Şimdi Ara

Selçuk İnan belası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseri maçında çıktığında takım pozisyon vermedi geride. Keşke 11 başlamasaydı

Ayrıca Selçuk Melo gittiğinden beri değil, 2012-2013 sezonunun başından ortasına kadar ilk geldiği sezon kadar olmasa da etkili oldu sonrasında ise bomboş top oynadı. Özellikle Sneijder geldikten sonra zaten bir düşüş içersinde. Medya bunu Melo'nun gidişine bağlıyor da olayın Melo ile alakası yok. Adam geçen sezon da kötüydü son şampiyon olduğumuz yıl da kötüydü ondan önce Ersun Yanal'lı Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sezonda da kötüydü

Edit: Yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 15 Eylül 2016; 18:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıyı fazla okumadım ama Selçuğun menejerinin falan tanıdıkları gerçekten spor medyasında inanılmaz derecede destek oluyor adama. 1 tane yorumcu Selçuk giderse ortalık yıkılır falan gibi şeyler söyledi.

Gene Asporda Selçuğa katardan teklif mi var diye saatlerce konuşuldu hemde transfer dönemi bittikten 2 3 gün sonra 3 eylüldü galiba. Milleti sazanlıyorlar resmen. Hele şu Aspor gerçekten inanılmaz derecede birbirlerini kolluyorlar.
  • yazıyı anlamaya çalışırken kafam açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feef37

Abi bu Selçuk İnan'dan ne arıyorsunuz tamam bu aralar iyi oynayamıyor fakat Adamı yerin dibine sokmaya hemen takımdan yollamaya çalışmanın bir anlamı yok bunlar gereksiz ve saçma şeyler. İki üç maç kötü oynuyor diye bir adama bunlar yapılmaz bunun yapılmasının nedeni bize gerçek Selçuğu izletmesinden dolayıdır. Taraftarın bunları yapması gerçek selçuktan iyice uzaklaşmasına sebep olur.
    Galatasaray düşmanı medya tarafları gaza getiriyor. Takım içindeki huzuru bozmaya çalışıyor "Selçuk İnan ile Sneijder anlaşamıyor", "Muslera Sneijder'dan şikayetçi" gibi.

NOT : İki tane video atacaktım fakat açıkcası beceremedim birisi anlatırsa onları da eklerim "BÜYÜK KAVGALARI"

2011-2012 senesi dışındaki tüm sezonlarda yokları oynadı bu adam. O kadar sezona iki üç maç diyebileceksek sorun yok.

• PATOS SENDEN ÖZÜR DİLİYORUZ HAKLIYDIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Neye göre kötü İlk Sezonki selçuğa göre kötü olabilir ama halen daha Milli takımı bile turnuvaya götüren golü,golleri atabilecek kalitede biri. Geçen senede az gol atmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: feef37

Neye göre kötü İlk Sezonki selçuğa göre kötü olabilir ama halen daha Milli takımı bile turnuvaya götüren golü,golleri atabilecek kalitede biri. Geçen senede az gol atmadı.

Olayı gol atması değil zaten Selçuk'un. O mevkide oynuyorsa kontra atakları ezmemesi, yana geriye oynamak yerine takmıı atağa kaldırması ve defans sırasında rakibi izlemek yerine en azından mücadele etmesi o mevkinin olayından. Frikik ve penaltıdan attığı gollerle, yana geriye attığı paslarla kastığı isabetli pas oranını arttırmakla göz boyayamaması lazım.
  • Bakin net soyluyorum selcuk inani savunan yok oyle iyi boyle iyi bidi bidi yapan adam haindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bugünleride mi görecektik. Bu adam bir zamanlar bu forumda Messi ile kıyaslanıp, ciddi ciddi Messi den iyi olduğunu savunan büyük bir kitle vardı.

Şimdi ise lanetler okunan kişi olmuş. Heyt be zaman ne çabuk geçiyor öyle değilmi

• Selçuk İnan formsuz bu aralar, son zamanlarda temposu da düşük, çok fazla maç oynadığı için de olabilir o bölgeye bu sene iyi transferler yaptık ama gerçek olan şu ki formda bir Selçuk her zaman oynar.
  • Yazıyı okumadım patosun 2 yıl önce bir yazısını okumuş herkesin aksine hak vermiş ancak linç edilmemek için yazmamıştım adam haklı olmanın gururunu doya doya yaşayabilir.

• yahu sneijder diyorum size. sneijder gelince selçuk inan oldu size selçuk şahin. orta sahada görevi kısıtlandı.

sneijder gelmeden önce ileri iyi çıkıyordu, uzaktan iyi şutlar atıyordu. taraftar da iyi oynuyor sanıyordu. ki iyi de oynuyordu yalan yok.
  • Selçuk İnan için Yazık ediyorsunuz.

O olmadan şu anda orta sahada pek bir varlık göstereceğimizi zannetmiyorum.
    Yerine oynasın dediğiniz Tolga Ciğerci topa daha nasıl vurulacağını bilmiyor sanki.
    Ben sahsen kendim bir topa vurunca kaleci topu tutmaya korkuyor. O derece isabetli ve sert vururum.

Ama adam futbolcu olmuş topa vurmayı bilmiyor. Hem de her seferde.
    Her maç bu eziyeti ne kadar gözardı edeceksiniz merak ediyorum.
    Oynasın tabi oynamasın demiyorum.
    Ama bi zahmet toplara düzgün vursun.

*Sol beke bakın hücumda hiç yok,
    *Sağ beke Sabri'ye bakın futbolcu tipi yok, savunmada hep hata yapıyor.
    *Forvetimiz neden bu kadar boş boş orda bekliyor. Anlamaya çalışıyorum.

Selçuk İnan için Ezbere konuşuyorsunuz.
    Yanında düzgün bir ön libero ile oynarsa daha verimli olur.

Selçuk İnan - De Jong
    ikilisi bence uygun olur.

Tabi,
    Tolga Ciğerci - De Jong
    ikilisi de oynayabilir ama pek verimli olmaz
    Selçuk İnan - De Jong ikilisi gibi.

Kaptan, keşke sizin istediğiniz gibi biraz kafasını dinlese yedek kalsa, kalsa, ama korkarım ki o yedek dururken giden balık büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 17 Eylül 2016; 13:53:31 >

• Oo patos comeback yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Patossssssss sonunda hoşgeldin selçuk inan bitmiştir reis artık forma göremez.

Videoyu açtım ve ''Türkiyenin her yerinden salamura yaprak siparişi alınır'' yazısı

• yıllardır huzur bulmuyor dediği takımın müzede kupa koyacak yeri kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Selçuk İnan formsuz bu aralar, son zamanlarda temposu da düşük, çok fazla maç oynadığı için de olabilir o bölgeye bu sene iyi transferler yaptık ama gerçek olan şu ki formda bir Selçuk her zaman oynar.

bu aralar derken 3 yıl demek istedi arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 16 Eylül 2016; 12:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

quote:

Selçuk İnan formsuz bu aralar, son zamanlarda temposu da düşük, çok fazla maç oynadığı için de olabilir o bölgeye bu sene iyi transferler yaptık ama gerçek olan şu ki formda bir Selçuk her zaman oynar.

Yoo bu sezonu söylüyorum.
  •  Selçuk İnan belası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

quote:

Yoo bu sezonu söylüyorum.

O zaman geçen 2 seneyi izlememissin. İzleyip te sadece bu sene formsuz diyorsan o daha da fena

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.