Şimdi Ara

Selimpaşa kaza anı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta yagan karda Tekirdağdaydım ve gece yola çıkmak zorunda kaldım. Tekirdağ tarafında kar yoktu fakat silivri selimpaşa çevresinde çok ciddi kar yagmıstı. Yol üstünde silivriye yaklaşırken kar yavaş yavaş görünmeye başlamıstı 1 cm karda kalan adamlar gördüm. Yani çift şeritli yolda sağ şeritte üstelik 1 cmlik ince bir karda kalmayı nasıl başarabiliyorlardı anlamadım. Benim kullandıgım araçta kar lastiği yoktu bu yuzden karın çok yogun oldugu bölgelerde 50km'yi geçmedim. Yokuş aşağı iniyoruz önümdeki araç frene basıyor durmaya çalısıyor çalıştıkca kayıyor. Arkasından ben gidiyorum o dursa bile belki ben duramayacağım. Durmaya çalısan araç biraz zorda olsa durdu bende onun yanından geçtim arkadan gelip birisi vurmus mudur bilemem.Tamam kar ülkesi değiliz. Herkes karlı havada otomobil kullanmayı bilmiyor olabilir. Ancak karlı havada yola neden çıkıyorsunuz? Çıktınız yukarıdaki videodaki gibi bambur gümbür gitmenin anlamı ne. Bir kere video göründüğü üzere görüş mesafesi çok düşük,zemin karlı ve buzlu. Allaha emanet gidişin sebebi nedir? Kar lastiği var diye karda 100 km sürat ile gidebileceğini sanan insanlar var. Normal şartlarda Ukrayna'da yasıyorum. Geçtiğimiz hafta ziyaret için Türkiye'deydim. Karlı havada araç nasıl kullanılır gelip burda öğrenmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Kazanın sonuna kadar araçtan inmemenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bir önceki kar kazası videosunda şoför yolcuları inmemeleri konusunda uyarıyordu hatırlayanınız vardır.

o kazayı merak ettmi link var mı ?
  • cok kotu ya ceketli zor kurtarmış arada kalacaktı allah korumuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Siyah aracın Passat olmadığı kesin, ya A6 ya da A8.

Büyük ihtimalle A8, resimdekiler A8 jantı.

Selimpaşa kaza anı!!!

banada skoda superb gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Siyah aracın Passat olmadığı kesin, ya A6 ya da A8.

Büyük ihtimalle A8, resimdekiler A8 jantı.

Selimpaşa kaza anı!!!

banada skoda superb gibi geldi

Değil hocam, tam o anda durdurup aracın c sütununa bakın kelebek camının oraya, sonra Superbe bakın o kısmına, değil, yani Audi olduğu kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    bu aralar babaya superb aldırma niyetim var ne görsem ona benzetiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.