Bildirim
sell>>> +11 rbt raptor +11 rbt shell set warior
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Sunucu
#Athena
Giriş
-
BunLari Sat kendine bi Araba çek. -
;) -
zuhaha aynen UP ;) güzel itemler -
deli gibi düpe olan bir serverdan servet verip item almaktansa. yeni serverda char açın rahat rahat oyununuzu oynayın... sanki o +9 +10 itemlere onlar para mı verdi. zamanında yapılan düpe ile iteme neden bir servet dökesiniz.. şahsen ben o itemlere o kadar para vermem. hele yeni server gelmiş herkes oraya giderken.. -
deli itemler kardeş -
no ss no güven
0fan
Er
profil bu ben ss siz inanmıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: yasienn
no ss no güven
0fan
Er
profil bu ben ss siz inanmıyorum
aynen aynen -
o itemlere dual +4 rol veririm -
quote:
Orjinalden alıntı: ImBest
quote:
no ss no güven
0fan
Er
aynen aynen
adamında cok şeyindeydi sizin inanıp inanmadığınız . okadar parayı havale ile göndercek değiller alcak olan gider yüzyüze yapar işini.Sanki alcaksınızda böle inanmıyorum diyosunuz -
Sherionun SS sini Koysan Bizde İnansaK -
Ucuzza Satmıo Yaw :D :D Yani bence :D -
knight online da +9 +10 itemlere donanimhaberde 1xxx mesajlı uyelermi sahip oluo . Banada fake gibi geldi ama fake olmayanlarıda gorduk bu forumda . . . -
@.MstF.
öyle deme anca ss lerden görebilecekleri item'lar olduğu için heyecan yapıyorlar bir anda -
ister ınanın ister ınanmayın shel setler bıttı sherıonuda satım sadece +11 rbt raptor ve +9 ex raptor ( no rbt ) kaldı gormek ısteyen oyuna gırsın
thewark1n nıck bakmak ısteyenlere -
zaten ınandırmak zorunda degılım okuduysanız sadece ist içi satıyom dedım yuz yuze yanii -
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
quote:
Orjinalden alıntı: ImBest
quote:
no ss no güven
0fan
Er
aynen aynen
adamında cok şeyindeydi sizin inanıp inanmadığınız . okadar parayı havale ile göndercek değiller alcak olan gider yüzyüze yapar işini.Sanki alcaksınızda böle inanmıyorum diyosunuz
senin nasıl yarbay olduğun belli
-
ImBest
Nasıl olmuşum. Post artmayan yerde post atarakmı ?
Birilerine lafı yapıştırarak mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 27 Mart 2008; 6:19:14 > -
thewark1ng yanlış yazmısım zaten tanıyanlar elınde gorur +11 rbt raptoru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X