Şimdi Ara

Selectra hakkinda ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
68
Cevap
4
Favori
318.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulalemir G kullanıcısına yanıt

Selectra kullanmaya Devam ediyor musunuz

• BluePassenger kullanıcısına yanıt

Merheba kral ben 16 yaşında bir kullanıcıyım 9 sınıfa gidiyorum ben bu ilacı 3 yıldır içyorum ve ailem bunu benden gizli bana verdi bana başka ilaç diye verdi 7 sınıfta kaldım o yüzden 3 yıl dedim bu arada 9 la beraber neyse ben çok kavga felan ediyordum ondan verdiler hrld psikolojik sorunlarımda vardı ama çok fazla değil çok çok az neyse ben bu ilacı bıraktım ama bu olayları daha yeni bu yıl öğrendim böyle içimde çok fazla iyilik var herşeye gülüyorum neredeyse hiç umursamıyorum sadece duygularım hariç kavga edemiyorum içmde bir his var bana lütfen yardımcı olun nasıl eskisi gibi olabilirim insanlar tarafından dışlanıyorum sürekli  

• Toprak Vuran T kullanıcısına yanıt

Günlük aldığınız doz ne kadar dı. İlacı bırakalı ne kadar zaman oldu. Birde tam olarak neden dolayı dalga geçiyorlar

• On gün 25 mg kullandım sonra on gün 50 mg şimdi on gün 75 mg kullanicam 6. Gunumdeyim on gün dolunca 100 mg gecicem ama aşırı uyku yapıyor bana gunduzleri sürekli uyumak istiyotim hicc bisi yapasım yok toplam 26 gündür kullanıyorum nezaman etki edecek bu ilac yaw

• Izmirli035 I kullanıcısına yanıt
    Çükün düşer dikkat et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kullanmaya devam edin, yaklaşık 6-12 hafta içinde etkisi başlıyor. Kan beyin bariyerini geçip serotonin reseptörlerine etki eden bir ilaç olduğu için ne kadar düzenli ve sabırlı kullanırsanız o kadar etkili oluyor. Geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaş kaç

Evlimisin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.