Şimdi Ara

Selespeedte elektrik problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha once yasayan oldu mu bilemiyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var. Aracimda biyerde oksitlenmeden dolayi elektirik akiminda problem var. Arac 1. Vitesten 2. Vitese gecerken gaz komutumu algilaymiyor.devir 3000binlerden 1000lere dusuyor. 2-3 saniye sonra atiyor 2.vitese.eger ki gecmezse ikinci vitese bosa atiyor.o anda gaz versemde devir6000 lere kadar ciksada nafile gecmiyor.ustama goturdum araci sorunun elektriksel oldugunu ve biyerde oksitlenme oldugunu soyledi.Bi kac soketi temizledi duzelmisti. 10 gundur problem yoktu ancak yine ayni suan.bugun bi cok elektirik soketlerini ve roleleri temizledik umutla bekledim fakat sonuc ayni. ONEMLİ birde saga sinyal verdigimde ampul patladiginda yanan ampul isareti varya iste o ampul ariza lambasi sinyalle beraber yaniyo sonuyo.bazen yapmiyo ama genelde yapmaya basladi. Sizce ne olabilir arkadaslar problem.nereden kaynaklanabilr genelde nereler oksitlenir Yardimlarinizi bekliyorum.

• Hocam aracınızda genel bir elektronik problemi var gibi. Alfa romeodan anlayan iyi bir elektrikçiye göstermeniz gerek bence. Kulaktan dolma bilgilerle iyi bir sonuca ulaşabileciğinizi pek sanmıyorum. Umarım en kısa zaman da çözersiniz sorununuzu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.