Şimdi Ara

Selçuk hukuktayım kafanıza takılanları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene sınav döneminde bende burda çok takılırdım. Size destek olmak amaçlı soruları alabilirim.
    Mezun olarak kazandım bunu söylüyeyim gerekirse sınav sonuçlarını pcye geçince atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsmin burak mı :D
  • IMMORTALTRK kullanıcısına yanıt
    Hayır alperen

• ilk girişinizde sıralamanız nasıldı , 2.sene nasıldı ?

mezuna kalmadan önce nasıl çalıştınız kaldıktan sonra nasıl çalıştınız ?

okulunuzdan memnunmusunuz ?

hukuku çok isteyerek mi seçtiniz , hukuk seçmek konusunda kararsız kalıp seçen birisinin pişman olması yüksek bir ihtimal mi yoksa sevilebilecek bir bölüm mü ?

cevap bekliyorum teşekkürler
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Okul normal yani çok umutlu gitmedim konyaya ankaradan gittiğim için. Ama konya cidden çok büyük ve çokta sıkıcı bir il değil bakmayın yorumlara öğrenci mahallesi falan var. Yaz okuluyla ilgili bilgim yok. Hocalarımız cidden çok iyi kendi alanlarında bilgili insanlar öncekilerin dedikleri gibi çok başarılı hocalar. Öğrenci mahallesi bosnada bir sürü özel yurt var okulun içinde de iki tane var biri okulun heralde diğeri kyk olanı. Ben kykda kalıyorum yurt eski biraz odalar küçük seneye eve çıkmayı düşünüyorum. Devlet olduğu için 130 tl oda parası. Aylık yurtta 180 falan gidiyo. Genel olarak ayda 550 tl harcıyorum

• Ygs denemelerin nasıldı
    Mat2yi ne zaman bitirdin
    Nasıl çalıştın

• ilk girişim de temelim çok iyi değildi ygsde 149k lysde 61k geldi. Daha iyi yapabileceğimi inandığım için mezun kalmaz istedim ailemde destek verdi ve mezun kaldım. 2.sene ise dershane ev arası gidip geliyodum ygs de istediğimi yapmadım dershane denemelerinde 90net aşağısı görmezken sınavda en kötü denemeyi çözdüm 70 net gibi bir şey yapmıştım ve ilk senemle hemen hemen aynıydı baya üzülmüştüm puanım bile aynıydı ama sadece sıralama farklıydı 104 k gelmişti üzülmüştüm ama lysye güveniyodum hemen mat2 edebiyat çalıştım özellikle edebiyatı su gibi ezberledim matematikten de son konulara iyi asıldım ve lys de 17k geldi ama okul puanım düşük olduğu için 21 k ya attı.

mezun kalmadan önce hiç düzgün çalışmadım okulun ve arkadaşların etkisiyle.mezunken dershane ev arası gidip geldim günde 5 6 saat çalışın inanın istediğiniz yere gidersiniz ben sınavda çok salaklık yaptığım için ankarada kazanamadım :)
    okuldan genel olarak memnunum aşağıda da yazdım arkadaşa okulla ilgili.

