Şimdi Ara

Selçuk İnan belası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Vay be bugünleride mi görecektik. Bu adam bir zamanlar bu forumda Messi ile kıyaslanıp, ciddi ciddi Messi den iyi olduğunu savunan büyük bir kitle vardı.

Şimdi ise lanetler okunan kişi olmuş. Heyt be zaman ne çabuk geçiyor öyle değilmi

Messiye degil xavi ile kiyasliyorduk hocam lutfen

Hatta xelcuk diyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hoşbulduk. askerdeydim bitti. ara sıra yazarım tepem attıkça :D

hepinize cevap veremedim kusura bakmayın, uzun zaman sonra gelince herkes özlemiş :)

Şimdi komik olan bir şeyi söyliyim,
    tvlerde yorumcular,,,
    nüfussuz, etkisiz gücü tanıdığı olmayan gariban türk topçuları veya da yabancı futbolcuları eleştirirken ve bu bir orta saha ise şunu söylerler,,,, pas yok dikine gitme yok, bi oyun açayım vs yok..

ama söz konusu selçuk olunca bu kadar rahat yorum yok, zaten bu bile nasıl bir düzenin olduğunu gösteriyor.

söyledim hala söylüyorum, bu adam olduğu sürece galatasaray asla iyi oynamaz.

4 senedir söylüyorum, kadro kurup taktik kurmaktan bıkmadınız mı yahu? sen göbeğe bu tip bir şey koyarsan ancak takım kimyası aşırı iyi tutacak ki bu takım iyi oynasın zaten o da geldiği ilk sezon oldu.
  • Selcuk super elit bir oyuncumu değil gs i haketmeyen bir oyuncuda değil.

Sen eleştirirken elimizde orda oynayabilecek sadece emre falan vardi.

Mesela gecen sene umut niye ilk 11 oynuyor desek anlamsiz olurdu cunku fv yoktu.selcugun yerinede adam alinmadi yillarca selcukla rekabete girebilecek.rodriguez bilal falan gecen sene iki tane iyi os alinsa de jonk gibi zaten yedekti.

Melo nun yerine bile ancak bu sene adam alabildik .

Selcugun yerine anca hamit falan oynayabilirdi o kadroda ben hala selcugu hamite tercih ederim.

Adam milli takimi avrupaya götürdü hic yoktan o bile yeter.

Selcugun yerine adam alinmiyor daha iyisi yoksa takimda selcugun gunahi nedir bu sene alindi iste.

Bende drogba gelene kadar derbi haric mac izlemezdim.

• Bu aralar dikine oynamak konusunda atılan yorumlar görüyoruz bol bol, pas yaparken açık bulmak için rakip takımın genişletmen gerekiyor ki araya paslar atıp sonuca gitmelisin, ileride ki adamların topsuz alanda sürekli aktif olmazlarsa orta sahanın da yan ve geri pas yapması normaldir. Futbol çok değişkenli bir oyundur bu arkadaş gibi tüm her şeyi yıllardır bir adama bağlamak oldukça eksik bir bakış açısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bu aralar dikine oynamak konusunda atılan yorumlar görüyoruz bol bol, pas yaparken açık bulmak için rakip takımın genişletmen gerekiyor ki araya paslar atıp sonuca gitmelisin, ileride ki adamların topsuz alanda sürekli aktif olmazlarsa orta sahanın da yan ve geri pas yapması normaldir. Futbol çok değişkenli bir oyundur bu arkadaş gibi tüm her şeyi yıllardır bir adama bağlamak oldukça eksik bir bakış açısıdır.

• Konuşacak futbol bilgin varsa konuş yok rahatsızsan yorumlarımdan bloklayıp geçersin, muhaha gifi koymakla olmuyor kardeş. Rakip defansı açmak için futbolda yapılacak hamlelerden birisi kanatlara atmak veya rakip takımı enlemesine açmaktır. Şunu açıklamak bile zor geldi bana gerçekten kimlerle futbol konuşmaya çalışıyoruz şurada arkadaş.

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/766934552640094208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Eylül 2016; 7:43:27 >
  • quote:

Konuşacak futbol bilgin varsa konuş yok rahatsızsan yorumlarımdan bloklayıp geçersin, muhaha gifi koymakla olmuyor kardeş. Rakip defansı açmak için futbolda yapılacak hamlelerden birisi kanatlara atmak veya rakip takımı enlemesine açmaktır. Şunu açıklamak bile zor geldi bana gerçekten kimlerle futbol konuşmaya çalışıyoruz şurada arkadaş.

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/766934552640094208

selçuk kanatlara veya yanlara top atmıyor,toptan kaçmak için nereyi görüyorsa oraya atıyor. senin dediğin olayı modric,matuidi,kante gibi adamlar yapıyor. selçuk ise ya faul almaya çalışıyor,ya da pas atarken düşüyor. neymiş enlemesine takımı açmak için selçuk yana pas yapıyormuş. ulan

ha bu arada bloklamıyorum,çünkü yerli sevici galatasaray düşmanlarının yorumlarını okumak,kendi galatasaraylılığımdan emin olmamı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 17 Eylül 2016; 8:28:15 >

• Artık çok geç blokladım.
  • quote:

Artık çok geç blokladım.

NE OLUR BLOKLAMA YERLİ SEVİCİ ABİ.

• Yarın Selçuk bir frikik takar, 3-5 maç temposunu artırarak devam eder bu sefer yavaştan "çöp" tanımı "efsane ya" muhabbetine dönmeye başlar. Referans olarak Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok konularına bakabilirsiniz.
  • quote:

Yarın Selçuk bir frikik takar, 3-5 maç temposunu artırarak devam eder bu sefer yavaştan "çöp" tanımı "efsane ya" muhabbetine dönmeye başlar. Referans olarak Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok konularına bakabilirsiniz.

onu futbol cahilleri yapar senin gibi,futbolu yorumlamayı bilip,gözüyle izleyen selçuğun 3 senedir sahada yürüdüğünü bilir.

• hoş geldin kardeşim.
  • bence selçuk bu adam. sürekli kendini eleştirerek halkın tepkisini önceden ölçüyor ve kötü oynamasını normal bir şeymiş gibi karşılanmasını sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.