Şimdi Ara

Self Servis Oto Yıkama Açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
13.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç yıldır ben de benzer bir şey düşünüyorum ama 1 TL mantığı değil de daha üst seviyede bir yer.

Buralarda en ucuz yıkamacı 9 TL alıyor. Şahsen düzgün bir işletme görsem 9 değil 10 TL veririm kendim yıkarım.

Yeter ki bana alan, bez kurulama aparatı, askı, kısıtlı da olsa su, kısıtlı da olsa elektrikli süpürge ve biraz fazla vakit versin.

Şahsen sermayeyi denk getirsem yapacağım iş olurdu.
  • İlaveten makine yapmışlar Almanya'da, 50 Cent'e (yanlış hatırlamıyorsam) kağıt paspas ve kurulama bezi veriyor. Bunun benzeri yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam yatırım maliyeti ne kadar? Bu işi yapmış bilen birisi var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım bu hizmet istanbuldada açılır ve sayıları çoğalır

Araba yıkamayı seviyorum.kendim yıkayacağım rahat rahat temizleyeceğim.Arkadan korna sesi,sıra bekleyenler olmadan rahat rahat uğraşcağım bir alan isterdim.

Çok mantıklı
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam havlumatik diye makine var, 1 liraya yanlış olmasın 50 x 50 gibi bir boyutta havlu veriyor kağıt gibi materyal ama dayanıklı. Para bozdurma makinası, havlu makinası, süpürge hepsi yapılabilir ve 1 lira ile de gayet karlı olur diye düşünüyorum ama çoğunluk iş yapmaz batar bilmem ne diyor.

Ben kendi aracımı yıkamayı seviyorum, siyah renk diye çok kir gösteriyor sürekli yıkıyorum. Vakit geçirmek hoşuma gidiyor ve gördüğüm kadarıyla iyi de çalışıyor bu mekanlar

• Gayet güzel fikir, benzinliklerde su kireçli ve şampuanlar kalitesiz, kalite detayını dikkate alıp makul de bir fiyat verildiğinde gayet iş yapar. Ben şahsen kendi aracımı bu yöntemle yıkamayı çok seviyorum eğlenceli bir aktivite..
  • Dikili girişteki opette var boyle bir yer, baya da iş yapıyor. Kendim yıkamayı sevdiğim için buradayken tercih ediyorum ama fiyat 2şer tl su köpük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde herkes kendi aracını yıkamayı daha çok seviyor ama ilgilenmek lazım vakit lazım. Yıkamadan sonra kurulama için geniş alan lazım parlatıcı filan sürerken kimse sıkıştırmayacak 3-5 kişi toplanıp kendimiz için bi yer açmalıyız aslında 😅😅

• Cadmium C kullanıcısına yanıt
    Hocam araç kurularken bir sürü insan ile tanıştım, alan geniş olmalı ve kuruturken güneş yüzünden ben silmeden kuruyor iz kalıyor, sundurma olmalı. Hepsi kafamda lakin güzel biyerde geniş alan bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 24 Haziran 2020; 14:21:3 >
  • Açarsanız eğer süreyi kısa tutmayın lütfen. Bazı benzinliklerde zamanla yarışıyoruz çok kısa tutuyorlar tekrar para atmak başta fazla vermekten daha çok koyuyor.

• Ankara da uygun bir nokta olursa ben seve seve gelir aracımı yıkarım. Tabi kuyu suyu mu şebeke suyu mu kullanacaksınız bu da benim için önemli.

• Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim farklı şehirde yaşıyorum iş nedeniyle ama Angaralı sayılırım :) uygun yer bulabilirsem açıcam inşallah dediğim gibi aracı silip kurularken sıkışmayacak geniş bir yer bakıyorum ve bütçem de kısıtlı kendim 200 bin ancak çıkarabilirim ve bu parayla aklımdakini yapabilir miyim bilmiyorum. Anahtar teslim kurulum yapan bir firma buldum bakalım nasip artık

• Arabayı kasaplara vermektense burada kendın yıka daha iyi adam daha cok araba yıkıyıcagm dıye hızlı yıkıyo içini silerken koltukta domalıyo ne var ne yok arabada kırıyor en son dıkız aynasını camdan sokmustu sırtıylamı vurdu kafasıylamı bılmıyorum ,,,

hele birde kapıyı açıp aralara o tazikle su tutuyorlar ki sorma gitsin, koltuğa hoparlore doluyor su ve o yüzden 2 hoparlör kaybettim iş kıyafetiyle koltuğa oturuyorlar bembeyaz koltuk kir içinde kalıyor lan ben temiz olsun diye arabayı yıkatıyorum sen batırıyosun yaptıkları iştende haberleri yok
  • 1 lira 2 lira ile ticaret olmaz bu devirde hocam. Hele ki işletmede 5-10 dk duran kişi 1-2 lira verip gidiyorsa hiç olmaz. 10 lira desen de pek gelen olmaz. Müşteri açısından iyi olur ama işletme açısından Bana mantıklı gelmedi.

• Araç başına 2 TL'den günde 100 araç gelse ki bunun hergün olacağını varsayalım. Ayda 6000 TL ciro. En büyük maliyet arsa tutar, makinalar, kabinler, artezyen su çıkarmanız lazım şebeke suyuyla çok yüksek fatura gelir.

Kuyu suyuna kireç filtreleme sistemi kurmak gerekir çünkü kuyu suyu kireçli olur. Filtrenin bakım giderleri olacak. İyi oto şampuanı iyi para demek. Elektrik ve vergi gideri olacak. Belediyeden ruhsat gideri olacak. Başında kendiniz durmayacaksanız en az bir personel çalıştırmak gerekecek. 24 saat açık olacaksa en az iki personel gerekir. Gece daha tenha olduğu ve güneş etkisini yitirdiği için gece yıkamak isteyen çok insan var.

Moral bozmak gibi olmasın ama astarı yüzünü geçer koyduğunuz parayı amorti edemeden batarsınız.

Sizin 10 araçtan kazandığınız parayı lokanta 1 tane pideden kazanıyor.

Tek başına yapılacak bir iş değil. Benzinlik olur, dinlenme tesisi gibi bir yer olur yanına açılır. Ancak o şekilde yapılır bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

basmışlar kostiği demek ki
    Aşırı kimyasal olduğu için boyaya zarar vermiyor mu ? Muhakkak veriyordur diye düşünüyorum. En güzeli lekeler yapışmadan su tutturmak.

• Sadece bu işe girip bireysel olarak beklenti olucaksa mantıklı değil 200 bin lirayı dolar yap maaşlı iş bul çalış zarar sıfır. Ev al kiraya ver yine amorti eder 2tl 5tl alıcam diye akıl işi gibi değil dostum lakin benziliğin vardır yanına açarsın sıkıntı yok

Girişimcilik güzelde yerine koyabileceğin bir miktarsa evet

para değerini yitirdiği için tekrar yerine koymak çok zor milletin işi görülür cihazların bozulması hortum patlaması gibi büssürü kalem gider var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 26 Haziran 2020; 5:2:45 >
  • Arkadaş dediğini yaptıysa eğer şu an zengindir muhtemelen. Oto yıkamacılar inanılmaz pahalı ve çevremdeki çoğu kişi self servis oto yıkama arıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.