlere gireriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

fark yok.sana sehir olarak uygunu yaz başa.

Okulların neredeyse eşit olduğunu bende biliyorum zaten. Sorun şu, şehirleri bilmiyorum ki dostum.Herkes kendi şehrini över, o yüzden orada okuyanlardan bilgiler bekliyorum. "Öğrenci" gözünden bu şehirleri ve üniversiteleri dinlemek isterim.

Sağol yorumun için.

Sende 63k' ydın sanırım. Tavsiyeye ihtiyacın var mı bilmiyorum ama Çanakkale Bilg. Müh. iyi bir tercih olabilir.

Umarım istediğimiz yerlere gireriz.

Hehe tavsiye verirken tavsiye aldım .Sağol listeye yazdım orayı zaten.Benimde listemde selcuk-erciyes iö var.Daha alt sıralarda ama olsun.Bende arastırmıstım öyle kayda değer bir fark yok.Ama az da olsa selcuk daha iyi gibi geldi bana.

• quote:

Hehe tavsiye verirken tavsiye aldım .Sağol listeye yazdım orayı zaten.Benimde listemde selcuk-erciyes iö var.Daha alt sıralarda ama olsun.Bende arastırmıstım öyle kayda değer bir fark yok.Ama az da olsa selcuk daha iyi gibi geldi bana.

Aynen bana da Selçuk daha önde gibi geliyor neden bilmiyorum. Ama biraz göz korkutucu 65k öğrencili en kalabalık üniversite. Erciyes'in avantajı, eniştemler Kayseri'li. Onlar da ama sırf memleket olduğu için övüyor gibi geliyor. O yüzden üniversite okuyanların yorumları çok önemli.

Çanakkale'yi bende yazdım ya en çok istediğim yerlerden biri ama arada 20k lık bir fark var.

• Ankara Konya arası hızlı trenle 1,5 saat. Hafta sonları Ankara'ya gelip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClubZero

Ankara Konya arası hızlı trenle 1,5 saat. Hafta sonları Ankara'ya gelip

Valla sırf başka şehirlere yakınlık yetmiyor ya. Yetse direk Namık Kemal'i yazacağım, İstanbul'a 1.5 saat. Ya da Kütahya, Eskişehir'e 1 saat, ya da Kayseri Nevşehir'e 1 saat vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.