hukuku çok isteyerek değil işte gelecek olarak seçtim ama derslerden zevk alıyorum her ne kadar derslere gitmesemde (yoklama alınmıyo) ders çalışınca sıkılmıyorum yani sevilecek bir bölümdür hukuk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    valla kykda aşırı bir gelirin yoksa çıkıyo yedektende olsa ama bursu dersen o çıkmıyo ondan ince eleyip sık dokuyolar.yurtta ona raslamadım
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    ygs denemelerim mezunken iyidi zaman denemelerine giriyordum başlarda 75 sonlara doğru 90larda gidip geliyordum ama 100 göremedim hiç. ama sınavda denemeleri göze alma sınavda 70 net yaptım düşün.Dershane denemelerini yapmak istiyosan sitresi yenceksin onu yenersen inan istediğini yaparsın. mat2 ise dönem başında birlikte gidiyordum çünkü zamanım boldu.mat2ye lütfen ygsden sonra başlamayın en azından pol ikinci derece denklem bunlar bitsin. trigonometri temeliniz çok iyi olsun bana göre her şey trigonometri onu anlamışsan türev integral falan cidden zor gelmiyo.bir diğer konu analitik bilginiz iyi olsun bakın benim geometri çok kötüydü sınavda 10 net yaptım ama mat 2ye destek olsun diye analitik çalıştım ve inanın türevin geometrik yorumuna ve integralde o kadar işe yarıyor ki millet zorlanıyodu bunlarda ben geometriden dolayı çok iyi yapıyodum. son konular aşırı birbirine bağlı şu konuları çok iyi bilin zorlanmazsınız .

1) trigonometri elinizden gelenin en iyisini bilin gerekirse usta olun tapın bir şey yapın :D

2)geometrinin analitik kısmı ama çok aşırı olanı değil eğim iki nokta uzaklık falan filan bunları iyi bilin trigonometri de çok işe yarıyo ve türevin geometrik yorumunda sınavda burdan geliyo.ha birde dörtgenler konusunu iyi öğrenin trigonometride işe yarıyo (kare dikdörtgen..)

diğer konular hallolur ygsden sonra matris determinat toplam çarpım falan..

bunları yaparsanız türev integral vız gelir size.bunları kafadan uydurmuyorum kendi deneyimlerimden çıkardım pişman olmazsınız. bunları genelde simetri lys üzerinden çalıştım cidden çok güzel bir kitap faydası çok fazla.

• Stadyuma yakin mi üniversite maçlara hic gittin mi

edebiyat netim 43tü mat 2 netim 29.5 geometri ise 10. coğrafya ise 18 Aslında çok iyi değil netler ben daha fazla bekliyodum edebiyattan(50 civarı) ama olmadı sağlık olsun kaçıyo bazen en kek yerlerden
  • Hocam harika motivasyon verdin teşekkür ederim
    Lys netlerini yazar mısın

• Onronr210 kullanıcısına yanıt
    tranvayla yakın aslında izlanda türkiye maçına gitmek istemiştim ama yeni olduğum için unuttum bilet almayı aklıma gelincede zaten biletler tükenmişti. fener konyaya gelince gitmeyi düşünüyorum :)
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    ne demek destek vermek amacıyla geldim çünkü bende çok zorlandım bu sınav döneminde öyle denemelere uçarak giren tiplerden değildim tırmana tırmana yaptım bir şeyler :) cevaplamıştım üsteki arkadaşa
  • Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam cevap verdiğiniz için başarılar bölümünüzde
  • Edebiyata nasıl çalıştın ? Ne zaman başladın edebiyata ? Bir de ygs netlerinide yazabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Spear

Arkadaşlar geçen sene sınav döneminde bende burda çok takılırdım. Size destek olmak amaçlı soruları alabilirim.
    Mezun olarak kazandım bunu söylüyeyim gerekirse sınav sonuçlarını pcye geçince atarım.

Hocam niye ankaradaki %50 burslulara gitmediniz?

• netlerine merak ettim sonucun ss sini bekliyorum attıktan sonra sorularımı sorarım
  • ordan cıkan hukukcu bir akrabamiz var. Kendisini öldürene 1milyon dolar vaad ediyorlar. Çok adam tokatlamişti:)
    şuanda sağlam garajı var. Lamborgini,x6.... okulun eğitimi iyi demektir bu da.:)
  • Bende hukuk hedefledim hocam.Selçuk hukuk gündüz olmazsa 2.öğretim yazacağım yüksek ihtimal.

Ben şuan zamanda 70 net ediyorum açıkçası korkuyorum.Ygs natematiğim 10-15 en az 20 etmem lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.