Şimdi Ara

Selçuk hukuktayım kafanıza takılanları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    edebiyat temelim ilk girdiğim senede vardı biraz o yüzden ygsden sonra çalıştım fem simetriden çalıştım üstüne limit soru bankası fem soru bankası eksen falan çözdüm.limit çok iyi bir kitap tavsiye ederim.bilmediğim eserleri bir not defterine sürekli yazdım testlerde denemelerde önemli gördüğüm eserleri özellikleri hep yazdım ve yolda metroda tekrar ettim bu şekilde oturdu.Hergün yolda edebiyat cep kitabını okurdum ezberlemiştim artık.Eser özetlerini iyi bilin özellikle peyami ahmet hamdi.Yüzeysel çalışmayın edebiyata severek çalışın ''hay bu eserde mi vardı''demeyin karşınıza yeni bir eser çıktığında isyan etmeyin onuda bilin not edin. mutlaka bilmediğiniz eserleri not edin (limit çözerken özellikle ) ygs netlerim türkçe 27 mat 16 sos 28 gördüğünüz gibi çok kötüydü buna rağmen çekebildim yığılma vardı çünkü

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    herkesin özelde okucak parası yok :)
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Bucaklardı arayanlar galiba.. Ciddiyim. İş sende bitiyor. Avukatlar yalancidir. Bir çoguda edepsizdir. Normal birşey bu.
    Zaten şu zamanda doğru dürüst yoldan el emeği ile kim o kadar kazanıyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Spear

herkesin özelde okucak parası yok :)

Aynı hesaba geliyor zaten asagi yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    nasıl aynı hesaba geliyor hocam okula para verdikten sonra para çıkmıcak mı sanıyosun bunun yemekhanesi var kantini var. özel okulların çoğu pahalı bu konularda örneğin ankara atılım da yemek 7.5 tl düşün bizim okulda 2 tl
  • Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    Gecen sene bu zamanlar kaç net yapıyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Spear

nasıl aynı hesaba geliyor hocam okula para verdikten sonra para çıkmıcak mı sanıyosun bunun yemekhanesi var kantini var. özel okulların çoğu pahalı bu konularda örneğin ankara atılım da yemek 7.5 tl düşün bizim okulda 2 tl

Hocam oradada kalma parasi extra şeyler var ama yeme içme bakimindan orasi daha hesapli

Hocam şuan 75-85 arası gidip geliyorum umutsuzluğa dusuyorum bazen okuldan 36 puan gelecek oda korkutuyor gozumu fikrin ne durumum hakkında

• Hocam umutsuz olma benim bir arkadaşım geçen sene benle aynı netleri yapıyodu. Sınavda 150 k geldi bende 104k yaptım ama lysde 20 bine çekti benim önüme geçti ben 21k yaptım. Benle aynı bölümde şuan. Okul puanını çok takma yapabildiğinin en iyisini yap

Hocam bu aylarda konular bitmis halde mi 90 net yapıyordunuz yoksa eksiklerde var mıydı ? Birde lys matematik icin ygs ye kadar nereye gelmistiniz onu anlayamadim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.