Şimdi Ara

Selçuk Şahin : 11 yıl sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://spor.haberturk.com/futbol/haber/871811-11-yil-sonra

Çok ihtiyacımız vardı ve galip geldik. Kendi adıma taraftarların bana destek vermesi çok mutlu etti. Fenerbahçe'ye her şeye rağmen bir şeyler vermeye çalışıyorum. Zaman zaman eleştirildik, yuhlandım ama ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçta özgüvenim yerinde oynadım diyebilirim. 11 yıl sonra... Biraz geç oldu ama teşekkür ediyorum herkese. İnsan her gün bir tecrübe kazanıyor. Eskişehirspor karşısında tam da hazır değildim. Bir anda 90 dakika çıkardım. Salzburg maçlarında 90. dakikalarda girmiştim ama Eskişehirspor karşısında zor da olsa galibiyet aldık."

Aslı var mıdır acaba? 11 yıldır ilk 11 başladığı maç vardır heralde.

• Sorunu tam anlamadım dostum da 11 de başladımı daha önce diye soruyorsan, çok fazla başladı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

Sorunu tam anlamadım dostum da 11 de başladımı daha önce diye soruyorsan, çok fazla başladı :D

11 yıl sonra... ifadesini tam anlamadım. 11 yıl sonra taraftar mı destekledi, ilk 11 mi başladı?

11 yıl sonra ilk 11 başladım. gibi anladım.
  • 11 yıldır eleştiriliyorum anlamında demiş olabilir
  • 11 yıl sonra bile bu takımda oynamak istiyorum demek istemiş olabilir
  • 11 yil daha burdayım demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yıl sonra destek verildi diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımların 11'er kişiyle mücade ettiğinden bahsetmiş bence.

• bu kazmayı futbola başlatanın da onu futbolcu diye takımda tutup da oynatanın da Allah belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

quote:

Sorunu tam anlamadım dostum da 11 de başladımı daha önce diye soruyorsan, çok fazla başladı :D

11 yıl sonra... ifadesini tam anlamadım. 11 yıl sonra taraftar mı destekledi, ilk 11 mi başladı?

Taraftar alkışladımı hatırlamıyorum maç içinde alkışladı galiba.11 yıl sonra böyle bi tepki aldıgım için teşekkür ederim demiş sanırım.

Ayrıca haber saçma geldi yani gerçek oldugunu düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Taraftar alkışladımı hatırlamıyorum maç içinde alkışladı galiba.11 yıl sonra böyle bi tepki aldıgım için teşekkür ederim demiş sanırım.

Benim jeton yeni düştü hocam. Selçuk maça kaptan olarak başladı. Sanırım bundan bahsetti. 11 yıl sonra kaptan olarak sahaya çıktım, demiş olabilir.

• 11 senedir ilk defa 90 dakika çıkardım diyor heralde.
  • Adam 11 yıl yattı bir de üstüne milyarder oldu. Ben böyle dünyanın adaletini...

• Özgüveni 11 yıl sonra tam çıkmış maça.
  • 11 yıl sonra ilk defa özgüvenim yerimde oynadım demiş taraftar tepki göstermediği için.
  • Kulüpte tuvalet maşrapaları bile değişti Selçuk hala takımda.
    FB demirbaş listesi;
    1 adet aziz yıldırım
    1 adet Selçuk Şahin
    2 adet tuvalet kağıdı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim jeton yeni düştü hocam. Selçuk maça kaptan olarak başladı. Sanırım bundan bahsetti. 11 yıl sonra kaptan olarak sahaya çıktım, demiş olabilir.

Daha öncede kaptan olarak çıktı dostum :D

• Dün taraftar maç sonunda selçuk takımı buraya getir diye tezahürat yaptı ve onun etkisinden çıkamadı çocuk normaldir 11 yıl falan demesi
  • bir futbolcunun f.bahçe de ancak 11 yılda hakiki güvene ulaşabilecegini söyledi. camiaya sabırlı olması tavsiyesinde bulunmuş. güneşli günler benimle çok daha yakın demek istemiş. meireles e bir gönderme olarak kabul ediyorum.ben burdayım daha yeni başladım, çok para etmem ama, bu arkadaş satılsın yerine bir sag kanat alınabilir diye de ima etmiş olabilir.
  • Selçuk maçın iyilerinedendi ve penaltının penaltı ile alakası yoktu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.