Şimdi Ara

Selcuk hukuk ve iö bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi verebilecek var mi arkadaslar okul sehir yurt vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    okumuyorum ordada yasamıyorum ama dostum çok zor oldugu söylenıyor egıtımı hakım savcı çıkarma oranı yuksek ama 4yılda mezun olman mucıze galıba çok zor
  • hocam konya şehir olarak kafa olarak eski kafada insanlar bazı şeyleri hoş karşılamaz üniversiteyi 4 yılda bitirmek çok zordur selçuk hukukta ortalama 6 yıldır hocam
  • Yani hocam bir ankara hukuk gibi kaliteli zor mu yoksa takintili hocalar yuzunfen mi zor

• x1yenilmez X kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara hukuk gibi kaliteli mi zor yoksa gereksiz mi zor

• quote:

Orijinalden alıntı: sermetabi

Yani hocam bir ankara hukuk gibi kaliteli zor mu yoksa takintili hocalar yuzunfen mi zor

ankara hukuk kadar kalitelı degıl tabı ama kalıtelı oldıgu için zor hocam
  • Konya pişmanlıktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nıye öyle dedınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

nıye öyle dedınız hocam ?

Konyalıyım bok gibi

• Bende merak ettim acikcasi

• En son tercihin konya olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

nıye öyle dedınız hocam ?

Konyalıyım bok gibi

eğitimini falan çok övüyorlardı hocam şehır kotu bılıyordum fakulte zor onuda bılıyordum ama ılk defa boyle bıseyle karşılaştım
  • Macaulay M kullanıcısına yanıt
    Hocam aciklarmisin biraz neden

• Rez

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    -Pahalı ev kiraları
    -Doğru düzgün erkek yurdunun olmayışı ve olanların yine gereksiz pahalı olması
    -Sosyallik 0 noktasında.
    -Hocalar çok fazla torpil işine giriyorlar,istediğini geçirir istediğini birakir;aslina bakarsan bu sana normal gelebilir ama selcukta isin boku cikti.Twitterda bi ara cok ciddi bir gundem olusturulmustu bu konu ile ilgili.
    -Dersler zor,kaliteli oldugundan degil gereksiz oldugundan zor.Yuzlerce mezun olamayan adam var.4 yilda mezun olan az.
    -Kışın çok soğuk.
    -Doğalgaz faturaları kabarık.

Ve en kritik nokta bireysel calisma bu isin özü.Ve 4 yil icerisinde yipranmamak (hele de konya gibi bir yerde) en onemli sey.

Edit:4 yil icerisinde dedim ama 4 yilda biterse tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 8 Temmuz 2016; 18:31:23 >
  • Konyada doğmayan adam bide özellikle İstanbul ankara veya ege bölgesinden geliyorsa konyada yapamaz. saçma sapan bi tipseniz buranın insanına (!) benziyorsanız farklı tabii. O zaman gelin. Bizim gibi olan konyalılar da sizin yerinize gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D76B606B -- 9 Temmuz 2016; 0:09:22 >
  • Okulun bulunduğu bölge şehir merkezine uzak. Ve o bölge genel anlamda öğrencilerin yaşadığı bi alan. O tarafta çok zorluk çekmezsin. Veya şehir merkezinde olduğunu varsay,kız arkadaşınla gezip tozmana kimse karışmaz(karışırlar falam filan muhabbetine inanma onlarca sevgilim oldu bugüne dek öyle bi şey yaşamadım) ha tabi sokak ortasında yiyişmeye kalkarsan Türkiyenin her yerinde olduğu gibi mevzuu patlar. Sosyal ortam olarak aşırı geniş değildir ama okulun bulunduğu yer bosna diye geçer eğer aramasını bilirsen swinger ilişki dahil her türlü ortamı bulabilirsin. Aklına takılan başka mevzuular olursa pmden ulaşırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Konyada doğmayan adam bide özellikle İstanbul ankara veya ege bölgesinden geliyorsa konyada yapamaz. Dindar saçma sapan bi tipseniz buranın insanına (!) benziyorsanız farklı tabii. O zaman gelin. Bizim gibi olan konyalılar da sizin yerinize gitsin.

Dindar olunca saçma sapan bir tip mi oluyoruz hocam bu nasıl bir bakış açısı dindar olan herkes yobaz mı?

• Konyada 4 yıl çekilmez hele hazırlık filanda varsa rezalet bir yer

• Herkesin dusuncesi kendine ateyiz kardes ne demis dinimiz sizin dininiz size bizimkisi bize ha muslumanlar bozuk cok katiliyorum ama biz islamiyete inaniyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.