Şimdi Ara

Selcuk hukuk ve iö bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardes sen ne okuyorsun orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sermetabi S kullanıcısına yanıt
    Boş ver böyle veletlerin bulunduğu güruhu, kale alma.

• sen kımsın kaç kere açıp kuran okudunkı burda sallıyon dın hakkında 2kelıme bılmeyen ergenler hava olsun dıye ataıst oluyor suna bak beyın yksulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Orijinalden alıntı: kimbulan

quote:

Konyada doğmayan adam bide özellikle İstanbul ankara veya ege bölgesinden geliyorsa konyada yapamaz. Dindar saçma sapan bi tipseniz buranın insanına (!) benziyorsanız farklı tabii. O zaman gelin. Bizim gibi olan konyalılar da sizin yerinize gitsin.

Dindar olunca saçma sapan bir tip mi oluyoruz hocam bu nasıl bir bakış açısı dindar olan herkes yobaz mı?

Evet dindar olup da düzgün olan bir tane adam yoktur. Din halkın afyonudur.

Üzgünüm kardeşim Allah seni hidayete erdirsin ne diyeyim.

• bu benım kişisel gorusum muslumanlıkla bagdastırman suan benım beyın yoksunu tezını kanıtladı ben kımımkı muslumanlıgı temsıl edecem sen benı ımam falanmı sandın çok bır bılgım yok ama elımden geldıgınce yasamaya calısıyorum senın gıbı hıc bı bok bılmeden muslumanlıkla herseyı bagdaastırmıyorum zeka sevıyen zaten ettıgın cumleden bellı andjasjasj
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

bu benım kişisel gorusum muslumanlıkla bagdastırman suan benım beyın yoksunu tezını kanıtladı ben kımımkı muslumanlıgı temsıl edecem sen benı ımam falanmı sandın çok bır bılgım yok ama elımden geldıgınce yasamaya calısıyorum senın gıbı hıc bı bok bılmeden muslumanlıkla herseyı bagdaastırmıyorum zeka sevıyen zaten ettıgın cumleden bellı andjasjasj

Sen önce türkçe yazı yazmayı öğren de sonra millete ahkam kes

klasık gerızekalı muhabbetı soyleyecek bır sey bulamayınca sen once turkce yazmayı oğren sana çok bıle o yazı hashhjasjh hadi yol al aç 2 sayfa kuran okuda sonra ahkam kes velet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 8 Temmuz 2016; 23:54:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konyada doğmayan adam bide özellikle İstanbul ankara veya ege bölgesinden geliyorsa konyada yapamaz. Dindar saçma sapan bi tipseniz buranın insanına (!) benziyorsanız farklı tabii. O zaman gelin. Bizim gibi olan konyalılar da sizin yerinize gitsin.

Dindar olunca saçma sapan bir tip mi oluyoruz hocam bu nasıl bir bakış açısı dindar olan herkes yobaz mı?

Sen bana üzüleceğine müslüman devletlerin, Müslümanların bir haline, yaptıklarına bak da otur onlara üzül.

ne yapıyormus muslumanlar ?

• ban yemek ıstemıyom sınav 9 gune açıklayacak ıstersen gıt
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bana üzüleceğine müslüman devletlerin, Müslümanların bir haline, yaptıklarına bak da otur onlara üzül.

Kardeşim ben sana saygısızlık etmedim fark ettiysen sen de neyi nasıl dediğine dikkat et lütfen.

• hocam mesela örnek veriyorum küpe takmıyor olabilirsin sadece bir örnek küpe takıyorsun diyelim hayvan gibi bakarlar adama mesela sevgilinle geziyosun ters ters bakarlar açığını ararlar sevgilisiyle oturan adamı rahatsız edip göndermek için başında dolanan kadınlar bile gördüm hocam adam en son da kalktı gitti örnek bunlar daha da çoğaltılabilir
  • peki bunların hangısı kuranla bağdaşıyor hiç biri o surıye falan dıye bahsettıgın sanırım ışid onlar sence muslumanmı sana soruyorum degıl demıyorum yanı barı bıraz dayanaklı at
  • sen daha yenı kuranı 50kere okudugunu ıddıa edıyordun sana soruyorum nasıl karsılastınmı bu tarz seylere ?
  • gercek ıslam bumu deyım ne deyım grduysen kuranda sünnette soyle sen haklıymıssın gerçek ıslamkan şiddet korkuymus dıyelım
  • ya muslumanlar soyle muslumanlar boyle derken gonul rahatlıgıyla konusuyorsun sana guzelce soruyorum bak dıyorum neymıs kuranda sunnette bı seymı gordun dyorum hemen gerı vıtes :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 9 Temmuz 2016; 0:11:47 >
  • nıye sılıyonkı ıste herkes aydınlansın bızı aydınlat madem çok bılgılısın bızde bılelım
  • Tovbe estagfirr insanoglunu hic bir sey memnun etmez rabbinden razi olmayan adam kimseden razi olmaz bosa konusmayalim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.